Patat en snacks besteld, de laatste vega. Krijg je vlees... Je meldt dit, men zegt het op te pakken met het filiaal. Ik had natuurlijk een jaartal erbij moeten vragen. Waardeloos. Febo Amsterdam... Toon meer

Vandaag na mooi bezoek aan de boot beurs in Leeuwarden bij de Febo drive thru in Zwolle geweest, 1 blikje Cola Zero 2 patat speciaal (mini) 1broodje kroketburger en 1 hamburger 20 eoro af moeten ti... Toon meer

Ik had 2 friet middel besteld en snacks. Friet was veel te zout en er zaten veel koude frietjes tussen. Tegen medewerker gezegd en hij keek alleen naar de restbak waar inderdaad weer frietjes in lage... Toon meer

Ik vind het gemakkelijk, bij lekkere trek even frikandelletje uit de muur en bij warm weer een softijsje. Jammer dat er steeds minder Febo's zijn want hoe meer concurrenten voor Mac Donald en KFC des... Toon meer

1. Online voedselbezorgdienst
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Officiële FEBO website. Meer dan 66 winkels. Alle snacks, dagelijks vers bereid volgens authentiek recept. Daar snackt toch iedereen naar!

• Processorstraat, 1033 NZ, Amsterdam, Nederland

• febo.nl

1,6

Zeer slecht

Febo Haarlem Cronjestraat

Eigenlijk kan ik helemaal geen ster geven. Mijn vriendin en ik werden bij de deur al onbeschoft de deur gewezen. Mijn vriendin heeft een hulphond en die werd geweigerd. Nu mag een hulphond volgens de wet niet worden geweigerd. Maar goed, de desbetreffende patatbakker zei allergisch te zijn voor honden. Nu komt hondenallergie al minder vaak voor, maar voor een Labradoodle uiterst onwaarschijnlijk.
Dhr. bleef onverbiddelijk met het weigeren. Voor onze eigen gemoedsrust zijn we onder protest weggegaan met de belofte een slechte recentie te schrijven.
Nou bij deze.

14 mei 2024

FEBO Amsteldijk Amsterdam

Wil je snel een kroketje halen, is de automatiek leeg. Uit bezuinigingen bakken ze niet meer vooruit. Moet je alsnog 5 minuten wachten zoals bij een gewone snackbar. FEBO is toch juist groot geworden door de snelle hap? Ook is het prijsniveau evenredig omhoog gegaan, met de achteruitgang van de kwaliteit. Voor 1 kroket kan ik tegenwoordig 4 haringen halen bij de supermarkt. Is nog beter voor je hart ook!

28 maart 2024

Febo Alkmaar heeft heerlijke satésaus…

Febo Alkmaar heeft heerlijke satésaus daar rij ik graag wekelijks voor om. Echter irriteer ik mij aan de getinte man van middelbare leeftijd welke behoorlijk bijgeschaafd moet worden…
Wekelijks: bloed chagrijnig kan geen vriendelijk woord af, bij de paal is het ‘ja’ ipv goedemiddag bla bla bla, vraagt niet om even door te rijden maar noemt alleen de (dure) prijs, je moet bijna je auto uit omdat het pinapparaat niet ver genoeg wordt uitgestoken, klapt het raam dicht, zegt niet momentje… wanneer het raam open blijft is er altijd ruzieachtige discussie binnen gevoed door hem, geen servetje, geen vorkje, geen prettige dag… dit kan echt niet, na 40 jaar detailhandel en heel wat mistery shop rapporten verder is dit gewoon exit wat mij betreft. FEBO leid uw mensen goed op en controleer, controleer, controleer! Daarin tegen staat er soms een jonge dame welke het wel begrijpt, uiterst vriendelijk, zo hoort het!

15 maart 2024

Weg met Febo

2 patat speciaal (mini) 1broodje kroketburger en 1 hamburger 20 eoro af moeten tikken stelletje schoften, opdoeken die keten de naam Febo niet waard , mijd deze zaak a.u.b u wordt belazerd.

10 maart 2024

FEBO Hoofddorp slecht

FEBO Hoofddorp slecht

Jaren erg tevreden maar laatste tijd echt erg slecht.
We bestelden bij de balie en hoorde daar personeel klagen met K dit K dat en dus was voor ons niet fijn om te horen.
Verder is de kwaliteit erg achteruitgegaan, voorheen de beste patat van Nederland maar wat een domper was de laatste keren half oude en half nieuwe patat leek wel.
Satesaus niet even geroerd voor het opscheppen want zat een dikke dunne laag vet op.

