Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We sell high quality handicrafts in Nordic design online and from our store in Lemvig. We have a great variety of interior design and many products in beautiful colors. We are offering brands such as GreenGate, House Doctor, Bloomingville, Lisbeth Dahl...

2,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Anbefales ikke!

Godt utvalg på nettsiden,men er det noe feil med varene du mottar
får du hverken tilstrekkelig svar eller god kundeservice.
I tillegg må du selv bestille frakt til Danmark.
Må si jeg har mine tvil på om det blir tilbakebetalt uten problemer.
Finn et annet sted å handle!

16 januari 2026

Hei Camilla,

Vi er kede af at høre, at du har haft en så negativ oplevelse, og vi beklager den lidt besværlige returproces. Du vil selvfølgelig få refunderet returomkostningerne som lovet. Vi sælger danske designmærker direkte fra Danmark og har været til stede i Norge i over 10 år – det gør vi helt klart på vores hjemmeside.

Styr unna…

Helt RÆVVA at man må betale for hele kjøpet, før man får varen. Nettsiden deres ser ganske «humbug» ut, å i 2025 er mye svindlere ute å går med falske nettsider. Dette er for dårlig å ikke tilby klarna/walley…

16 november 2025

Hei Kristin,

Takk for din anmeldelse. Vi vurderer fortløpende å innføre Klarna eller lignende betalingsløsninger. Det er imidlertid verdt å nevne at du allerede får utsatt betaling dersom du benytter et vanlig kredittkort.

Det står tydelig på nettsiden vår hvor selskapet er basert, og at vi er registrert hos norske skattemyndigheter for å betale avgifter på dine vegne. Du kan enkelt søke opp firmaet vårt for å få bekreftet at vi er en seriøs aktør som har eksistert i mange år. Du har i tillegg meget god kjøperbeskyttelse når du betaler med kort, så det er ingen grunn til bekymring.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er leit at man må betale for hele…

Det er leit at man må betale for hele kjøpet før man får tilsendt varer. Dette virker veldig gammeldags i 2025, og ikke lignende noen andre interiørbutikkers betalingsvalg.

31 oktober 2025

Hei Ellen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Retur av skadet vare

Retur av skadet vare
Pakken ble ikke hentet av leverandør og her sitter jeg med regninga både på produkt og returporto.
Over 1000,- kr rett ut. Ligg unna FineNordic. Du får ikke hjelp om varen er skadet.
Etter denne anmeldelsen ble skrevet kom det refusjon på skadet produkt. Jeg oppgraderer til 3 stjerner.

15 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levert på døra fra Tyskland 2 dager…

Levert på døra fra Tyskland 2 dager etter bestilling. Fine kopper fra Rice-serien, til en god pris, akkurat som beskrevet og godt emballert.

23 september 2022

Hei Anders,

Takk for din anmeldelse.

Jonas Larsen

Lees meer over geverifieerde reviews.