Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse hele vejen igennem. De var utrolig fleksible både med levering og afhentning og meget hjælpsomme under hele forløbet. Man kunne altid spørge, hvis der var noget, og de hjalp også m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop lejet borde og bænke hos Festivio. Kristian var god i kontakten hele vejen igennem processen, og lod os endda få nogle dage forinden og efterfølgende til at sætte op og pille ned. Meget f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Festivo leverede telt til vores bryllupsfesr i haven - de satte op, og pillede ned. Service til UG, teltet sat op i god tid, så der kunne gøres klar til festlighederne 😊 Vi klart anbefale Festivo... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Feestapparatuur verhuurbedrijf
  6. Stereoverhuurbedrijf
  7. Trouwlocatie

Geschreven door het bedrijf

Festivo - Fest og teltudlejning dit 5 stjerners Festudlejnings firma. Med rammerne i orden omkring festen, går du ikke galt i byen, og du kan fokusere på din rolle som vært. FESTIVO hjælper dig med at lette arbejdet før festen, og skabe forudsætningerne til en uforglemmelig fest. Vi, i Festivo, har stort fokus på kvalitet og kundeservice, vi gør meget ud af, at I får lige netop det I søger. Vi har altid produkter af høj kvalitet. Vi er behjælpsomme med, at skabe de perfekte rammer for jeres arrangement. Vi gør det så nemt for jer som muligt, vi sørger derfor for opsætning, nedtagning af telt og opvasken af service, så kan I fokusere på at nyde festen med jeres gæster Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for jer. på tlf. 60670256 Email info@festivo.dk Facebook: Festivo Fest Og Teltudlejning Uforpligtigende tilbud Vi giver altid et uforpligtigende tilbud som du herefter kan vælge at godkende. Udlejning af blandt andet Festtelt / partytelt Teltgulv Borde runde og firkantede Stole / banquet og klapstole Fadøl / Fadølsudlejning Højtalere / Soundboks Service Mikrofon trådløs / ledning Alt i top kvalitet. Vi kommer gerne forbi og rådgiver om telt størrelsen, opvarmning, belysning og hvad der ellers må være af spørgsmål. Vi ser frem til et godt samarbejde. Mvh Festivo - Fest og teltudlejning teamet

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,9

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt perfekt

Super kontakt med Kristian, der startede med at ringe os op og gennemgå hele festen med os. Alt gik flot og smertefrit, inkl. de ekstra bestillinger vi kom med i sidste øjeblik.
Ukompliceret opstilling 3 dage før festen.
Rigtig flot telt, der blev pudset af Kristian efter opsætningen så det stod flot.

17 juni 2023

Hej Maj,

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du nød din oplevelse med vores service. Det glæder os at vide, at alt gik glat og problemfrit for jer, selv med de ekstra bestillinger i sidste øjeblik. Vi sætter pris på din ros til vores telt.

Team Festivo 🎪✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det spillede hele vejen rundt!

Det spillede hele vejen rundt!
Flotte telte og super personale ⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

3 juni 2023

Hej Marco,

Tak for din strålende feedback! 🌟 Vi er glade for at høre, at vores telte og personale levede op til dine forventninger og gjorde din oplevelse så positiv. Det glæder os at vide, at det hele spillede, og vi sætter virkelig pris på dine flotte stjerner! Vi ser frem til at være en del af dine fremtidige arrangementer.

