Firebrand heeft gezorgd voor een prima training CIPP/E. Op een prima locatie in St. Michielsgestel en aan de hand van een inspirerende trainer, die theorie weet te verbinden met de praktijk, zijn... Toon meer

Goede training die zich richt op de kern van de stof om het examen te kunnen halen. Intensief, maar zeker de moeite waard! Comfortabel met hotel, eten en drinken erbij geregeld. Top dat je ook gelij... Toon meer

zondag avond begonnen, vrijdag avond certificaat binnen. 5 hele lange dagen volledig gefocussed op het materiaal, de studie, en de examens, maar daardoor wel klaar voor het examen op vrijdag m... Toon meer

1. Onderwijsinstelling
  2. Bedrijfseconomische opleiding
  3. Onderwijsaanbieder
  4. Computerondersteuning en -services
  5. Educatieve testservice
  6. Technische school

We specialise in accelerated courses that help you become competent, confident, and certified fast. Accelerated courses in Cybersecurity, AI, Data, Project Management, GRC, Cloud & more from the top vendors in the world, including Microsoft, ISC2, AWS, Cisco, CompTIA, TOGAF, ISO & ISACA. Train onsite, online, or in the centre of major UK cities. Find out more at https://firebrand.training/uk

4,5

Uitstekend

2K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

alles ging mis

alles ging mis, instructie waren heel onduidelijk en je betaald er ook nog eens voor.

11 september 2025

Uitstekende Opleidingservaring bij…

Uitstekende Opleidingservaring bij Firebrand Training

Ik heb onlangs een cursus gevolgd bij Firebrand Training en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. De intensieve trainingsmethode, gecombineerd met de deskundigheid van de instructeur, zorgde ervoor dat ik in een korte tijd veel kennis heb opgedaan.

21 november 2024

Antwoord van Firebrand Training

Dank je wel Peer, goed om te lezen dat je zeer tevreden bent. Team Operations Firebrand

Firebrand ROCKS

Firebrand geeft je de beste mogelijkheid voor het behalen van certificaten. Goede docenten met veel kennis en kunde en geen zorgen over randzaken zoals verblijf (mocht je on-site training krijgen).

4 september 2024

Antwoord van Firebrand Training

Goed om te horen dat de training goed is bevallen. Team Firebrand

Fijne goed training

Fijne goed training. Trainer was aardig en heeft veel kennis. Zowel het hotel met alle faciliteiten als de trainingsaccommodatie waren erg goed. T.a.v. de ISACA training had er meer ingezoomd mogen worden op de denkwijze en de manier van vragen stellen/beantwoorden zoals ISACA dat ziet. Ik zou zo weer een trainding via Firebrand boeken.

26 juni 2024

Antwoord van Firebrand Training

Vielen Dank für Ihr positives Feedback und dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Wir freuen uns, dass Sie die Schulung gründlich fanden und dass das Wissen und die Art unseres Trainers Ihren Erwartungen entsprachen. Es ist auch schön zu hören, dass Sie mit dem Hotel und den Schulungseinrichtungen zufrieden waren.

Wir schätzen Ihren Vorschlag zur ISACA-Schulung. Ihr Hinweis, sich stärker auf den Denkprozess und die ISACA-spezifischen Frage- und Antworttechniken zu konzentrieren, ist sehr wertvoll, und wir werden dies sicherlich berücksichtigen, um den Kurs zu verbessern.

Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie eine weitere Schulung bei Firebrand buchen würden. Ihre Zufriedenheit hat für uns oberste Priorität, und wir freuen uns darauf, Sie bei zukünftigen Schulungen wieder begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,

Glenn Hutchinson
Customer Experience Manager

4-dagen training voor CISM

4-dagen training voor CISM. Super efficient, maar niet succesvol.
Achteraf gezien was het beter geweest om na de 4 dagen nog enkele weken te oefenen en te leren, aangezien je na een hele dag slides bekijken weinig meer kan opnemen met oefenen. Voor ervaren personen in het CISM domein kan dit wel prima werken

26 juni 2024

Prima manier om voor te bereiden voor een lastig examen

zondag avond begonnen, vrijdag avond certificaat binnen. 5 hele lange dagen volledig gefocussed op het materiaal, de studie, en de examens, maar daardoor wel klaar voor het examen op vrijdag middag.
Ik heb wel als voorbereiding de aanbevolen boeken al doorgenomen dus dat hielp zeker.
Verder was alles goed geregeld, prima hotel, lekker eten 3x per dag. Training locatie 1 min lopen van het hotel, prima classroom, goede leraar (Shri). Gelukkig ook veel pauzes / videos / vragen / opdrachten ingepland zodat je focus niet te veel dropt.
Vergeet niet je zwembroek mee te nemen om savonds even 20 min iets anders te doen ;)
Het kost wat, maar je krijgt er ook wat voor terug!

De enige 2 verbeterpunten die ik kon bedenken zijn:
Iets duidelijkere communicatie zou kunnen helpen
Een ergonomische bureaustoel zou fijn zijn aangezien je er de hele dag moet zitten. Niet dat dit oncomfortabel was, maar het kan zeker ergonomischer.

17 juni 2024

Antwoord van Firebrand Training

Daan, dank je wel voor je Feedback , we gaan werken aan de verbeterpunten. Team Operations Firebrand

Comptia A+ Engeland

In april een training in engeland gevolgd. Alles was goed verzorgd, het hotel was netjes en de training hartstikke goed en duidelijk. Zeker een aanrader

15 april 2024

Slechte faciliteiten

Een zeer goede trainer, maar het is voor mij duidelijk dat dit format niets voor mij is, op zaterdag was ik te vermoeid om een kans van slagen te hebben. Daarnaast moesten wij op donderdag naar een Fletcher hotel verhuizen, waar je geradbraakt uit bed stapt. Dat terwijl (zoals later bleek) het Ruwenberg nog kamers vrij had. De schermen waarop examen werd gedaan hadden een slechte resolutie. Voor mensen zoals ik met een oogziekte en problemen met contrast zeer vermoeiend om daar 3 uur geconcentreerd vanaf te lezen.

17 mei 2024

Waardevolle training

Goede en toegankelijke trainer die, ondanks de lange trainingsdagen, iedereen bij de les kan houden!.
Goede oefeningen door middel van de lab simulatie trainingen en quizjes, meteen het geleerde in praktijk brengen, zeer nuttig!

16 mei 2024

Fijne cursus

Fijne cursus, leuke docent. Het helpt om tijdens de training volledig in een bubbel te zitten (dmv fysieke training in hotel waarbij je ook overnacht). Hierdoor kun je volledig focussen op en onderdompelen in de materie.

10 april 2024