Fingerboard.dk - Jump around Reviews

4,6

Anbefaler på det varmeste fingerboard.dk Bestilte et fingerboard til min 8 årig. Til stor begejstring kunne han selv sammensætte det perfekte board 😁 Vælger man denne metode er der KÆMPE rabat! De... Toon meer

De er rigtig fine, jeg bruger dem til et sy/ broderiprojekt. Ville her sætte et foto ind men det lader sig ikke gøre☺️

Fantastisk service! Alt var flott pakket inn pluss at jeg fikk et ekstra brett,sticker og foamgrip med i pakken min! Det tok bare 5 dager før jeg fikk bestillingen min her i Norge. Jeg kommer til... Toon meer

Blev kontaktet inden de sendte pakken at en bestemt vare var udsolgt i den ønskede farve - om jeg ville have en tilsvarende vare i en anden farve. Ja tak! Hurtig respons efter bestilling og hurtig fo... Toon meer

1. Hobbywinkel
  2. Skateboardwinkel

Hos Jump Around - Fingerboard.dk laver vi dansk designet fingerboards og sælger udstyr til hobbyen. En enorm vanedannende aktivitet for alle aldre. Vi har et stort farveudvalg af vores populære, dansk designet, Ollie popsicle fingerboard. Den nye opfindelse er lavet af et flexible materiale der giver dine kicks kraft som aldrig før. Sammen med vores Ollie brick, som kan tilkøbes her i webshoppen, vil du på ingen tid kunne indøve og lande alle dine ynglingstricks. Se mere under vores videoguides. Her vil du finde vejledning og råd til hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med de mest imponerende tricks på vores Jump Around fingerboards. Vi designer og laver også vores egne træ fingerboards. Disse PRO Wood boards er alle håndlavet fra bunden. Vi bruger 5 lag dansk højkvalitets finer, der udgør kernen af hvert board. Boardet bliver limet sammen med vores ekstra stærke udvalgte trælim. Efter boardet er presset og tørret i 48 timer, slibes og bearbejdes boardet til det har den perfekte form og udseende. Vores kvalitets board kendes på vores Jump Around LOGO på toppen og den nøje udvalgte træbund med laser print eller Grafik i bunden af boardet. Vi bruger altid samme board design. Vores Popsicle Classic easy Ollie innovations design. Slibningen kan varierer en smule fra board til board, men følelsen af kontrol forbliver den samme når du øver tricks med vores fingerboards. Alle PRO Wood boards der sælges, sælges efter WYSIWYG = What You See Is What You Get Bestil online - Vi sender så hurtigt vi kan. Du er velkkommen til at skrive eller ringe hvis du har spørgsmål til din ordre. Vi ses på Fingerboard.dk

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super gode boards

Super gode boards, særligt når de er samlet. Gode kuglelejer.
Super god service og fedt med små overraskelser. Og cool at Dato maler grafitti til boards.
Hurtig levering. Hilsen Frode, 8 år.

14 februari 2025

Virkelig god service

Virkelig god service - straks ombytning på vare, der var gået i stykke under transport, og i kompensation fik min søn en ekstra rampe ☺️

2 januari 2025

🤩mega nice side

den her hjemme side er rigtig nice at kikke rundt det er nemt at finde rundt. selvom jeg ikke har bestilt noget nu så kan jeg se på de andre anmeldelser at kvaliteten er god👍

9 december 2024

flot pakket i fin kasse

flot pakket i fin kasse. Jeg har ikke samlet det endnu, da det er en gave til drengen, men alt ser meget professionelt ud. De er hurtige til at svare på spørgsmål via mail

26 november 2023