Ik had al een review omdat ik niet tevreden was achtergelaten en toen vonden jullie het nodig al mijn persoonlijke gegevens en adres hierop te delen.. Kan je echt niet maken! Dit kan ik niet verwijder... Toon meer
Afgelopen week had ik 3 verkleedpakken besteld via deze site. "Vandaag besteld morgen in huis", een heel aantrekkelijke slogan, maar vooral illusoir. Aangezien de kleding na 2 weken nog altijd nergens... Toon meer
Vanwege een evenement heb ik veel crêpepapier nodig. Met feestartikelen4u een mooie korting afspraak kunnen maken. Al 2 keer besteld, 3de bestelling volgt binnenkort. Beide keren binnen 48uur in huis,... Toon meer
Levertijd duurde te lang daarom contact proberen te zoeken om levering niet meer te ontvangen. Echter hebben ze het toch verstuurd. Na veel heen en weer contact uiteindelijk retour kunnen sturen wa... Toon meer
Shop feestkleding, feestartikelen, themakleding en meer! ✔140.000 artikelen ✔Uit voorraad leverbaar ✔< 23:59 besteld, vandaag nog verzonden! Jaarlijks versturen wij ca. 600.000 zendingen richting 13 landen buiten Nederland
Teugseweg, 7418 AM, Deventer, Nederland
- 0570855955
- klantenservice@confettishoppinggroup.nl
- feestartikelen4u.nl
Geen antwoord op mijn vraag via website…
Geen antwoord op mijn vraag via website ik dacht eerst maar even de reviews lezen dat was meteen duidelijk ik ga hier niets bestellen.
-Geen 24 uurs levering
-Geen 24 uurs levering
-Levering na 8 dagen terwijl volgens website producten op voorraad waren
-bedrijf is week voor carnaval per email en telefonisch niet te bereiken
- carnavalsmaandag gebeld en gevraagd of er nog geleverd gaat worden? Alle producten zouden opgestuurd worden. Aangeven dat ik teleurgesteld ben in hun handelen. Ze geven aan problemen te hebben gehad.
-Dinsdag pakket ontvangen maar er ontbreekt 1 artikel en doosje glittermake up is open gegaan waardoor heel pakket onder glitters zit. Conclusie niet bestellen!!
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Verzenden duurt veel langer dan aangegeven en retourneren kan alleen als pakket ook al past het door de brievenbus
Product was voorradig en zou binnen 3…
Product was voorradig en zou binnen 3 werkdagen verzonden worden, maar na een week nog niet binnen! Bericht gestuurd maar natuurlijk geen reactie. Uiteindelijk toch geleverd maar was het te laat. Verzendkosten betalen maar als je het retour wil versturen kost het je op zijn minst €6,50. Stuur je het met post nl of DHL terug dan betaal je nog meer!!
Dus al met al ruim €11.00 kwijt en een product wat ik niet meer nodig heb.
Donderdagavond een bestelling…
Donderdagavond 16 februari een bestelling geplaatst, bevestiging van bestelling via mail gekregen, maar de week erna donderdag nog geen bestelling ontvangen.. geen reactie op mail.
Vandaag 7 maart, bestelling in goede orde ontvangen, de complete bestelling. Te laat ontvangen maar in de kast voor volgend jaar, blij ermee!!!
Gewoon netjes op tijd geleverd.
Klantenservice 0,0...nee... -min
Op Woensdag 15 Februari 12.33 uur een bestelling gedaan met wat accessoires.
Tenslotte schermen ze met hun 24 uurs levering.
Vrijdag 17 Februari nog niets vernomen.
3 mailtjes verzonden om de status te vragen, wilde m’n spullen met de carnaval gebruiken natuurlijk!
Antwoord..... niets....Geen telefoontje... niets...
Zaterdag 10.27 uur krijg ik een mail..
Nee, geen excuses... maar een standaard brief dat ik over 14 dagen mijn geld terug krijg.
Op dit bedrijf kan je dus niet van op aan.
Niets kopen daar!
Een wijze raad....😉
Nu ik de andere reviews heb gelezen blijkt dus dat ik zelf ook beter trustpilot had moeten raadplegen.
