Patat en snacks besteld, de laatste vega. Krijg je vlees... Je meldt dit, men zegt het op te pakken met het filiaal. Ik had natuurlijk een jaartal erbij moeten vragen. Waardeloos. Febo Amsterdam... Toon meer
Vandaag na mooi bezoek aan de boot beurs in Leeuwarden bij de Febo drive thru in Zwolle geweest, 1 blikje Cola Zero 2 patat speciaal (mini) 1broodje kroketburger en 1 hamburger 20 eoro af moeten ti... Toon meer
Ik had 2 friet middel besteld en snacks. Friet was veel te zout en er zaten veel koude frietjes tussen. Tegen medewerker gezegd en hij keek alleen naar de restbak waar inderdaad weer frietjes in lage... Toon meer
Ik vind het gemakkelijk, bij lekkere trek even frikandelletje uit de muur en bij warm weer een softijsje. Jammer dat er steeds minder Febo's zijn want hoe meer concurrenten voor Mac Donald en KFC des... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Officiële FEBO website. Meer dan 66 winkels. Alle snacks, dagelijks vers bereid volgens authentiek recept. Daar snackt toch iedereen naar!
Processorstraat, 1033 NZ, Amsterdam, Nederland
- febo.nl
2 uur geleden bestelling gedaan
2 uur geleden bestelling gedaan, zou er met 32 minuten zijn. tijd bleef oplopen. als het goed is zijn ze er over 9 minuten
Wat een prijzen durven ze te vragen !!!
Wat een prijzen durven ze te vragen !!!
Wij komen er niet meer, ga liever naar de gewone betaalbare snackbar !!!
Wat een slecht humeur
Wat een slecht humeur, tijdens het bestellen loopt de man in Zoetermeer gewoon weg zonder iets te zeggen komt plotseling terug en verwacht dan direct weer met de bestelling verder te kunnen duurde wat te lang krijgen we de opmerking of het nog langer ging duuren anders zou het misschien 3 weken kunnen duren. Hu!!!, na mijn excuses te hebben aangeboden en 35,- euro te hebben afgerekend (jammer genoeg) werd er een patat vergeten. Eten met een duidelijke fabrieks smaak. Zal wel niet lang meer duren met de Febo Zoetermeer in de stad. Was al best stil, aangezien het best druk was in de stad.
1 ster is eigelijk nog teveel wat was…
1 ster is eigelijk nog teveel wat was het vies. 3 haren in mijn broodje alles was er zo opgesmeten veel te veel saus en koud. Niet wat halen zonde van je geld.
Bij binnenkomst wordt er totaal niet…
Bij binnenkomst wordt er totaal niet gegroet!
Bestelde alleen een rundvlees hamburger met niets er op en ook geen broodje ( voor mijn hond) moest ik 6 euro afrekenen WOW Maar had het belooft aan m'n hond dus oke, ik betaalde en vroeg om een bon had meneer een rundvlees kroket en een grill burger op de bon staan?! Toen ik vroeg hoe dat zat zei hij ik maak de regels niet ik werk hier gewoon en ze begonnen in hun taal mij uit te lachen!.
Heb mijn geld terug geëist en ben boos weggegaan. Ik kom daar nooit en nooit meer. Hij mag ze troep in de maling nemen.
Grillburger € 4.25 of moet ik het zien…
Grillburger € 4.25 of moet ik het zien als een flinterburger ??? Denk ben ik de enige klager. Niet dus. 75% vind de Febo extreem duur. De overige 25% zal er wel werken en in de verdediging springen. Na 40 jaar trouwe klant te zijn geweest is het einde oefening. Stel dwaasbananen.
Mijn partner was met zn dochter bij…
Mijn partner was met zn dochter bij February alkmaar in February, na bestselling kon hij niet betalen, wel contact betalen ! Alleen met kaart werd geaccepteerd !
Dit is schandalig, wij kunnen het maar genoeg mensen die alleen contact kunnen betalen !
SHAME ON YOU !
De milkshake is verbeterd !
Man Man Man,
Man Man Man,
Wat is die FEBO to extreem duur geworden.
Een Sate Kroket voor 3,20, die kan ik hier voor in de plaatselijke snacktent voor 1,75 vatten dus.
IK weet niet of de FEBO in goud bakt, maar dit is tijd om de FEBO te gaan verlaten, cq in de hens te zetten dus.
