Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Alocasia Nebula og en Alocasia Azlanii. Planterne var forsvarligt og fint pakket ind og ankom korte 3 dage senere. Men, Azlanii var i sørgelig tilstand og de havde kommet til at pak... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utroligt smukke, sunde og fine planter. Købte fem Calathea planter, som kom mindre end en uge efter bestillingen var afsendt, alle planter var smukt pakket ned, på en yderst forsvarlig måde. Samtidi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds. Planterne var pakket professionelt og pakken var tydeligvis behandlet forsigtigt under transporten med gls. Der var ikke bøjet et blad. Gode eksemplarer, god størrelse, sunde og s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig hurtig levering og super indpakning. Planterne var dog UTROLIGT tørre, men jeg tænker det går :) *tilføjelse* efter svar giver det super super god mening, og har derfor rettet min anmeldelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Se billeder af sortiment af tropiske planter og find nyttige tips om pleje og placering.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super tilfreds!

Men, Azlanii var i sørgelig tilstand og de havde kommet til at pakke en Alocasia Silver Dragon i stedet for den egentlige Nebula. Jeg skrev til deres kundeservice og samme dag ringede de til mig for at bekræfte at de ville sende mig den manglende og korrekte Nebula. Men jeg havde ikke forventet også at modtage en ny Azlanii, da den første jeg fik var noget sørgelig og medtaget, men ikke død og nok skal komme sig til foråret - hvilket jeg informerede dem om.

Så tip top service og kvalitet, jeg har handlet her før og kommer til at handle her igen og har også med ro i sjælen anbefalet Feldborg Planter til flere plante entusiaster!

10 februari 2023

Antwoord van Feldborg Planter

Hvor er det godt at høre :-D
Det bedste vi ved er tilfredse kunder.
Tusinde tak !

Plante af høj kvalitet!

Jeg har handlet med Feldborg flere gange. Hver gang har de formået at levere planter af høj kvalitet - og typisk inden for en uges tid. Denne gang havde jeg bestilt en Alocasia macrorrhiza. Den var ankommet til en pakkeshop, men desværre udleverede de mig en enorm og temmelig høj kasse med bunden i vejret (på trods af "retningspile" på kassen). Dvs. at plantens stængler og blade vendte nedad, og at potten vendte på hovedet. Jeg forventede at åbne kassen op til en mindre katastrofe med en kraftigt beskadiget plante og jord ud over det hele. Men planten havde det overraskende fint, fordi den og potten var fikseret inde i kassen, og potten var desuden dækket af træuld og pakket virkelig godt ind. Jeg forventede for øvrigt ikke at modtage en SÅ stor og flot Alocasia macrorrhiza, som jeg fik. Feldborg havde desuden medsendt en gratis og ganske nydelig Monstera adansonii som kompensation for en lidt længere leveringstid. Det er virkelig god kundeservice. Mine grønneste anbefalinger herfra!

4 juni 2022

FANTASTISK service

Har endnu en gang modtaget en plante, som endnu en gang var pakket forsvarligt, ingen blade knækket, ingen jord ud over det hele, da de lægger træspåner på toppen af planten.

6 juni 2021

Tusinde tak for feedback Lisbeth! Hvor dejligt at høre :-D

Gave i sidste øjeblik

Fantastisk hjemmeside, venlig og imødekommende telefonsamtale, hurtigt og effektivt køb med afsendelse indenfor 20 minutter.
Bestilte et Ficus S-shape træ mandag formiddag og fik det leveret i flot indpakning med kort til døren tirsdag morgen, min mands fødselsdag.
Jeg vender tilbage en anden gang og kan varmt anbefale Feldborg Growers.

4 februari 2021

Antwoord van Feldborg Planter

Hej Jette hvor er det bare dejligt at høre!
Tusinde tak! Fantastisk at den kom frem i tide på din mads fødselsdag! :-D
Jeg håber i får en skøn dag!

Super tilfreds

Gode eksemplarer, god størrelse, sunde og smukke planter.

Kan anbefales.

22 januari 2021

Hej Bodil,
Tusinde tak for din feedback. Vi sætter stor pris på at du er tilfreds :-)

Super god service

Super god service! Bestilte 2 planter, den ene var desværre lidt “slatten”, så jeg kontaktede dem og de var hurtige og seriøse til at svare. Så jeg fik tilsendt en ny ugen efter - jeg er meget tilfreds.

Hej Mette,
Tak for din anmeldelse <3 Det betyder virkelig meget at høre jeres mening!
Hvor er det godt at høre at du er tilfreds selvom den første kom frem lidt slatten :-)
Jeg håber du bliver glad for dine planter og at du får en skøn dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tvungne cookies

Man kan ikke vælge ikke nødvendige cookies fra.

Firmaet har svaret som nedenfor. Det er fuldkommen ligegyldigt hvad man selv synes om de cookies man lægger på folks computer. Ifølge lovgivningen er det nemlig sådan at man skal kunne sige nej. Man skal ikke være nødsaget til at lukke af for alle cookies på sin computer da dette vil besvære øvrig navigtion på nettet.

Jeg fik følgende svar:

Hejsa, :-)
Vi bruger ikke ret mange cookies, kun de mest nødvendige for at der f.eks bliver husket hvad der er i din kurv og for at vi kan give en ordentlig brugeroplevelse. Dog er vi selvfølgelig altid åbne for at undersøge om vi kan gøre det endnu bedre og forklare det bedre.