Team Festivo 🎪🌟👍

Fantastisk service

Fantastisk service, punktlig medarbejdere. Kan klart anbefales. Kommer helt sikkert til at benytte Festivo fremover med den kvalitet!! De leverer 👍

3 juni 2023

Antwoord van Festivo

Tak for de fine ord, vi er altid glade når vores kunder har været tilfredse 🤩
Dejligt at høre at i havde et godt bryllup! Og endnu engang stort tillykke 💒

Rigtig god oplevelse

Høj kvalitet! Rigtig god oplevelse med Festivo.
Vi lejede telt til min hustrus 40 års dag.
Festivo leverer kvalitetstelte som er pæne og velholdte. Kristian går meget op i detaljer og passer godt på deres udstyr.
Skal I bruge fest udstyr så tøv ikke med at kontakte Festivo.
Vi kommer absolut til at bruge dem igen næste gang en fest skal afholdes i vores have :)

27 mei 2023

Hej Dejan,

Fantastisk at høre! 🎉 Tak for de rosende ord og for at vælge Festivo til din hustrus 40-års dag! Vi er glade for, at vores kvalitetstelte og opmærksomhed på detaljer gjorde dagen ekstra speciel. Vi ser frem til at hjælpe med jeres næste havefest! 🌟

Venlig hilsen,
Team Festivo 🎪🌟🎈

Hjælpsomme og løsningsorienterede

Festivo var klar med en enorm hjælpsomhed og løsningsorienteret tilgang da vi i sidste øjeblik skulle bestille telt.

Fantastisk kommunikation og stor hjælpsomhed, og på trods af at vi var meget sent ude, var der alligevel plads til et par ekstra (positive) overraskelser til os.

14 mei 2023

Hej Anders,

Tak for den dejlige anmeldelse! 🌟 Det var fantastisk at være en del af jeres festlige begivenhed, og vi er glade for at høre, at vores hjælpsomhed og løsningsorienterede tilgang gjorde en forskel, selv i sidste øjeblik! 🎪 Det er altid vores mål at sikre, at alt er perfekt til dine arrangementer, og vi sætter stor pris på din anerkendelse. 🎉

Vi er glade for, at vi kunne overraske jer positivt! 🎁 Det var en fornøjelse at bidrage til jeres dag. Tak for at vælge os.

Festlige hilsner,
Team Festivo 🎈🌟🎉

Kanon service

Kanon service, holder hvad de lover og har gode priser.

Hej Kaspar,

Tak for den kanon feedback! 🌟 Vi sætter pris på dine venlige ord og er glade for, at vores service og priser levede op til dine forventninger. Det var en fornøjelse at være en del af din begivenhed 🥳

Team Festivo 🎈🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige holdt konfirmation og…

Vi har lige holdt konfirmation og bestilte alt service ( bestik, tallerkener, glas osv.) hos Festivo.
De er fantastiske at snakke med og der var ikke en finger at sætte på noget😀
Kan kun give Festivo vores allerbedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 mei 2023

Antwoord van Festivo

Mange tak for anbefalingen og de søde ord🤩
Vi er glade for at i havde en super fest, og var glade og tilfredse med vores service 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop afholdt konfirmation og…

Vi har netop afholdt konfirmation og fik service og telt fra Festivo.

Det var super oplevelse hele vejen igennem og de varmeste anbefalinger herfra.

Hej Lennart,

Tak for den dejlige anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at I havde en super oplevelse med vores service og telt til konfirmationen. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne bidrage til en vellykket begivenhed. Jeres varmeste anbefalinger er den bedste belønning for os! 🎈

Team Festivo 🎉🌟🎈

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Robust gulv og nem at samle selv

Robust gulv og nem at samle selv. God og fin service

Hej Majbrit

Tak for din feedback! 🌟 Vi er glade for at høre, at vores gulv var robust og nemt at samle selv. Det betyder meget for os at sikre, at vores kunder får en god oplevelse med vores produkter. Vi sætter pris på dine venlige ord om vores service!