Rombertus,
Prijs is niet meer in orde
Prijs is niet meer in orde!
Na lange tijd weer eens gestopt voor een lekker kroketje van de FEBO.
Tot je moet afrekenen en er achter komt dat dit €6,00 is. (€3,00 per snackje)
Smaak was prima maar helaas ga ik daar niet meer voor stoppen. Toch maar de air fryer aanzetten soms. Snap dat de kosten ook toenemen voor hun maar dit is niet meer in verhouding helaas.
Voor het eerst in jaren weer eens naar…
Voor het eerst in jaren weer eens naar de Febo geweest. Wat een slecht idee. De grillburger bedekte niet eens het hele broodje, was hooguit 1 mm dik en zat vol zeentjes. En hier betaal je dan 4!!! Euro voor. De frikandel had je structuur van rubber/kauwgom en de patat was ook niet lekker. 2 patatjes, een grillburger en een frikandel voor 16,10!! Voor ons nooit meer!
Prijskwaliteit niet meer in orde
Grilburger nu inderdaad 4 EUR, en alle andere snacks 3 EUR.
Febo is nu mij als klant in ieder geval kwijt.
Kwam er vroeger regelmatig.
Prijzen zijn veel te hoog geworden en zijn zeker niet in lijn met andere snackbars.
€4,00 een grillburgertje met zeen
€4,00 voor een grillburgertje, ze worden steeds kleiner en slechter van kwaliteit. Het burgertje dekt niet eens een broodje, er zat een zeen in en het lijkt ook geen burger meer. Neigt naar ander vlees. Febo prijst zichzelf uit de markt. Waar je ook komt, het personeel is niet echt vriendelijk, de friet bestaat uit verschillende stukjes van Vlaamse, mini en gewone friet. Kleine friet bakjes, je betaald de jackpot! Sausen zijn veranderd. Wij gaan er niet meer wat eten. Niet meer in Amsterdam, Zaandam en ook niet meer in Purmerend...Dat zijn al 3 steden waar het 'bar slecht' is, zonde hoor! Febo was vroeger een begrip, een tractatie, maar nu brrrr nee.
FEBO Sukkels!
Stelletje sukkels bij FEBO, het advies van dit franchise bedrijf om exorbitant hoge prijzen voor zijn producten te vragen gaat dit bedrijf ten gronde richten. Ik ben me de pleuris geschrokken toen ik dacht ik haal even een frikandel, want daar had ik echt trek in ondanks dat ik de 2 euro die ik de laatste tijd daarvoor moest neerleggen aan de hoge kant vond. Ik bestelde mijn frikandel en mijn broek zakte spontaan af toen ik daarvoor 3 euro voor moest betalen! Ik heb toen even alle snacks beoordeeld op kwaliteit en kwantiteit en ben tot de conclusie gekomen dat FEBO voor mij heeft afgedaan. Ik hoop als signaal naar dit bedrijf toe dat vele mij volgen! Wat een schorem.
Ik wilde ff een snack halen bij febo…
Ik wilde ff een snack halen bij febo maar ik schrok mij wezenloos daar. Ik ga toch echt geen 3 euro betalen voor een kleine kroket. Er was verder ook geen 1 klant binnen. Verbaast mij niks en ik ben er ook weer uitgelopen. Ik kom er ook nooit meer terug. Veeeeel te duur!
Wat een afzetterij
Wat een afzetter! 3 euro voor een snack die ook nog eens een stuk kleiner is dan bij een normale snackbar.
Woeker prijzen bij de Febo
Inderdaad, ik ging bij de Febo drive in Oosterhout (Gld) ook even een satekroket en grillburger halen, 7 euro in totaal! 4 euro voor een Grillburger, lol, ik ga wel naar de buren (Mc Donalds) de volgende keer, wat een onzin prijzen.
Veel te duur
Veel te duur, voor 2 burger menu’s 34euro
Patat was veel te zout en slap
Ik was vanmiddag bij de FEBO en werd…
Ik was vanmiddag bij de FEBO en werd daar geholpen door twee aardige dames, Nikita en Kresty. De burger was weer erg lekker, zoals gebruikelijk en de service was prima. Bedankt en tot snel
Febo was voor mij altijd faforiet
Febo was voor mij altijd faforiet, maar heeft voor mij afgedaan. 3 euro voor een bami hapje welke te lang in het loket had gelegen, taai en niet te eten. Belachelijk duur !! Ik kom hier niet meer