Fingerprints & Screening is dé specialist in het afnemen van vingerafdrukken voor internationale screenings, visa, vergunningen en zakelijke licenties. Of je nu een Police Clearance Certificate (PCC) nodig hebt voor werk of emigratie, een FINRA-registratie moet voltooien, of een gaming license aanvraagt, wij zorgen ervoor dat jouw vingerafdrukken professioneel en volgens de juiste internationale richtlijnen worden afgenomen. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren en bieden flexibele afspraken op ons kanoot of op locatie, in Nederland én daarbuiten. Dankzij onze expertise begeleiden we klanten door het gehele proces: van vingerafdrukafname tot het correct invullen en verzenden van de benodigde documenten. Bij Fingerprints & Screening staat klantgerichtheid centraal. Wij denken mee, bieden maatwerk en zorgen voor een snelle, betrouwbare service. Veel van onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit, bijvoorbeeld door afspraken te combineren om reistijd te besparen. Heb jij vingerafdrukken nodig voor een internationale aanvraag? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.
Zeverijnstraat 6 - kamer 2.5, 1216GK, Hilversum, Nederland
- +31623725303
- i.sloof@fingerprintsandscreening.nl
- fingerprintsandscreening.nl
Top service
Wat ben ik blij dat ik Ilse heb gevonden om me te begeleiden in dit proces. Ze is heel kundig en de begeleiding is heel professioneel. Geen verassingen door de uitgebreide informatieverstrekking.

Antwoord van fingerprints and screening
Ik heb een zeer positieve ervaring…
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Fingerprints & Screening. Vanaf het eerste contact werd er duidelijk en professioneel meegedacht over wat er nodig was voor mijn internationale aanvraag.
Wat ik vooral waardeerde, was het feit dat er echt de tijd werd genomen om mij door het hele proces te begeleiden, van het afnemen van de vingerafdrukken tot het correct invullen en versturen van de benodigde documenten.
Top service!

Antwoord van fingerprints and screening
Fingerprints and screening is place to be voor officiele documenten
Fingerprints and screening is een professioneel bedrijf en ze leggen stap voor stap uit wat je moet doen om aan betreffende informatie te komen en ook welk pad je kan lopen (internet stappen stap voor stap uitgelegd). Ze geven ook constructief advies

Vriendelijk en snel!
Snel een afspraak kunnen maken voor bezoek in Hilversum. Zeer prettig bezoek aldaar (ontvangen door Ilse) en snel en professioneel mijn vingerafdrukken genomen en laten opsturen. Zeker aan te raden!

Antwoord van fingerprints and screening
Ilse keep up jour goed job!
Ilse was echt aardig en behulpzaam met alles. Zij maakte de hele proces super makkelijk en zij legde me step bij step alles uit!

Antwoord van fingerprints and screening
Fingerprint and screening uitstekende ervaring !
Ilse is customer focussed, duidelijke communicatie en services. Ze gaat de extra mile om ook buiten haar werkgebied het process goed te laten verlopen. Een echte 5 sterren beleving!

Geweldige service!
Ilse heeft mij ontzettend goed geholpen bij het aanvragen van mijn fingerprints voor de FBI. Ik zat in een lastige situatie, omdat de organisatie waar ik eerst bij zat opeens was verdwenen. In paniek heb ik Ilse gebeld, en zij wist me direct gerust te stellen. Ze stuurde me vervolgens duidelijk alle stappen door die ik moest nemen, zodat ik mijn proces toch succesvol kon afronden.
Wat ik enorm waardeerde, is dat ik haar altijd kon bellen of appen met vragen. Ze reageerde heel snel, duidelijk en vriendelijk. Dat gaf me veel vertrouwen en rust tijdens dit stressvolle traject.
Ik kan Ilse aan iedereen aanbevelen: betrouwbaar, professioneel en supervriendelijk. Dankzij haar begeleiding heb ik mijn aanvraag zonder problemen kunnen afronden.

Fijne ervaring
Ik had redelijke spoed en kon vrijwel meteen terecht. Vingerafdrukken afnemen ging vlot en heb duidelijke informatie gekregen wat er verder van mij verwacht werd. Ze had ook oprecht interesse in mij en was niet puur zakelijk.

Enorm klantvriendelijk en behulpzaam
Ilse Sloof was in staat om alles in zo korte tijd te organiseren en uit te leggen. Petje af en ik kan haar alleen maar aanbevelen als je zo snel en goed iemand's zorgenb kan wegnemen. Dankjewel!

Antwoord van fingerprints and screening
Heel goed geholpen door Ilse.
Heel goed geholpen door Ilse.
Ik had mezelf moeten aanmelden bij de site van de FBI, maar dat ging mis van mijn kant.
Ilse was zo vriendelijk om mij hier volledig in te begeleiden, toen ze mijn vingerafdrukken ging nemen.
Top!
J. Oostrom

Efficient, profesioneel, deskundig
Snel geholpen, goede advies, zeer deskundig en efficient, professioneel en zeer vriendelijk