helt perfekt firma. Altid gode til at svare, hjælpsomme udover hvad de behøver at være. Meget tillidsvækkende.
Jeg har lejet mange biler de seneste mange år, men sjældent er jeg faldet over så god service som Fire Hjul yder. Jeg vil især gerne fremhæve Katrine som arbejder derude, og som yder en helt ekstrao... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi stod aftenen inden vores flytning og manglede en flyttebil…. Vi fandt Fire Hjul, bestilte en bil, den var klar da vi kom næste morgen, rengjort og fuld tanket, nemt bare at skrive under og køre a... Toon meer
Jeg har brugt fire hjul Kolding, og skal derfor ikke kunne berette om andet end dem - men de er til gengæld enormt gode. Anden gang jeg skulle flytte tjekkede jeg ikke andre firmaer, ringede bar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Det er lejende let at leje bil hos Fire Hjul Fire Hjul Biludlejning er Danmarks mest fleksible biludljeningsselskab. Vi mener at biludlejning skal være så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi gjort det enkelt og overskueligt at leje bil hos os, og så er priserne helt i bund, vi har nemlig Danmarks skarpeste priser på udlejning. Fordele ved Fire Hjul: - Nye og driftsikre biler - Intet depositum når du betaler med kreditkort - 1 dag, 2 uger eller 6 måneder - du bestemmer! - Danmarks skarpeste priser - Aflevering 24 timer i døgnet og hos alle vores afdelinger Fire Hjul - Lejende let!
Platinvej 3, 6000, Kolding, Denemarken
- info@firehjul.dk
- firehjul.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
helt perfekt firma.
helt perfekt firma.
God pris og service
Billigest sted og leje kassevogn😉
Det var nemt og ordne leje af kassebil derhjemme og alt var iorden da jeg afhentede og sat den tilbage.friske folk på arbejde både lørdag og søndag.
Lejede en bil
Lejede en bil, hvor det viste. At jeg har lejet i en anden by. Nu var gode råde dyre, især for en der lige var kommet til Danmark.
Ringede til 'hovedkontoret'.
Og vupti, ændrede uden problemer og gebyr.
Nemt, let og fin vogn
Vi stod aftenen inden vores flytning og manglede en flyttebil….
Vi fandt Fire Hjul, bestilte en bil, den var klar da vi kom næste morgen, rengjort og fuld tanket, nemt bare at skrive under og køre afsted.
Klar anbefaling herfra.
Super god service på alle fronter
Venlig og effektiv modtagelse /…
Venlig og effektiv modtagelse / udlevering.
Professionel aflevering med stor venlighed. Effektivitet.
Fint køretøj.
Er bestemt på listen til fremtidig brug. Anbefales.
Tip top tak
Tip, top, tak - venlige folk, nemt og en fair pris for en ret ny lejebil i en måned. Tak for det
God service og ny og sikker varevogn
Super let og hurtig biludlejning
Super let og hurtig biludlejning. Ledelsen var meget hjælpelige og gjorde et godt stykke arbejde!

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
Ingen bøvl … hente nøglen til den…
Ingen bøvl … hente nøglen til den lejede bil, flytte, fylde op tanken op igen iht. Betingelserne og så aflevere nøglen igen

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
Hvis du holder af dit indbo, så find et andet firma.
Vi lejede en stor kassevogn, da vi skulle flytte. Desværre var bilens stand alt andet end tilfredsstillende.
1) De udvendige knapper til at betjene liften fungerede ikke. Vi måtte binde en plastikpose om den indvendige fjernbetjening, og have den dinglende ud af bagklappen.
2) Gulvet omme bag i bilen var møgbeskidt, hvilket betød at vi måtte spilde en time med at gøre den rent, inden vi kunne læsse vores flyttekasser derind.
3) Kassen på bilen var utæt i det ene hjørne, hvilket betød at det regnede ind. Der sivede vand ud på gulvet, hvilket gør bilen uegnet til sit formål.
4) Forrest på bilen er der et hulrum ovenover styrehuset, som er forbundet med kassen. Hulrummet var fyldt til renden med gammelt, rustfarvet vand. Hvis ikke vi havde opdaget det i tide, inden vi læssede vores ting ind og kørte af sted, ville vandet være skyllet udover vores flyttekasser og have sevet ind i vores møbler, tøj, bøger og andet.
Det er naturligvis skuffende, når et firma har så skødesløs en holdning til andres menneskers ting. Firmaets primære opgave må være at sørge for, at det er forsvarligt at transpotere sine ejendele i deres udlejningsbiler. Det ansvar har man ikke levet op til.
Man burde som minimum kunne regne med, at ens indbo kan ligge tørt. Ellers kunne vi ligeså godt have lejet en hestevogn.
Det er svært at forestille sig, at det ikke kan gøres bedre. Hvis ikke af Firehjul, så i hvert fald af et andet firma.

Manglede akut en bil
Stod i en situation, hvor jeg akut manglede en bil, det hjalp Fire Hjul Biludlejning med. Fik en super god service og vil til hver en tid anbefale dem.
Venligst Christina

Bil i god stand
Bil i god stand, pæn og rengjort. Fornuftig pris og betingelser. Det gjorde bare flyttedagen lettere!