Fruebjergvej 3, 2100 København, København Ø, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det kändes mest som att hon vi pratade med ville få bort oss efter de mest basala frågorna. Vi blev rekommenderade att ringa akuten, men akuten blev bara sura eftersom det tydligen inte var något aku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første juledag og kun dyrelæger tilgængelig på et stinkende dyrt tillæg på et par tusinde kr. Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan slet slet ikke anbefale jer nok. Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde bø... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don’t use never this app please. Just go straight to the doctor. Otherwise you will pay 699kr and they will tell you that you must go to the doctor. Be careful, they don’t write you any medication.

Bedrijfsgegevens

1. Dierenarts

Geschreven door het bedrijf

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns det er en virkelig god ide det her…

Syns det er en virkelig god ide det her !
Den dyrelæge jeg snakkede med var virkelig sød og rar , og vil helt sikkert benytte mig af denne mulighed igen !

4 oktober 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Emilie. Ih, sikke en sød anmeldelse du har skrevet. TAK! :) Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig. Rigtig god weekend! //Kundeservice DK

Wasp stings!

A vet rang me immediately saying too urgent to wait the 25 mins for the appointment. Excellent service. Reassuring and calm.

4 oktober 2020

Genialt koncept!

Genialt koncept. Søde og kompetente dyrlæger, der sidder klar hele dagen... :-)

1 oktober 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Katrine. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! :) Rigtig god weekend. //Kundeservice DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Omvendt nysning hos hund konstateret

Meget fin service hos First Vet. I denne omgang sparede de os for et besøg hos dyrlægen udenfor normal åbningstid. Og det kostede ikke noget fordi vi har forsikret vores hund hos Agrea dyreforsikring.

28 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Henrik. Hvor er vi bare glade for at du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse. Tusind tak for det og for de fem stjerner! Vi er meget glade for at kunne give et par gode råd med på vejen, så I kunne springe et dyrlægebesøg over denne gang :) //Kundeservice DK

Super

God oplevelse
Rigtig god oplevelse med en af Firstvets dyrelæger. Rådgivningen omkring vores hest.

28 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Kim! Vi er så glade for at du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse. TAK! Håber din hest har det strålende! Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Meget kompetent dyrlæge, der havde ret og vi kom afsted og fik noget smertestillende. Så rart at kunne få vejledning når man er i tvivl. Vil helt klart anbefale til andre.

26 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Christina. Tusind tak for de fem stjerner! Det er vi meget stolte af. Håber det stadig går godt! :) //Kundeservice DK

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super nemt og hurtig

Super nemt og hurtig
Dog lidt kvalitet på lyden
Men hun ringede mig bare op da hun var færdig med at "undersøge" min kat også snakkede vi over alm mobil 😁
Er meget tilfreds 😁

21 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Rebekka. Ja, nogle gange kan teknikken svigte os alle sammen :) Men hvor er det dejligt, at I fik løst problemet trods alt! Håber din kattemis har fået det bedre :) TAK for de fine ord! //Kundeservice DK

Kan absolut anbefales:)

Har idag, for første gang brugt FirstVet. Virkelig én god oplevelse, så kan absolut anbefale, at bruge dem. Vi stod i den situation, at vores egen dyrlæge var lukket, og vi havde brug for et godt råd, om hvordan vi skulle forholde os, ang. vores hund:)

15 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Britta. Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse her til eftermiddag, og at vi har formået at give dig en god oplevelse og et godt råd med på vejen! Tak for de fem stjerner :) //Kundeservice DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FirstVet er en fantastisk service

FirstVet er en fantastisk service. vil anbefale den til alle. altid kompetent og god hjælp. og sparer en køretur til dyrelægen.

15 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Tusind tak for dine fine ord og de fem stjerner! Dem er vi meget stolte af. Hvor er det skønt at læse, at du havde en god oplevelse hos os :) God tirsdag! //Kundeservice DK

God og kompetent vejledning

God og kompetent vejledning. Sød dyrlæge der forklarede alt på en forståelig måde.
Desværre mistede vi vores hund hos dyrlægen da han ikke tog højde for blæren trak sig sammen.

9 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Heidi. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig :) //Kundeservice DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FirstVet er et super smart koncept og…

FirstVet er et super smart koncept og godt redskab til at kunne få lidt vejledning uden at fare til dyrlæge med det samme inden man har en idé om hvad man er ude i. Imødekommende dyrlæger på appen, som fortæller tingene ligeud, gode til at vejlede og være realistiske. :-)

7 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Nadia. Tusind tak for de flotte ord og fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om os. TAK! Hvor er vi bare stolte af den! Og skønt at du fik brugbar hjælp :D //Kundeservice DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid gode og brugbare råd

Altid gode og brugbare råd, når jeg som førstegangshundeejer er i tvivl om noget 😊

6 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Birgitte. Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi er glade for at du havde en god oplevelse. Hvis du får flere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen - vi hjælper gerne! :) //Kundeservice DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god vejledning og kompetent…

Fantastisk god vejledning og kompetent dyrlæge! Gratis videokonsultation og kig på billeder kl 19:45, en lørdag aften! Sikke en service 🙌🏼

5 september 2020

Antwoord van FirstVet - Danmark

Hej Anne. Ja, det er jo altid i weekenden dyrene kommer til skade eller andet :D Hvor er det skønt, at du fik hurtig hjælp, og at du havde en god oplevelse :) //Kundeservice DK

Lees meer over geverifieerde reviews.