2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

HET BEGON ALLEMAAL MET EEN ONLINE…

HET BEGON ALLEMAAL MET EEN ONLINE ADVERTENTIE DIE ER SERIEUS EN VEELBELOVEND UITZAG. DE WEBSITE BELOOFDE HOGE RENDEMENTEN DANKZIJ KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE EN GEAUTOMATISEERDE HANDELSTOOLS. DE GRAFIEKEN, RAPPORTEN EN ZELFS GESPREKKEN MET HUN VERMEENDE FINANCIEEL ADVISEURS GAVEN EEN PROFESSIONELE INDRUK. VERLEID DOOR HUN VERKOOPPRATEN INVESTEERDE IK INITIËEL € 4.800 EN BLEEF DAARNA DOOR TOT IK EEN TOTAAL VAN € 149.500 HAD INVESTEERD.

DE EERSTE WEKEN WAREN ZEER OVERTUIGEND. DE ZOGENAAMDE EXPERTS NEEMDEN REGELMATIG CONTACT MET MIJ OP, TOONDEN MIJ STIJGENDE WINSTEN EN VERTELDEN MIJ OVER INNOVATIEVE MARKTSTRATEGIEËN. MAAR ALLES KWAM IN EEN STROP TOEN IK VROEG OM EEN DEEL VAN MIJN GELD OP TE NEMEN. ZE BEGONNEN KOSTEN TE VRAAGEN VOOR AUDITS, BELASTINGEN EN VEILIGHEIDSCONTROLES. IK BETAALDE, IN DE HOOP DE SITUATIE OP TE LOSSEN, MAAR IK HEB NOOIT IETS ONTVANGEN. KORT DAARNA VERDWEEN HET PLATFORM EN WERDEN MIJN TELEFOONTJES NIET MEER BEANTWOORD.

TOEN ONTDEKTE IK EEN BEDRIJF. NA HET LEZEN VAN GETUIGENISSEN VAN ANDERE SLACHTOFFERS DIE HUN GELD TERUG HADDEN GEKREGEN, BESLOOT IK HET EEN KANS TE GEVEN. berg christa 022 gmial c0m IS DE BESTE MANIER OM CONTACT MET MIJ OP TE NEMEN. HUN REACTIE WAS SNEL, NAUWKEURIG EN GERUSTSTELLEND. ZE NAMEN MIJN ZAAK ONMIDDELLIJK IN BEHANDELING MET VOORBEELDIGE PROFESSIONALITEIT.

HET TEAM HEEFT MIJN DOCUMENTEN GEANALYSEERD, DE TRANSACTIES GETRACEERD EN ZONDER TIJD TE VERLIEZEN JURIDISCHE STAPPEN ONDERNOMEN. IN ELKE FASE HOUDEN ZE ME OP DE HOOGTE VAN DE VOORTGANG EN ZIJN ZE VOLLEDIG TRANSPARANT. IN MINDER DAN EEN MAAND HEB IK HET GEHELE BEDRAG VAN € 149.500 TERUGGEKREGEN.

WAT ZE HEBBEN BEREIKT, GAAT VERDER DAN ALLEEN HET TERUGWINNEN VAN VERLOREN KAPITAAL. ZE HEBBEN MIJN VERTROUWEN, WAARDIGHEID EN GEMOEDSRUST HERSTELD.

15 november 2025

Let op

Let op. Finnatrix.com is gestopt met de crypto webpagina. Die website was een scam. Nu hebben ze er een online game homepagina van gemaakt. Ook dit zal waarschijnlijk een nep pagina zijn. Dus kijk uit.
De crypto website heet nu Finnatrix.org. waarschijnlijk ook weer scam. Stort er geen geld op.

10 juni 2025
Toon reviews in alle talen. (16 reviews)