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din egen computer i din internet-browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Den kan gemme de indstillinger du har lavet og de valg du har taget, for at forbedre din brugeroplevelse.

Hvis du ikke ønsker at anvende cookies, kan du selv gå ind og blokerer alle cookies eller slette eksisterende cookies fra din computer.

Hej :-)

Jeg har fået det undersøgt nu. og ud fra hvad jeg kan læse mig frem til skal man kunne vælge unødvendige fra men ikke alle, da de resterende er nødvendige for at kunne køre siden.
Det har vi fået tilpasset på siden nu, så det gerne skulle være som det skal være.

Vi er en lille ny webshop og vi ønsker kun at det hele skal være i orden uanset hvad! :-) Så godt at der er nogle som dig der holder os i ørene,

Vi sætter pris på at du gør opmærksom på det i din uddybelse her i 2 besked! Jeg tager din besked seriøst. og så håber jeg du får en god weekend :-)

Venlig Hilsen Sofie Feldborg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik leveret i kolde januar

Fik leveret i kolde januar, men planterne var stadig fine. God og sikker indpakning.

Antwoord van Feldborg Planter

Hej Erica :-) Tusinde tak for din anmeldelse, det varmer at høre!

Abonnementspakke

Fantastiske flotte og store planter, jeg har modtaget i abonnementspakkerne de sidste to måneder.
God og grundig kundeservice som gør en ekstra indsats, jeg er meget taknemmelig for hjælpen og uddybende mails.

14 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og prima kvalitet

Det er simpelthen en sand fornøjelse at handle hos Feldborg. Kundeservicen er helt i top, og det er prima kvalitet det man får sendt, pakket med kærlighed.

14 januari 2021

Hej Andrea, Sikke fine ord. :-D
Det er vi virkelig glade for at høre! Tusinde tak! :-D

Rigtig hurtig levering

*tilføjelse* efter svar giver det super super god mening, og har derfor rettet min anmeldelse til 5 stjerner 🥰

7 januari 2021

Antwoord van Feldborg Planter

Tak for din feedback Lærke :-D Hovedparten af den jord vi bruger er kokosjord, som hurtigere tørre ud, hvilket er godt især for vores EasyCare-planter, som ikke skal have ret meget vand :-D

-Tusinde tak Lærke, det glæder os at høre :-D

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet god service!

Jeg bestilte en enkelt plante, idet den er svær at opdrive andre steder. Prisen var meget rimelig, og leveringen også forholdsvis hurtig. Planten var forsvarligt pakket og der var ingen knækkede blade.

Jeg synes dog ikke helt, at planten levede op til mine forventninger - den havde få blade, og deraf var de alle små og kun et enkelt stort, hvilket fik den til at se meget asymmetrisk ud. Men derudover havde den desværre en del gule spidser/mindre plamager, hvilket for en alocasia, som var den plante jeg havde købt, desværre som oftest er ensbetydende med at bladene snart dør. Og planten smed da desværre også 2-3 blade den første uge , svarende til cirka halvdelen.

Jeg har formentlig bare været uheldig med den ene plante, og den generelle service taget i betragtning, herunder priser, levering og et pænt udvalg, vil jeg helt sikkert forsøge mig med hjemmesiden igen :)

3 januari 2021

Antwoord van Feldborg Planter

Hejsa :-) Godt nytår og tak for din feedback.
Vi er glade for at høre at du synes at vores priser er rimelige, leveringen var hurtig og planten godt pakket ind :-) Vi er dog ærgerlige over at høre at planten ikke levede helt op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at sende billeder til os hvis planten begynder at få det dårligt efter kort tid hvor du ikke har haft indflydelse. Vi plejer gerne at kompenserer med en ny i disse tilfælde :-)
Som du selv skriver kan du have været uheldig. Mon du har bestilt en Sarian eller Zebrina? Dem har vi nemlig haft lidt bøvl med? Vi overvejer at stoppe med at sælge dem på webshoppen om vinteren. Så det betyder meget for os at høre, så vi kan forbedre os løbende :-)

Vi sætter pris på at høre at du godt ville turde bestille hos os igen.

Rigtig god dag til dig :-)

Vældig tilfreds!

Fantastisk flotte planter jeg har fået! De er større end jeg havde regnet med, og de ser virkelig sunde og glade ud. De var fint pakket ind og der var endda en lille gave med ❤️ Jeg kommer helt sikkert tilbage efter mere 😁

10 december 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering og fair priser 👍🏻

Hurtig levering og fair priser 👍🏻
Dog var der et par blade på 2 af de alocasia jeg købte der have knækket blade, trods de pakker super fint ind.. Vil handle der igen ❤️💸

15 november 2020

Hej Patrik,
Tak for din anmeldelse :-D

Skøn indstilling, trods der var nogle knækkede blade! :D

Vi vil altid gerne tage ansvaret hvis planterne ikke kommer frem i god behold.
Når det ikke lykkedes vil vi selvfølgelig gerne finde en løsning! :D

Jeg kontakter dig lige på mail så finder vi ud af det :-D

Sofie Feldborg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes at Feldborg planter har nogle…Skønne planter!!!

Jeg synes at Feldborg planter har nogle smukke produkter. Jeg havde aldrig prøvet at købe planter over nettet - og fået dem leveret i in æske! Men det virker godt! Det kan anbefales.

9 november 2020

Hej Nanni.
Tusinde tak for din anmeldelse!

Sikke nogle fine ord, det er virkelig skønt at høre!

Håber du får en skøn dag!

Sofie Feldborg

Lees meer over geverifieerde reviews.