Fény24.hu Reviews 1.752

TrustScore 4 uit 5

4,2

A rendelés, tájékoztatás és a szállítás teljesen rendben volt, azzal elégedett vagyok. A termékek dizájnban még megfelelőek, ötletesek (ezért is választottam), azonban a minőségük erősen véleményes,... Toon meer

Sokáig kerestem a megfelelő lámpát, de mindenhol kb. ugyanazt a szokásos kínálatot találtam....eddig! A rendelt lámpa különleges és csodaszép, ráadásul akciósan is vásároltam. A cég kommunikációja, a... Toon meer

A megrendelés gyors és pontos volt.A megrendelt 3 lámpábol 2 ugyan nem müködött,de nagyon segitö kész volt az ügyintéző a vissza küldésben.Csak ajálani tudom a céget. Kitzinger Lajos

1. Lampenwinkel

A Fény24.hu az Ön digitális kapcsolattartási pontja a fény és a világítás területén. Világítási ötleteinkkel nemcsak fényesebbé, hanem szebbé is tesszük környezetét! Több mint 400 márka változatos és sokoldalú választékát kínáljuk Önnek - lámpákat és lámpatesteket minden ízlésnek, minden igénynek és minden költségvetésnek. A tökéletes világítási hangulatért minden alkalomra, hogy növeljük a jó közérzetét. A Fény24-nél tanácsadói szolgáltatást és szakmai szaktanácsadást kínálunk üzleti ügyfeleinknek is, rugalmas fizetési módok közül választhat a hitelkártyás illetve Paypalon keresztül, és kiváló szállítási élményben részesülhet.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

nem reagálnak a reklamációra

Sajnos nem reagáltak a korábbi reklamációmra, melyben a 6 okos égőből egyet vissza akartam küldeni, mert egyáltalán nem működött. Emiatt rendeltem egy újat, ez legalább világít, csak programozni nem lehet.

13 april 2026

Jó szolgáltatás, gyenge minőségű termékek

A termékek dizájnban még megfelelőek, ötletesek (ezért is választottam), azonban a minőségük erősen véleményes, lényegesen gyengébb, mint vártam. Az árak nem feltétlenül ezt támasztják alá.

13 april 2026

Unsatisfied

The box (nr.1) arrived damaged, in 2 packages from which one was arriving 3 days apart from the other. I don’t like that there’s no proper customer service- just email (the colleague answered in a timely manner at least), would have preferred if they have a hotline or website chat service. Overall not satisfied with the whole service. About the product: it is also hard to assemble- a proper guide would helped. The bottom is especially difficult to screw tightly. My pieces of metall had here and there some rust on it… and there was a tiny screw missing - assuming the damaged box didn’t help these issues. Otherwise the lamp is nice - if I knew how this would go, wouldn’t order from here.

17 maart 2026

Azért vagyok elégedetlen

Azért vagyok elégedetlen, mert a vásárlás során nem derült ki számomra, hogy nincs Magyarországon bejegyezve a cég, és nincs magyar adószáma. Emiatt nem tudom az otthonfelújítási pályázatban érvényesíteni a számláját, így nem jár rá a visszatérítés. Nagy csalódás okoztak ezzel. Kérem, hogy a weboldalon hívják fel erre a figyelmet, hogy mások ne járjanak így.

5 maart 2026