Geweldige fietsen gekocht hier Decatt…
Geweldige fietsen gekocht hier Decatt Zoom. Service is prima. Later ook nog eens fietsen voor reparatie gebracht , snel en niet al te duur verholpen. Topzaak, ik ga nergens anders meer heen
Super blij met mijn mooie decatt zoom elite. Fijne persoonlijke service. Goed meegedacht onder genot van lekker kopje koffie. In tegenstelling tot de grote internetbedrijven krijg je hier nog persoonlijke service, een verademing. Zelfs tijdelijk een leenfiets meegekregen. Aanrader!
Al jaren goede service op de fiets van mijn zoon die we ooit bij fietspoint kochten nu een nieuwe fiets voor mij. De sparta gritt. Omdat dit mijn eerste electrische fiets was en ik geen verstand van dit soort fietsen heb twijfelde ik nogal. De eigenaar drong niets op en gaf aan dat ik ook later terug kon komen. Ik hou niet van opdringerig dus het was erg fijn dat ik ondanks de proefrit de boel even kon laten bezinken. Later die week toch terug gegaan. Ik ben netjes geholpen en weet uit eerdere ervaring dat de service en hulpvaardigheid ook goed zit bij fietspoint Beverwijk. Kortom héél blij met de nieuwe fiets vol vertrouwen in deze hardwerkende mannen!
Heel goed en kundig geholpen door Aad en zijn collega’s bij de aanschaf van twee Decatt E bikes. Goed uitleg gekregen en uiteindelijk met een zwarte dames en een in prachtig blauw gespoten heren fiets de deur uit gegaan. De fietsen rijden heerlijk en zien er nog eens prachtig uit.
Kan dit merk en deze vestiging bij station Beverwijk echt aanraden. Prijs/kwaliteit en de geleverde service is echt top.
Gisteren mijn nieuwe Decatt Zoom elite opgehaald, wat een top fiets.
Je voelt je welkom bij deze fietszaak. Altijd vriendelijk, goede uitleg over diverse fietsen/ modellen . Goede inruil gekregen voor mijn oude fiets, deal was snel rond. Dankjewel 🙏🏻 Trees
Geweldig…. maar ff serieus goed advies en nog een betere service. Vandaag na 20 jaar de overstap gedaan van mijn Gazelle Bloom naar de Decatt Zoom Elite. Maar wat een geweldige fiets rijdt heerlijk en alles gaat heel soepel. Goede wegligging op wat voor terrein dan ook. Een echte aanrader!!!! Ook mijn partner heeft m en ook hij is om.
Dus mocht je twijfelen….gewoon doen 😜
Vorig jaar hebben mijn man en ik allebei een nieuwe Decatt fiets gekocht bij Fietspoint Beverwijk. De fietsen rijden prima, maar ik kwam er -na een ongelukje- achter, dat ik de fiets toch te zwaar vind. Ik voelde me niet meer zeker op en met de fiets. Met het lood in de schoenen naar Fietspoint om te kijken of er iets mogelijk was. Tot mijn grote opluchting werd er meteen meegedacht en na een proefrit op een lichtere fiets (Batavus) en een lekker ‘bakkie koffie’ ging ik met deze laatste fiets heel tevreden de winkel uit. Deze fiets ‘heb ik in mijn macht’; een gevoel dat ik bij de Decatt niet had. Mijn man blijft heerlijk fietsen op zijn Decatt; ik op mijn Batavus. Complimenten voor de mensen van Fietspoint!
Altijd beleeft, goede service, aanrader deze zaak en de decatt fietsen echt super!!!!
Groeten Eveline
Betreft locatie Beverwijk. Twee weken geleden heen voor een service beurt aan de fietsen en meteen de vraag gesteld "als we inruilen". Even wachten wordt er gezegd, we hebben een beurs komend weekend en dan!!!! Een mooie voorstel gekregen van Aad plus nog wat extra accessoires. TOP, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe Decatt fietsen. Echt een aanrader.
voor mijn vakantie naar Oostenrijk langs de winkel Beverwijk geweest voor wat rem problemen met mijn Decatt fiets.Tom het probleem voorgelegd , gaan we oplossen volgende week nieuwe remmen en schijven. Afspraak gemaakt met Tom voor vervanging, echter ik kwam een dag te vroeg ( mijn fout ). Geen probleem ,Kevin de monteur zij we gaan je niet weer terug sturen ik ga je helpen.Alles super geregeld door Kevin en Aad. Nu vakantie voorbij, wat kan je genieten van lekker fietsen in Oostenrijk als alles klopt. Remprobleem opgelost, mijn Decatt was super en krachtig voor de Oostenrijkse bulten. Aad,Kevin,Tom. Enorm bedankt voor jullie klant vriendelijkheid en SERVICE.
Vrgr Ronald Akkerman
Een prachtige DECATT gekocht bij Aad van Fietspoint Beverwijk en zeer gastvrij geholpen. Alles uitgebreid uitgelegd fiets binnen een paar dagen rijklaar en nogmaals met alle geduld uitgelegd. Via vrienden door mond op mond reclame gehoord dat ook zij zeer tevreden waren en inderdaad ook ik blij! Een nieuwe vaste klant erbij mede namens Siem
Vandaag gebeld voor de eerste sevice beurt van de fiets kon hem meteen brengen .kreeg netjes een leen fiets mee en 3 uur later kon ik me fiets weer ophalen .
Top geregeld fietspoint beverwijk !!
Nieuwe fiets opgehaald vandaag. Top ontvangen en prima complete uitleg van de heren daar. Super blij mee. Ga zo door!
Prima ervaring met Fietspoint in Beverwijk gehad, groot aasortiment aan fietsen en vriendelijk personeel. Goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe fiets!
Fietspoint.nl beverwijk op het Stationsplein 43. De kale, lang, vadsige medewerker van rond de 50 is erg brutaal terwijl je zelf compleet correct bent. Ik weet dan ook niet waar deze onbeleefdheid vandaan komt. Het is absoluut niet uitgelokt. Heel apart.