Dat deze oplichters hier nog gewoon mee door mogen gaan,criminelen zijn het niets anders.Deze rotzakken horen achter de tralies!!!!!
Pure oplichting ! Op 4 september 2024 één item besteld en betaald, nooit iets ontvangen. Een e-mail gestuurd naar Fenna Fashion eind september en een vooropgestelde mail terug gekregen met het e... Toon meer
Bestelling begin augustus geplaats en, tot op heden niets mogen ontvangen. Als ik het contactformulier invul, krijg ik de melding ongeldig emailadres. in eerste instantie lijkt alles te kloppen... Toon meer
Ik heb mijn besteling niet ontvangen wat ik besteld heb op 8 juni en hoe krijg ik me geld terug
Het zijn oplichters wel de bestelling op nemen en niet versturen
Dat deze oplichters hier nog gewoon mee…
Oplichters!!!
Bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden nog niks ontvangen. Oplichters!!!! Niks bestellen hier. Stom dat ik niet eerst revieuws heb gelezen.
Zeer slecht !!!
Zeer slecht !!!
Oplichters zijn het .
Je besteld iets komt laat aan!
Daarnaast zoooo slechte kwaliteit !!!
Ali expres is 100 x beter.
Ze reageren niet en je krijgt niks terug!
2 september jurk besteld
2 september jurk besteld.
Nooit gekregen.
Mails beantwoorden ze inmiddels niet meer.
Pure oplichterij.
Oplichters
Oplichters, nu een half jaar verder nog geen pakket, reactie of min geld terug
Hier geen kleding kopen
Kleding besteld niets ontvangen
Div mails geen reactie
Zwendel niets kopen bij die oplichters
1ster is omdat geen ster niet mogelijk is
OPLICHTERS!
16 september jurkje besteld..noooooit…
16 september jurkje besteld..noooooit gekregen...
Zeer slecht!!
Zo niet leuk dit !! Bah!!
OPLICHTING!!!
OPLICHTING!!!
Ik raad niemand aan om hier te bestellen.
In eerste instantie gaven ze aan dat ik mijn pakket later zou ontvangen en vervolgens reageren ze nergens op.
Inmiddels 1.5 maand verder nog steeds niets vernomen.
Begin september jurkje besteld en…
Begin september jurkje besteld en betaald, mailtjes gestuurd waarop ze reageerden dat er iets mis was met de verzending, daarna tot op heden geen reactie of jurkje meer gezien
Oplichting
3september besteld, niets ontvangen ondanks vele mailtjes. Dus oplichting!!!
helaas heb ik geen goede ervaring met…
helaas heb ik geen goede ervaring met dit bedrijf. begin september jurk besteld, na herhaalde mailtjes nog steeds niet binnen. waren problemen met verzending. op mijn laatste mailtjes wordt helemaal niet meer gereageerd .
SCHANDALIGE OPLICHTERS !!!!!
zelfde hier, 4 september besteld en betaald !!! schandalige oplichters !!!!!!!!!!!!!
Oplichting!!
Oplichting!!
Begin september 2 tunieken besteld, tot op heden niets ontvangen.
Op mail wordt niet gereageerd,
Niet bestellen!! Je bent je geld kwijt en ontvangt niks.
Oplichters
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! Op 5 september bestelling geplaatst. Een mail ontvangen met een tracking nr dat het pakje ontvangen was door de shipper op 7 September. En dat is het. Bijna 2 maanden later nog geen verandering. Op mijn mails wordt niet geantwoord. Ik verwacht dus ook mijn bestelling niet meer te ontvangen Opgepast mensen! BESTEL HIER NIET!
Helaas 9 september een jurk besteld…
Helaas 9 september een jurk besteld maar ook niet goed bij de reviews gekeken Fenna fashion .nl komt dus niet uit Nederland ( staat wel op Facebook ) maar je wordt dus belazerd ook ik kreeg een mail dat de zending zoek was en zal dus ook wel zoek blijven NOOIT IETS BESTELLEN
Heel slechte ervaring
Heel slechte ervaring, een kleed besteld en betaald en niet geleverd. Mensen bestel er niks of je bent jullie geld kwijt. Ik spreek uit ervaring. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar nog niks ontvangen. Kan hier niks aangedaan worden na zoveel klachten? Er moeten stappen ondernomen worden anders worden nog veel mensen bedrogen !!!!!!!
Pure oplichting !
Pure oplichting !
Op 4 september 2024 één item besteld en betaald, nooit iets ontvangen.
Een e-mail gestuurd naar Fenna Fashion eind september en een vooropgestelde mail terug gekregen met het excuus dat de lading verloren gegaan was. 🤔
en dat ze het zo snel mogelijk gingen bezorgen.
Helaas, niets anders dan leugens want ondertussen zijn we reeds 22 oktober.
Wees dus gewaarschuwd!
Ik zou graag 0 sterren willen geven maar dat kan spijtig genoeg niet.