Vanaf het begin tot heden nog geen 1 struggel gehad. Alles is zo makkelijk op te zetten en de service is top! Ik raad iedereen aan hier je host te halen als je kwaliteit en zekerheid wilt.
Lopende Klant sinds 2025. Dat zegt voldoende lijkt me. Service is voldoende snel, meer vragen zou unreasonable zijn. Prijs-Kwaliteit sterk gesitueerd. Volgende week verleng ik weer eens direct voor e... Toon meer
Hobbymatig voor webhosting gekeken bij Ferox, na enorm snelle support via Discord zeer tevreden. Prijs/kwaliteit verhouding is prima, je krijgt veel meer dan waar je voor betaald.
Heb al een tijdje een server bij ferox, en ze hebben echt ongeloofelijk goede performance en starten heel snel op. Ben recent een tijdje gestopt met de server gebruiken en had dus stopgezegd, maar ee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ferox hosting | Goedkope Minecraft hosting
Nederland
- feroxhosting.nl
Super service en goeie servers
Goeie, betrouwbare en stabiele servers. Nul problemen gehad sinds aanschaf 6 maanden terug. Zelfs een gratis CPU upgrade van de server wordt door ze uitgevoerd waardoor de server nog beter presteert!
Kortom, fijne partij om zaken mee te doen
De beste hosting service die ik heb gebruikt!
Je kan goed een server kiezen die op jouw eisen aan sluit en ook makkelijk van plan wisselen als je bijvoorbeeld meer spelers krijgt.
Ook heb ik pas een gratis upgrade ontvangen op mijn premium server wat ik goed kan gebruiken nu caves en cliffs er bijna is. Heel tevreden :D
Super Hosting!!
Super Hosting!!
Ik heb bij hun al een domein, minecraft server en bot hosting. Zelf ben ik niet zo goed met dit soort dingen maar hun hebben het voor mij ingesteld en aangegeven waar ik alles kan instellen. Echt een super support service!!
Perfect!
Super goede host! Bij problemen word je direct geholpen
De console voor minecraft servers is erg duidelijk om alles te overzien
Al met al zeer zeker een aanrader!
Super service
Super service, alles snel geregeld en niet duur!
zeer goede service
zeer goede service
altijd aardig
en altijd een goed luisterend oor
Top Bedrijf servers meteen online Maak…
Top Bedrijf servers meteen online Maak je een ticket word je meteen geholpen! kortom zeker je server hosten bij ferox!
Top hosting!
Ik huur hier regelmatig servers, zeer tevreden en enthousiast. De servers zijn relatief goedkoop, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de console is simpel en toch geavanceerd en je word snel geholpen.
Top hosting
Goeie prijzen goeie snelle service mensen met kennis.
Al maanden een tevreden klant!
Mijn ervaring met Ferox Hosting is erg…
Mijn ervaring met Ferox Hosting is erg positief! Ze verkopen goede en snelle servers. De servers zijn gelijk online en als je ergens hulp mee zoekt is dat altijd makkelijk te krijgen in de discord!
Dus mijn gehele ervaring met FeroxHosting is een dikke 10/10!
Ik blijf bij Ferox!
De support is top! Je hoeft maar woord te zeggen in hun discord server en je krijgt al support. Ook werken de panels zeer prettig en is het allemaal snel up and running. Een aanrader, als je een goede en zeer goedkope host zoekt voor wat dan ook
Goede servers, goede service, goede prijs
Een server gekocht voor een modded Minecraft playthrough met een paar vrienden. De servers doen het best goed (een paar haperingen hier en daar) met 250 mods, voor 10 euro per maand (6GB RAM) is dat een uitzonderlijk goede deal in mijn ogen. Er wordt zelfs op een zaterdagavond snel gereageerd op tickets, geweldige prestatie voor een team met 10 personen.
Beste serverhosting tot nu toe!
Ik heb al veel server hosting bedrijven geporbeerd(apex hosting/mine hut premuim en nog 2andere)dan kwam ik op Ferox Hosting!Nooit problemen met de host pc alles top!Echt super! Super staf! Ze helpen je met grote/kleine problemen snel/meestal snel antwoord! zwz aanrader!:)
Hoera voor Marijn
Hoera voor Marijn, echte topgozer heeft me heel goed geholpen!!!!!!!
ferox vind ik momenteel een van de…
ferox vind ik momenteel een van de beste vps/minecraft server, de support is supper, je kan custom en je kan er ook fivem (gtav) zonder problemen op spelen. en heb jehulp nodig je moet niet lang wachten om geholpen te worden. Jullie zijn goed bezig Ferox
Perfect!
De server werkt zeer goed! en de klantenservice is geweldig een zeer goede aanrader!
Goede hosting en support
Zeker een aanrader
Ik heb wat problemen met mijn server gehad en Ruben van de afdeling Marketing heeft mij goed geholpen
Echt top service goedkoop maar toch…
Echt top service goedkoop maar toch heel betrouwbaar.
Als je een vraagje heb maak gewoon een ticket aan binnen 10 minuten heb je al antwoord!
En kom je er niet uit dan helpen ze je gewoon door tot dat het lukt of hun doen het voor je.
Service
Ik had hulp nodig met in mijn SFTP te komen (minecraft server) en had binnen 2 minuten al antwoord! Het probleem was binnen 10 minuten opgelost! Enorm goeie service!