Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt vild hurtig levering. Og helt fantastisk kundeservice. Varerne blev sendt samme dag som bestilling og kunne afhentes i Føtex dagen efter. Desværre gik to af grebene i stykker, men vi skulle allig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Exceptionel service. Jeg har købt nogle flotte ægte messing dørhåndtag, og var udfordret med at få skruer på til rosette og nøglering, da håndtagene passer til gamle døre. Jeg rækker ud til Finicc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service fra Finicc Jeg bestilte nogle greb - de blev sendt via GLS - men det der var i pakken var ikke noget Finicc havde sendt - det var nemlig et par sokker. Ringede til GLS som sagde at det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Finicc kan varmt anbefales! Vi bestilte under halloween-udsalget nogle greb og kroge - ordren sagde, at det ville tage 4-8 hverdage at komme frem. Men efter 3(!) var de der allerede! Nu skinner vo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Keukenvernieuwer
  6. Lampenwinkel

Info over FINICC

Geschreven door het bedrijf

Gå på opdagelse blandt køkkengreb, møbelknopper og dørhåndtag fra kendte brands og designere. Dit hjem vil elske dig for det!

Greb er populære som aldrig før, og er en nem - og billig måde - at kaste lidt ny glans over dit køkken eller give dit gamle møbel et opdateret look. Match det med nye dørhåndtag som passer til, og dit hjem vil fremstå fuldendt og harmonisk.

• 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fri fragt allerede ved køb for 399,-
  • Gratis retur - uden tidsfrist
  • 30 dages ægte prisgaranti

Shop online allerede i dag, og forkæl dit hjem i morgen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En sjælden vare til en gunstig pris

En sjælden vare til en gunstig pris. Bedre end hos konkurrenten.

10 april 2026

Hej Knud
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at du fandt det helt særlige du skulle bruge, og så til en god pris ;)

God behandling ved reklamation

Særligt til Stephanie, hurtig og konstruktiv ekspedition - selv ved køb for et mindre beløb 🙏🏼

13 april 2026

Hej Marie

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at vi fik vendt din oplevelse ved os og at du følte dig godt hjulpet 🌸

Bedste hilsner

Anmeldelse

Så fint. Kom dejlig hurtig

Hej Ofelia

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os at den hurtige levering var et stort plus for din oplevelse ved os ✨

God kundeservice

God kundeservice, smukke produkter og hurtig levering.

24 maart 2026

Hej Sarah

Tusind tak for din søde anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at du har fået en god service ved os!
Det glæder os at dine produkter pynter smukt hjemme ved dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god indpakning

Hurtig levering og god indpakning.
Flotte køkkengreb.

23 maart 2026

Antwoord van FINICC

Hej Helle - stort tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at pakken kom hurtigt frem. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Fine produkter. God kundeservice.

Hej Thilde

1000 tak for din anmeldelse og rosen. Den er vi mægtig stolte af 🙏

Exceptionel service

Exceptionel service.
Jeg har købt nogle flotte ægte messing dørhåndtag, og var udfordret med at få skruer på til rosette og nøglering, da håndtagene passer til gamle døre. Jeg rækker ud til Finicc, og ikke nok med hurtigt svar, så sender de træringe der skal sættes på, så de passer til nye døre.

Det kaldes service i særklasse!

Hej Daniyal

Wow - sikke en flot anmeldelse! 1000 tak.

Håber du nyder dine flotte nye dørhåndtag. ⭐

Kærlig hilsen

Louise fra FINICC

ALTID fantastisk service hos Finicc

ALTID fantastisk service hos Finicc. God kvalitet. Proff. Aldrig problemer med retursending, så nemt. Kan varmt anbefales.

4 september 2025

Hej Lisbeth

Tusind, tusind tak for de flotte 5 stjerner. Hvor er vi bare glade for om dine gode oplevelser, og at du har taget dig tid til at dele det med andre. 🙏

Louise fra FINICC

Super service fra Finicc

Super service fra Finicc
Jeg bestilte nogle greb - de blev sendt via GLS - men det der var i pakken var ikke noget Finicc havde sendt - det var nemlig et par sokker. Ringede til GLS som sagde at det var den pakke de havde modtaget fra Finicc. OK jeg ringer til Finicc mandag morgen og får en meget serviceminded person i røret - sender billeder til firmaet af den pakke jeg har modtaget fra GLS og det er ikke en pakke fra Finicc selvom det er deres afsenderadresse der står på label - de sender lynhurtig nye greb til mig, dem modtog jeg tirsdag eftermiddag.

23 maart 2026

Hej Susanne

Hvor er vi glade for at høre du synes om din oplevelse, trods lidt bump på vejen. Tak for den flotte anmeldelse 🙏

Silas fra FINICC

Fine produkter

Fine produkter. God service.

12 maart 2026

Hej K. Jacobsen

Stort tak for de flotte 5 stjerner. ⭐

Silas fra FINICC

Klar anbefaling

Har haft flere greb i udvalg. Alle modtaget få dage efter bestilling og returprocessen har også virket upåklageligt. Kundeservice har været meget hjælpsom undervejs.

25 februari 2026

Hej Schmidt

Sikken en fin anmeldelse - fantastisk at høre vi levede op til forventningerne hele vejen rundt. Det er vi stolte af. Tak! 😊

Kærlig hilsen

Stephanie fra FINICC

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var den besværlige kunde - fik kun god og hurtig service 👌🏼

Jeg må tilstå, at JEG var en besværlig kunde. Men begge gange jeg havde problemer, mødte jeg bare god og hurtig service.
Produkterne er verdensklasse. Mange har kommenteret på min dørhåndtag 💪🏼
Kan varmt anbefale Finicc.

15 mei 2025

Hej Christoffer

Tak for din anmeldelse 😊

Skønt at høre at både service og dine håndtag lever op til forventningerne. Det er jo helt fantastisk. 🤩

John fra FINICC

Lees meer over geverifieerde reviews.