Team Festivo 🥳🎈

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot og robust telt og gulv

Flot og robust telt og gulv. Nemme og stabile borde og gode, samt behagelige stole i stof som ikke ødelagde tøjet. Fantastiks lys kæde som gav en meget hyggeligt og køn belysning. Alt i service perfekt og vi var fri for selv at skulle vaske op.
Den bedste og mest imødekommende service ved levering, opsætning og afhentning.
Meget meget positiv oplevelse, der levede op til mere end forventningerne.
Vil klart bruge jer igen og kan kun give jer den største anbefaling. I var med til at gøre vores fest skøn og gennemført

5 mei 2023

Dejligt at høre 🤩
Tak for de fine ord og jeres anbefaling, det betyder så meget for os! 😃

Just perfect

Jeg kunne koncentrere mig 100% om gæsterne.
Festivo tog hånd om alt andet.
Præcis som aftalt og ønsket.
Just perfect :-)

25 maart 2023

Hej,

Det er fantastisk at høre! 🌟 Vi er glade for at have kunne tage hånd om alt det praktiske, så du kunne koncentrere dig 100% om dine gæster. Det var vores mål at sikre, at alt forløb præcis som aftalt og ønsket, og vi er glade for at have leveret en "just perfect" oplevelse! 😊

Team Festivo 🎉👌

Festivo til vores bryllup

Vi brugte festivo til vores bryllup.
Vi startede med at leje 2 soundbox af dem.
Det blev efterhånden til en del mere da vi kom tættere på dagen. Vi manglede en enkelt dug og Kristian tryllede og havde en med om fredagen da han kom og satte soundbox op på stativerne vi havde lejet.

Vi have hyret 3 tjenere og 1 opvasker. Og det spillede bare. Stedet vi holdte bryllup manglede sovse skåle, men Kristian og hans Team fiksede det og var kreative. Smilende og vi var så glade for deres service.

Der manglede også en vi oplukker på stedet, dette fandt vi først ud af da vi sad og vinen skulle åbnes. Straks kørte festivo ud og købte en oplukker.

Alt gik som smurt! Skulle vi holde en stor fest igen, ville jeg ikke tvivle på at hyre festivo igen! Vil anbefale dem til alle jeg kender!

Tusind tak for jer og jeres hjælp og kæmpe gode service!!
Hilsen Marc og Katja

22 oktober 2022

Hej Marc og Katja,

Tusind tak for jeres fantastiske tilbagemelding! 🌟 Det var en ære for os at være en del af jeres bryllupsdag og kunne bidrage til at gøre den til en uforglemmelig begivenhed. Vi er glade for at høre, at vi kunne imødekomme jeres behov og ønsker løbende. 💼

Det var vores fornøjelse at kunne hjælpe med at løse de små udfordringer, som opstod undervejs, og vi sætter pris på jeres tålmodighed og tillid til os. Vi er glade for, at vores team af tjenere og opvaskere kunne bidrage til, at alt forløb gnidningsløst og med smil på læben! 😊

Tak for jeres anbefaling og for at vælge Festivo til jeres store dag! 🥂 Vi ville være beærede over at kunne hjælpe jer igen i fremtiden, hvis I får brug for det!

Team Festivo 🎉🥳🌟

Hurtigt

Hurtigt, nemt og med god kundeservice. Jeg skulle leje fadøl til min fest, men var sent ude. Festivo svarede hurtigt på minhenvendelse og leverede og afhentede også. God rådgivning ifht. Mængder og jeg kunne nemt returnere de fustager vi ikke fik brugt efterfølgende 👍

15 oktober 2022

Hej Jacob,

Tak for din feedback! 🌟 Vi er glade for at have kunnet hjælpe med at gøre din fest til en succes, selvom du var sent ude med at leje fadøl. Hos Festivo sætter vi en ære i at tilbyde hurtig og nem service med fokus på god kundeservice, og det glæder os at høre, at du oplevede det på den måde! 💼

Vi er glade for at have kunnet give dig god rådgivning om mængder og at have gjort det nemt for dig at returnere de fustager, som I ikke fik brugt. Din tilfredshed er vores mål! 👍

Tak for at vælge Festivo, og vi håber at have fornøjelsen af at hjælpe dig igen i fremtiden! 🍻

Team Festivo 🎉🥳🍻

Super service 😃👍

Super service 😃👍

Smilende medarbejder der kommer ud👌
Vi er blevet godt vejledt hele vejen igennem og de er kommet med gode råd til placering af telt og borde mm.
Deres belysning var helt fantastisk og skaber virkelig en fed stemning ✨⭐

