Ik heb een hele fijne ervaring omtrent zoeken naar de juiste medicatie, dokters overleg en het alternatief wat ik wou proberen en daar een beter resultaat heb. Het enigste wat beter, sneller kan is d... Toon meer
Duidelijk plan gemaakt door de arts en snel thuisgestuurd met duidelijke instructies. Eerste maand de eerste groei al zien terugkomen waarna de arts het behandelplan heeft bevestigd en door gepland. I... Toon meer
Bij Fellos is het heel gemakkelijk om een behandelplan te starten. Eenvoudig een vragenlijst ingevuld en gewacht op de beoordeling van een arts. Na de positieve beoordeling zijn de erectiepillen toege... Toon meer
Na het vinden van Fellos ben ik weer zekerder van mijzelf. Fellos geeft goede deskundige info. Bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd door een bevoegde arts wat resulteerd in ( betrouwbaarh... Toon meer
Fellos - Online zorg voor mannen, vertrouwd en altijd binnen handbereik. Fellos is een online kliniek met behandelingen voor erectieproblemen, premature ejaculatie, haaruitval en acne.
Nederland
- care@fellos.nl
- fellos.nl
Schending van onze richtlijnen
Goede diagnose
Goede diagnose, juiste medicatie met alternatieven, snel aflevering.

Betrouwbaar en effectief!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Fellos.nl. De website is overzichtelijk, betrouwbaar en biedt deskundige informatie. De producten werden snel en discreet geleverd, wat ik erg prettig vond. Na gebruik merkte ik duidelijk verbetering en voelde ik me een stuk zelfverzekerder.
De klantenservice verdient ook een compliment, ze reageren snel en vriendelijk op vragen. Kortom, Fellos.nl is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat echt doet wat het belooft. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een effectieve en discrete oplossing.

Antwoord van Fellos
Goede en snelle beoordeling van de …
Goede en snelle beoordeling van de situatie/klachten en een snelle discrete afhandeling van de bestelling.

Antwoord van Fellos
Fijn om weer een stevige jongen te voelen
Na de tweede keer gaf mijn partner te kennen dat het heel fijn was om zo'n stevige jongen weer te voelen.

Erg tevreden
Overzichtelijk, snel en prettig contact. Ik ben benieuwd naar de resultaten van mijn behandeling.

Super tevreden, mega ervaring
Zeer tevreden over Fellos. Men maakt 100% waar, wat men beloofd. Zeer professioneel, betrouwbaar en discreet geregeld.
Ik kreeg de pillen keurig op tijd binnen, en heb exact gebruikt zoals omschreven staat. Wat een mega ervaring, ik voelde me weer 18 jaar eventjes (ik ben 53).
Meer dan een uur heerlijk gevreeën, mijn partner was volledig voldaan en ik ook hahaha....bedankt Fellos.

Ruim voldoende …
Het contact en de aflevering is dik in orde , over het geleverde product ben ik gematigd positief.

Antwoord van Fellos
zeer persoonlijk contact met arts
zeer persoonlijk contact met arts en goed deskundig advies

Betrouwbare en duidelijke website
Betrouwbare en duidelijke website. Prettig voor mensen die niet naar de dokter durven met hun probleem. Via een vlot proces wordt je goed begeleid. Via deze website kun je toch aan je benodigde medicatie geraken, en deze wordt discreet thuisbezorgd. Snelle en goede service.

Antwoord van Fellos
Gode specilisten tegen Behandeling…
Gode specilisten tegen Behandeling Haaruitval

Antwoord van Fellos
Snel levering en goed gecontroleerd met…
Snel levering en goed gecontroleerd met Arts.

Top service
Klantenservice lost altijd problemen op en is snel te bereiken. Nooit eerder zon klantenservice meegemaakt

Goed vóór onderzoek
Goed vóór onderzoek, en snelle en discretie met bezorging

Antwoord van Fellos
Snelle service en makkelijk contact te…
Snelle service en makkelijk contact te krijgen.
Zeer tevreden over Fellos
Ben zeer tevreden over Fellos, kan het iedereen aanbevelen en heb inmiddels al 4 vrienden / vriendinnen die de weg naar Fellos hebben gevonden middels mijn ervaringen.
De medische staf is mij zeer behulpzaam geweest bij het adviseren van het juiste product.