Price great. Quality perfect. I made mistake in correction glasses specification and after I repeated order customer service checked with me to ensure everything is correct. Really love the expire... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Wa... Toon meer
Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz... Toon meer
Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo ładne oprawki. Poprawnie zrobione szkła. Wspaniała cena. Proces zakupowy sprawny. Po 10 dniach miałam nowe okulary. Bardzo dziękuję;)
Jestem bardzo zadowolona z okularów
Jestem bardzo zadowolona z okularów. Sam proces zamawiania jest łatwy i intuicyjny, przymierzenie okularów na zdjęcie to super opcja. Ceny zadowalające! Okulary przyszły zabezpieczone, przepiękne i idealnie dopasowane do mojej wady.
Okulary są rewelacyjne mam dwie pary w…
Okulary są rewelacyjne mam dwie pary w tym jedne przeciwsłoneczne dostosowane do mojej wady.
Oprawki piękne a szkła na wysokim poziomie.
Kolejne są w trakcie realizacji tym razem dla córki.
Mile zaskoczona
Z racji pogorszenia widzenia koniecznie potrzebowałam nowych okularów. Z powodu dużej wady noszę je cały dzień, a ponieważ wydatek na okulary korekcyjne to zwykle kilkaset złotych to musiałam zadowolić się jednymi na 2-3 lata. Stronę firmoo znalazłam przez przypadek, bardzo spodobała mi się możliwość wirtualnego przymierzenia oprawek. Mnogość modeli sprawił, że ciężko było mi wybrać te jedyne. Skuszona dodatkową promocja zdecydowałam się na zakup dwóch par. Okulary przyszły po niespełna 2 tygodniach od zamówienia. Przez cały ten czas miałam możliwość śledzenia przesyłki. I cóż.. okulary są naprawdę wspaniałe - jakością nie odbiegają od tych zakupionych u lokalnego optyka. W końcu widzę wyraźnie, a i mój portfel nie został przy tym mocno nadwyrężony. Z pewnością zamówię kolejne okulary przez stronę firmoo i będę polecać rodzinie i znajomym.
PS. Polecam przed zamówieniem zrobić badanie wzroku u okulisty w celu poprawnie dobranej korekcji oraz weryfikację szerokości oprawek.
Zamowilam okularki na próbę co będzie…
Zamowilam okularki na próbę co będzie to będzie ale okazało się że są świetne- wszyscy są zachwyceni moim nowym lookiem. Mam ochotę na kolejną parę. Polecam gorąco.
Kocham okulary
Kocham dodatki, a okulary potrafią podnieść Look na inny poziom. Fakt, że od zawsze nosze okulary przez moją wadę sprawił, że zazwyczaj chodziłam w jednych oprawkach non stop, ponieważ kupno korekcji jest niesamowicie drogie. U was nie I to jest cudowne. Mogłam w przyzwoitej cenie kupić kolejne oprawki, w których dobrze widzę
Super okulary.
Super okulary,mam dwie pary i zamawiam kolejne. Szkła korekcyjne zgodnie z zaleceniami.
Doskonałą obsługa
Doskonałą obsługa. Super oprawki i idealnie wykonane szkła. Polecam
Kupiłam okulary na próbę..
Kupiłam okulary na próbę... bo za tą cenę, nawet gdyby miały być niewypałem, można spróbować. Przyszły w ciągu 12 dni od złożenia zamówienia i są rewelacyjne. Zamówiłam kolejne. Mam już 4 pary, dwie pary zamówiłam dla mamy, jedną dla taty i na pewno wrócę.
Zamówiłam trzy pary okularów
Zamówiłam trzy pary okularów, są piękne, wiem że jeszcze kilka par zamówię :))
Na prawdę bardzo dobre okulary
Na prawdę bardzo dobre okulary. Kupiłam niemal identyczne z tymi które już miałam a zapłaciłam ich 1/8 ceny. Oprawki są lekkie, porządnje wykonane, a szkła zgadzają się idealnie z receptą. Polecam serdecznie
Zamówiłam dwie pary
Zamówiłam dwie pary, okulary śliczne i dobrze wykonane. Każdy zachwycony. Polecajka wśród znajomych poleciała.
Super jakość
Na stronę firmoo trafiłam przypadkiem, trochę się bałam zamawiając pierwsze okulary ale zaryzykowałam...to był strzał w dziesiątkę. Mam już dwie pary okularów od tej firmy i nie sądzę bym wróciła do tradycyjnego optyka. Jakość wykonania jest mega, przesyłka przychodzi bardzo szybko do tego żadnych problemów jeśli chodzi i wymianę czy zwrot. Bardzo polecam
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, świetne oprawki, dobrej jakości okulary i to wszystko za cenę stokroć niższa niż stacjonarnie
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, cena bardzo niska jak na takiej jakości okulary, świetna promocja, nie ma problemu z wymianą produktu.
Okulary są piękne i trwałe
Po raz pierwszy kupiłam okulary…
Po raz pierwszy kupiłam okulary korekcyjne z internetu zawsze byłam sceptycznie nastawione że to może jakiś szajs ale ku mojemu zdziwieniu aż jestem w szoku że mają okulary tak dobrej jakości i w rozsądnych cenach .Okulary się tak nie brudzą lepiej widzą niż w moich poprzednich ,super się czyści ,żadne smugi nie zostawiają.
Z całego serca polecam ,napewno jeszcze będę zamawiać dla siebie o dla córki.🙂☺️
Zaskakująco dobre
Fajne, zabawnie kolorowe oprawki są rzadkością dla dorosłych. Na firmoo można przebierać i wybierać. Zamówiłam 2 pary: pierwsze w życiu okulary progresywne z fotochromem i okulary do prowadzenie samochodu. Obie pary są świetne, cena bezkonkurencyjna. Przyznam, że trochę się obawiałam zakupu na odległość: zupełnie niepotrzebnie. Już namówiłam 2 koleżanki do zakupu: też są zachwycone. To na pewno nie ostatni raz. Cudowna byłaby dodatkowo opcja personalizacji oprawek (dodatkowe kolory, do stworzenia samemu)
Okulary niczym nie różnią się od tych w…
Okulary niczym nie różnią się od tych w sklepie Muscat za 400/500 zł
Wysyłka szybka a okulary solidnie…
Wysyłka szybka a okulary solidnie wykonane
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.