Bezorging keurig en vooroverleg n.a.v. mijn huidig medicijn gebruik. Ik ben nu nog maar twee weken onderweg en ben benieuwd hoe het er over 3-4 maanden begint uit te zien. Innemen pillen geen proble... Toon meer
Topprodukten van fellos . Bij vragen kun je altijd terecht en krijg je snel antwoord. Bestellen is super gemakkelijk en daarna wordt alles snel bezorg in de brievenbus in een doosje waar niets op sta... Toon meer
Fellos is een computer gestuurd bedrijf. Klachten worden beantwoord met nietszeggende AI gestuurde e-mails. Een simpel probleem met een betaallink wordt niet opgelost. Iemand die je telefonisch verder... Toon meer
Voor de eerste keer kennis gemaakt met Fellos. Ik werd op een zeer professionele en discrete wijze benaderd en behandeld. In de toekomst zal ik meerdere malen gebruik maken van de begeleiding van Fel... Toon meer
Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.
Nederland
De klantvriendelijkheid van Fellos is buitengewoon. Niets ten nadele van mijn huisarts, maar dit is een service die vijf sterren verdient.
Vragen worden snel en vakkundig behandeld en de adviezen zijn deskundig en meedenkend.

Antwoord van Fellos
Professioneel, Betrouwbaar, Snel, 100% Legaal, met de juiste zorg en Vriendelijk.
Ik blijf hier klant!
Geen illegale tot half legale websites meer voor mij waar je maar op goed vertrouwen moet geloven dat je ook echt krijgt wat je besteld hebt.

Antwoord van Fellos
Ik ben redelijk tevreden ik ben nig aan het testen

Antwoord van Fellos
They do as promised, that’s all i ask from them

Antwoord van Fellos
Na enig twijfel toch er voor gegaan alles ingevuld netjes melding gekregen
Bestelling vlot ontvangen
En nu komt t alleen nog niet gebruikt dus kweet niet nog of het echt werkt.

Antwoord van Fellos
Ja ik ben tevreden van Fellos, ik heb mijn medicijnen op tijd en netje gehad, ze zorgen op onze gezondheid ze hebben hard gecontroleerd en compleet advies aan ons gegeven.

Antwoord van Fellos
Eindelijk een goed product, einde aan die illegale rommel.
Het resultaat is grandioos, en geen bijwerkingen.
Top advies gekregen.
Ik ben tevreden!!!

Antwoord van Fellos
Prima service zonder gedoe, maar toch goed advies. Snelle levering

Antwoord van Fellos
Goed advies, snelle levering en top werking tot 4 dagen later.

Antwoord van Fellos
İk heb niks te voegen eigenlijk. İk ben er erg tevreden mee.

Antwoord van Fellos
Heel makkelijk process volledig online afgewikkeld. Snel thuis afgeleverd, en hele snelle support in de chat met de huisarts.
Zeer tevreden!

Antwoord van Fellos
Mooi alternatief voor alle sites die namaakspul verkopen en waar je maar moet afwachten wat en of je het ontvangt. Prijzen van de pillen zijn wellicht wat hoger maar ik gok liever niet met mijn gezondheid. Netjes een intake die wordt beoordeeld en de levering is ook uitstekend. Wat mij betreft een aanrader dus!

Antwoord van Fellos
Ik heb eenvoudig gevonden wat ik zocht en kreeg op een duidelijke manier antwoorden op mijn vragen. Afhandeling verliep vlekkeloos, snel en discreet.

Antwoord van Fellos
Discreet en eerlijk vakkundig advies, en discrete levering! ben zeer tevreden ook over het product. echt aanrader👍🏻

Antwoord van Fellos
Goed product, werkt perfect, netjes en screet oprijd bezorgd.

Antwoord van Fellos
Heel prettig om anoniem geholpen te worden met mijn erectieproblemen. Heel erg mee geholpen. Als 70 jarige ben ik heel blij. Zeer discreet en snel antwoord.