Finnish Technology Reviews 19

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Kelloa on helppo käyttää

Älykello Ultra X on erittäin helppokäyttöinen, ja sen käyttöönotto sujui vaivattomasti vain muutamassa minuutissa. Myös yrityksen asiakaspalvelu on ollut huippuluokkaa – olen saanut vastaukset kysymyksiini nopeasti ja asiantuntevasti.

13 april 2026

Älykello

Älykello on helppokäyttöinen ja näyttöä on selkeä lukea. Ohut kellotaulu tuntuu miellyttävältä ranteessa. Kellotaulun teemoja on runsaasti mistä valita ja vaihtaa fiiliksen mukaan :-)

13 april 2026

Sama kello Temusta tilaamalla 50€

Sama kello Temusta tilaamalla 50€
halvempi ! Tilaavat ilmeisesti itsekin
sieltä ja saavat ison voiton !
Mainosti,että Suomessa valmistettu,
kun kello tuli niin Kiinassa valmistettu !
Laitoin sähköpostia,muttei vastattu !
Älkää ihmeessä tilatko mitään !

22 januari 2025

Huijaus firma

Huijausta koko firma. Halpaa 10euron arvoistankiinanpa*kaa myydään 100eurolla.
Palautusta ei voi tehdä, eivät ensin suostuneet antamaan palautusosoitetta ja lopulta selvisi, että palautusta ei voikaan tehdä pakettina, vaan kirjattuna kirjeenä, jonka lähettäminen maksaa n.50e(kellon arvo) ja lopulta lupasivat hyvitystä laskuun, jos pidän kuitenkin kellon. Sovimme näin, mutta nyt eivät suostu maksamaan edes sitä hyvitystä, 3 kk nyt lähetellyt sähköpostia. Älkää vain tilatko mitään!

25 oktober 2024

Uuden älykellon mainostettu toiminnot…

Uuden älykellon mainostettu toiminnot eivät toimi esim. syketietojen osalta. Tästä reklamoitu ja vastauksena luvattiin em. asia antaa "tiimille tiedoksi" sekä palata asiaan pikapuoisesti ?
No mitään ei ole tapahtunut ?
En suosittele, vaan miinusta antaisin jos voisin.
Jorma

16 augustus 2024

Antasin miinustähtiä jos voisin 🤬

Antasin miinustähtiä jos voisin 🤬

Toimitusajaksi luvataan 5-10 arkipäivää, no oon tässä kuukauden tuotetta ootellu. Nyt vihdoin tuote on Suomessa ja makaa tullissa, koska mun pitäs maksaa tulli ja verot...ja siihenhän en ala ja olen tämän maileitse kertonu toimittajallekki, koska myyntiehdoissa kerrotaan, että tuotteen hinta sisältää kaikki kulut. Sähköposteihin vastataan liibalaabaa ja lässynlää, ilmeisesti joku botti/tekoäly (vastaaja ei ainakaan ole Suomea osaava ihminen)...ja selitetään kuinka mun pitää maksaa tulli ja verot ensin, ja he sitte palauttaa mulle rahat...joo-o, uskoo ken tahtoo...

Alan tässä seuraavaksi kyseleen rahojani Klarnan kautta takasin, onneksi summa sen verran pieni ettei mikään katastrofi ole 🙄

Eli älkää tilatko täältä mitään...

24 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?