Vloer en tafels erg smerig we moesten zelf een tafel van saus resten schoonmaken voor we konden zitten en het wat erg rustig maar personeel had het druk met buiten roken en lol maken.
De brommertjes van FEBO rijden over de stoep ect.
En waar de meeste ook over klagen, de prijzen rijden de pan uit.
Al met al was het erg stil voor de vrijdag, smerig en aso personeel en zal de reden zijn dat het zo stil was.
Voortaan bij de buurman een goede patat eten ✌️

2 maart 2024

FEBO waterlandplein

FEBO waterlandplein , patatje middel was gewoon een klein patatje , broodje speciaaltje was rauw van binnen .. kipnuggets ook rauw niet doorgebakken , verkoper achter de balie met de mededeling , ja dat is FEBO .. laatste keer FEBO waterlandplein .. 15 euro voor bagger

25 februari 2024

Filiaal binnenwegplein Rotterdam

Filiaal binnenwegplein Rotterdam, zeer slechte producten voor heel veel geld. verbrande patat en een kroket die egt smerig was. toen ik een opmerking maakte werd ik afgeblaft en moest ik op rotten blafte de verkoper mij toe. ik citeer jij k anker nederlander werd mij toegesnauwd door een marokaans of turkse kerel. egt een schande.Waar febo mijn favorite was ben ik genezen en nooit meer febo.

31 januari 2024

Belachelijk weinig voor belachelijke prijzen!!!

Het bakje patat voor bijna 4€ moest ik zoeken naar de patat omdat er zo weinig in dat belachelijk kleine bakje gedaan werd. En een Grillburger voor minimaal €4??!!!! Die nog kleiner zijn geworden ook! Zijn ze he le maal gek geworden bij de Febo ofzo? Het is niet meer te betalen, jammer. Geen Febo meer voor mij en mijn gezin. Al is het alleen uit principe. Schandalig!

20 februari 2024

Weinig voor veel geld

De kroketten worden weer kleiner en duurder , en nog steeds lauw. Het was vroeger mijn favoriete snackbar.

Nu kom ik er niet meer , kunt beter naar een goede snackbar gaan , daar krijg je nog waar voor je geld .
Dag FEBO .

1 saus
1 kroket
1 fricandel special
Dat is dan €13,50 zonder een blikje drinken
Leuk als afsluiting na een dagje Efteling met 6 personen.

5 februari 2024

Duur

Zelfde idee als sparerib express. Veel te duur. Ik haal meestal tijdens mijn werk een broodje dönor voor 6-7 euro zit je vol ook. Maar bij het passeren van de Febo dacht ik: laat ik dat weer eens nemen.. lekker patatje uit t vet en de welbekende grillburgers. Tot mijn grote schrik zie ik dat een grillburger meer dan 4 euro kost (3 happen en weg). Ik heb toen maar een patatje mayo en 2 frikandellen satésaus besteld. Mocht ik 12,50 neerleggen. Als ik dat van te voren had geweten had ik t ze niet gegunt maar had al besteld en moet toch eten in mijn pauze! Dat was dus ook laatste keer Febo ever. Ik ben in haarlem - schalkwijk geweest. Winkel was trouwens helemaal leeg en als ik langsrij zie ik nooit meer dan 3 klanten binnen (en dat is nog veel want meestal leeg) dat die nog niet failliet is is een raadsel (misschien witwasbedrijfje). Maja lang verhaal kort grillburgertje kostte 1,50 en was vaak in de aanbieding voor 1 euro. Dit is echt belachelijk!

1 februari 2024

Belachelijke prijzen

Belachelijke prijzen. Ik stopte vroeger altijd bij een Febo voor een kroket. Maar ik heb ook grenzen. Ik kan het makkelijk betalen maar verrek het om 3 euro voor een kroket te betalen Ze hebben zich wat mij betreft uit de markt geprijsd.

21 januari 2024

Vestiging Almere Buiten

Vestiging: Almere Buiten
Tijdstip: za 27 jan 2024, 15:00 uur

Kroket uit de muur was ondermaats en koud. Daarnaast probeerde de medewerker een racistische grap te maken door sambal aan te bieden terwijl zij zelf dat niet hebben. Dat ging gepaard met lachen, gieren en brullen met collega’s.

Medewerker is zelf getint en vond het grappig om zo’n opmerking te maken.

Ben zelf geboren en getogen in Nederland en heb Aziatische roots. Uiterst triest dat wij dit moeten meemaken.

Za 27 jan 2024, ~15:00 uur

27 januari 2024

Zeer ontevreden over de steigende…

Zeer ontevreden over de steigende prijzen, het houdt niet op.
Dan moet ik ook nog 15 cent betalen voor papieren verpakking.
Gas is niet meer duur maar zakken met de prijs Ho maar. Mijn hele leven al febo fan maar hier houdt het op. Ik koop uit protest geen febo meer.
Nog even als toevoeging het lijkt alsof de saté kroketten minder smaak hebben dan voorheen, is er wat aan veranderd?

27 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?