Helt klart et sted vi med glæde ville benytte igen 😃

10 september 2022

Hej Mads,

Tak for den fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores service og smilende medarbejdere. Hos Festivo er vi dedikerede til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det er dejligt at vide, at vores vejledning og råd blev værdsat. 👌

Vi er glade for at have kunnet bidrage til at skabe en fantastisk stemning med vores belysning og sætte prikken over i'et på din begivenhed! ✨⭐

Det var en fornøjelse at være en del af din fest, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 😃

Team Festivo 🎉🥳🎈

Kæmpe anbefaling her fra

Kæmpe anbefaling her fra. Vi brugte festivo til vores bryllup, det var en fornøjelse og handle med dem. Super service og altid klar ved telefonen når vi havde spørgsmål. Flotte og rene telte, borde,stole og service var i top. Ikke sidste gang vi har brugt dem.

20 augustus 2022

Antwoord van Festivo

Tusinde tak for de fine ord, vi er glade for at i havde et godt bryllup og at i var tilfredse med vores service 😃

Fantastisk service 🤩🍺🤩🍺🤩🍺

Vi lejede et fadølsanlæg til min 30 års og når man som mig bliver usikker på om jeg har valgt en fustage for lidt og man så kan ringe og så hente en i sidste øjeblik, det er bare god service 🙏 Vil til hver en tid bruge jer igen og anbefale jer til andre 💪 Tak for hjælpen 🤗

5 september 2022

Antwoord van Festivo

Det er vi super glade for at høre 😃
Vi gør altid vores bedste for at rammerne til jeres fest bliver lige som i ønsker og hjælper gerne til i sidste sekund 🙏🍻

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Brugt til datters konfirmation. God service, glad person, punktlig, fornuftige priser og gode "produkter".

27 augustus 2022

Antwoord van Festivo

Vi sætter pris på de søde ord, tak for anbefalingen og tillykke med jeres datter 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man har helt lyst til at holde en fest…

Man har helt lyst til at holde en fest mere, bare for at kunne bruge og støtte festivo.
Vi brugte dem til service og personale til vores bryllup, og de fik ud over alle forventninger.

Under festen løb vi tør for isterninger, så de sørgede for at skynde sig ud og købe nogle flere.. kæmpe service!

Det er tydeligt at mærke, at det også betyder noget for dem, at ens fest bliver god.
De varmeste anbefalinger herfra!

22 augustus 2022

Antwoord van Festivo

Vi er enormt glade for alle de søde ord, det var en fornøjelse at hjælpe til ved jeres bryllup 💒
Vi gør altid vores bedste for at alle er gade og nyder hvert et øjeblik undervejs 🥳
Endnu engang tillykke til jer begge to💒

Super Høj kvalitet

Super Høj kvalitet! Rigtig tryg og god oplevelse med Festivo. Vi lejede telt og soundboks til vores bryllup. Det er tydeligt at mærke at Festivo leverer kvalitetstelte. De er flotte og super velholdte, og føles mere eksklusive end hvad der ellers findes på markedet, og så til en skarp pris! Al kommunikation var super god og behagelig og Kristian som sætte vores telt op havde styr på det og var desuden en rigtig fin fyr.

12 augustus 2022

Antwoord van Festivo

Vi sætter pris på de søde ord, det glæder os altid når der bliver lagt mærke til vores arbejde 😃

Endnu engang tillykke med dagen, vi håber i havde en fantastisk fest 🥳💒

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med Festivo.

Super god oplevelse med Festivo.
Nemt at komme i kontakt med firmaet, god rådgivning af fantastisk søde mennesker

Kan varmt anbefale Festivo.

6 juli 2022

Antwoord van Festivo

Vi er glade for at høre at der bliver sat pris på vores rådgivning og service😃

Håber i havde en fantastisk fest 🥳