Antwoord geven op mail, ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis, dat is bij mij beslist niet zo. 5 dagen te laat de slingers voor ons 50 jarige bruiloft in huis, maw geen slingers kunnen... Toon meer
Zondagavond kerstkleding en panty besteld voor mijn dochter van 9 voor haar kerstdiner op school. "Vandaag besteld = morgen in huis" werd uiteindelijk dinsdag pas verstuurd en donderdag (te laat) p... Toon meer
Op 31 januari deed ik een bestelling van 2 pruiken en een pruikenkapje bij Feestding.nl, die op 2 februari geleverd zou worden. Niet gekregen. In de week daarna heb ik diverse keren gebeld, gemaild, v... Toon meer
Jullie bedrijf bestaat niet echt wat ik heb wel mogen betalen maar niets ontvangen. OP telefoonnr wordt niet opgenomen. Mails worden niet beantwoord. Nu heeft mijn zoontje geen carnavalspak en ik ben... Toon meer
snelle levering, lage verzendkosten en betaalbaar
Zeer snelle levering, goede service, lage verzendkosten, betaalbare producten kort om zeer tevreden!
jammer
Jammer dat het niet optijd bezorgd was en kwa kwaliteit en prijs had ik het beter niet kunnen doen....

nette service
Product is prima in orde. De bestelling werd netjes op tijd bezorgd. Niks op aan te merken.

Geweldige service!
Ik had vorig jaar een Napoleon pak besteld. Mijn ervaringen zijn dat er niet alleen een gevarieerd aanbod is maar ook een geweldige customer service. Mijn pak was wat te groot en ik kon heel makkelijk ruilen. Je had zelfs de mogelijkheid om langs een fysieke winkel te gaan bij mij in de buurt.

mooie site snelle levering
volgend jaar zeker weer bestellen?

Snelle levering. Uitgebreid assortiment
De week voor carnaval is het bijna onmogelijk om online pakken te bestellen, via feestding.nl had ik donderdag mijn outfit besteld en deze was op vrijdag al binnen. Topservice.

Snel bezorgd
Bestelling was super snel in huis, alles is prima verlopen.

super service!
Ideaal dat je live kunt chatten met een van de medewerkers, ik ben goed geholpen. Ruim assortiment en snelle levering Top!

Antwoord van Feestding.nl
Goede webshop met een behulpzame en zeer vriendelijke klantenservice.
Zeer fijne webshop met een heel groot assortiment. Chat functie is erg handig en je wordt er op een correcte en zeer vriendelijke manier goed geholpen. Deze webshop komt in mijn favorieten lijstje.

Super snel in huis
Ik had mijn bestelling een paar dagen voor de carnaval besteld. Ik was bang dat deze niet op tijd binnen zou zijn maar alles was perfect op tijd binnen. Volgende keer bestel ik zeker weer bij feestding.nl

goede service!
Erg goede service! Goed geholpen en bestellingen snel in huis.

volgende keer weer!
Snel geleverd! Er was iets mis met het geleverde kostuum maar snel en netjes opgelost! Kortom een tevreden klant!

zeer goed bevallen
De producten die ik bij deze winkel heb besteld waren in goede staat, daarnaast werd het keurig op tijd geleverd. Ik had het op zondag besteld en op dinsdag had ik de producten binnen

Antwoord van Feestding.nl
Groot assortiment en een zeer behulpzame klantenservice.
Ik kon het even niet vinden en ben perfect geholpen door de mensen van feestding.nl via de Live chat. 1 dag later had ik mijn spullen al in huis. Ga zo door!!

Antwoord van Feestding.nl
Goede winkel met leuke artikelen en prima service.
Deze goede winkel kan ik iedereen met plezier aanbevelen.

Antwoord van Feestding.nl
kijken,bestellen en feesten !
tmoeilijkste deel is je keuze kunnen maken uit de talrijke aanbiedingen!
Bestellen en enkele dagen later alles netjes aan huis bezorgd,heel eenvoudig
bedankt!

Antwoord van Feestding.nl
Kwaliteit zeer teleurstellend tov prijs die ik heb betaald
Het pak is op zich best grappig en voldoet, maar voor € 50,- per stuk veel te veel geld.
Ik had verwacht dat het pak van stevige stof is gemaakt. Daarentegen was het pak van minimale stof om het de complete look te geven en van het allergoedkoopste synthetische stof wat er bestaat gemaakt. Zeer teleurstellend en ik raad mensen het af om soortgelijke pakken bij Feestding te kopen. Ik koop vaker dergelijk outfits en heb veel betere ervaringen bij concullega's van jullie. Vanaf het plaatje op de site is niet te zien van welke stof het is gemaakt en het doet veel beter voor dan daadwerkelijk is. Zeer korte termijn gedachte van Feestding, want de volgende keer sla ik deze site over en raad ik anderen ditzelfde te doen.

geweldige brandweerman
Onze kleinzoon was super blij met zijn brandweermanpak, wij zijn reuze blij met de snelle levering .

Veelste kort!
Ik bestelde dit pakje voor de carnaval.
Dit pakje is veelste kort. Ik ging er vanuit dat het pakje bij mij een stuk langer zou uitvallen aangezien ik maar een lengte heb van 1.64 meter. Dit jurkje kwam nog niet eens tot over de kont. Dit heb ik uiteraard direct terug gestuurd. Ik vond het erg teleurstellend aangezien ik lang op dit pakje heb moeten wachten.