Geen contact te krijgen. Wellicht scam
Geen contact mee te krijgen. Levertijd 6 werkdagen. Is ondertussen 8. Had al na 3 dagen gemaild dat ik geen verzendnummer had gekregen. Je raadt t al. Geen respons. Nu 2 dagen begonnen met bellen. Maar vanwege drukte, geven ze aan, niet op te kunnen nemen middels een bandje. Laatste weken nemen de slechte reviews toe....
Hier dan ook maar eens een positief…
Hier dan ook maar eens een positief review (we raakten al in paniek toen we de reviews hier zagen na plaatsen bestelling): zondag besteld (#1407340), zonet netjes met DHL bezorgd, inclusief een artikel dat 5 dagen levertijd had. Geen klachten van ons dus, hoogstens dat een verzendbevestiging nog gaver was geweest.
NOOIT BESTELLEN HIER
Levertijd 1 dag maar word niks geleverd of verzonden.
Reageren nergens op en zijn niet te bereiken. Bestel hier nooit.
Niet op voorraad, gewoon geld retour
Artikel besteld wat volgens de website de volgende dag geleverd kon worden. De volgende twee dagen kreeg ik mails dat het artikel niet op voorraad was en bij de leverancier besteld moest worden. Vervolgens heb ik via mail mijn bestelling geannuleerd en binnen twee werkdagen daarna had ik het geld retour op mijn rekening. Gelukkig nog op tijd om ergens anders een alternatief te regelen. Dat kan dus ook 👍
Had ik deze reviews maar gelezen
Had ik deze reviews maar gelezen, opgelicht
2x afgeschreven en niets geleverd, geen response
Tig keer gebeld over bestelling. Word steeds aangegeven dat het geleverd wordt. Maar niets. Zou steeds terug gebeld worden maar wordt ik niet. Bestelling geannuleerd. Nu is ineens het bedrag 2x AFGESCHREVEN!! Tig mailtjes, totaal geen antwoord, Gebeld: zou terug gebeld worden. Wordt niet terug gebeld! Als ik nu bel, neemt gewoon niemand op. KOOP HIER NIET
Dikke scam
Ja, vreselijk. Had ik van tevoren de reviews maar gelezen, dan had ik nooit besteld. inmiddels dik twee weken geleden iets besteld en nooit ontvangen, al een keer of 6 contact gehad met klantenservice via mail. Worden alleen standaard mails verstuurd met het bericht dat het vertraagd is en verder 0 hulp. Aangegeven dat ik de order wil annuleren, maar ik denk dat ik kan fluiten naar mijn geld en de items verwacht ik ook niet meer.
NIETS BESTELLEN HIER!!!! HET ZIJN OPLICHTERS
Bedrijf levert niet! neemt telefoon niet aan, en doet niets met klachten! wat een slecht bedrijf, levert niet en doet moeilijk met geld terug geven!
alleen maar teleurstellingen hier!
mijn zoon heeft nu geen carnavalspak...
Te lange levertijd
Te lange levertijd, pas geleverd na carnaval. Lekker bezig!
Niet bestellen reageren nergens op…
Niet bestellen reageren nergens op vandaag en gisteren gemaild en gebeld oplichters!!!
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. 3x mail gestuurd. Geen enkele reactie. Ik probeer ze al 3dg te bellen. Maar van 09u tot 16u een automatisch bandje. Het is momenteel erg druk probeer het later nog eens. Eén grote oplichterspartij. Nooit iets bestellen!!!!!!!
Niets bestellen bij dit bedrijf!
Niets bestellen bij dit bedrijf!
Bestelling gedaan. Gebeld dat het optijd moest komen. Samen naar gekeken en geregeld dacht ik. Helaas na 1 1/2 week nog niets ontvangen. Nu aan het proberen mijn geld terug te krijgen.
Vertraagde bestelling 2x per dag
Kreeg gemiddeld 1 tot 2 keer een mail dat mijn order vertraagd was. Constant dezelfde mail waarbij de leverdatum steeds verder vooruit werd geschoven. uiteindelijk nogsteeds niks ontvangen en de bestelling geannuleerd per mail, hier nog geen reactie op gehad.
Mocht je toch de gok willen wagen zou ik adviseren om het te bestellen met achteraf betalen! :)