Goede service van begin reis tot einde ,de papieren dat je ontvangt zijn duidelijk .Bij probleem kan je berichten en ze lossen het op voor jou .Hartelijk dank daarvoor .Zeker aanrader voor service.
Een net hotel. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie grote kamer. En wij hadden een zeer ruim balkon erbij. Wij hadden een huurauto geregeld, zodat we het hele eiland konden bewonderen. Het hotel... Toon meer
Camping Village Punta Navaccia Wij zijn hier een week verbleven, de 3 zussen die eigenaar zijn doen hun uiterste best om je een mooi verblijf te bieden. We kregen een prachtige 6 persoons staca... Toon meer
Beste Lieven, Reis Malta eerste maal geboekt via uw site FERIADOS. Hotel db San Antonio was top! Alles was door U voortreffelijk geregeld,waarvoor dank. We hebben genoten! U hebt er bij deze een toe... Toon meer
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties en citytrips. Boeken is eenvoudig te doen op www.Feriados.be Feriados verkoopt haar vakanties zélf - rechtstreeks - aan de klant en is daarom een directseller. De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van Feriados. Onze enthousiaste medewerkers zijn iedere dag druk in de weer voor u om het mogelijk te maken uw vakantie op basis van uw eigen wensen te organiseren.
Zoeken mee naar andere oplossingen, zeer tevreden !
Marleen
Bedankt Lieven voor alles in orde te brengen voor ons reis naar Hotel Reymar in Malgrat de Mar. Welk reisbureau brengt alles in orde op een zondagavond? Wij hebben een super leuke vakantie gehad'
Groetjes
Jos en Beata
Lieven deed me een prima voorstel. Ik werd ook zeer goed geïnformeerd over de coronaregels in het land van bestemming. Kortom, ik had een fijne vakantie en kreeg een perfecte service!
Het was super dat Feriados de boeking deed.
Het hotel en het personeel waren super!
Ik kom zeker eens terug;)
Ze hebben echt moeite gedaan om voor ons een goede verblijf te vinden. Ze hebben goed geluisterd wat onze wensen waren. Snel en heel vriendelijk. Aanrader
De contactpersoon die onze reis regelde hiel op op alle vlak heel er goed... Wij zijn tot nu toe alvast heel tevreden... Hopelijk hebben we nu ook een super reisje in colina village portugal...