Banner for Fiskeruta AS

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super fornøyd med levering fra Fiskeruta! Vi elsker Norgespakken med torskeloin, luksuslaks og hjemmelagede fiskekaker. Har to ungdommer i hus som elsker fisken. Kan ikke sammenliknes med fisk f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er kjempe flinke til å ringe en uke i forveien for å si i fra at de kommer snart og for å spør hva vi skal ha. Det går stort sett i torskeloins og laksefilet her i huset og de kan vi absolutt anbef... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er født og oppvokst med salg og service, jobbet med det hele mitt liv! Falskhet merker jeg med en gang! Er og oppvokst 10 meter fra ei fiskebrygge der trålere og fiskebåter kom inn med fangst! S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Viswinkel
  2. Groothandel in vis en zeevruchten

Geschreven door het bedrijf

Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som vanlig nydelige fiskeprodukter…

Som vanlig nydelige fiskeprodukter ogveldig hyggelige og hjelpsomme sjåfører som kommer med varene👍

29 april 2026

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Torill! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at fiskeproduktene smaker like godt som vanlig, og at du setter pris på sjåførene våre. Vi skal bringe de gode ordene videre til de hjelpsomme guttene på veien! 👍 Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe, eller om du trenger inspirasjon til neste middag. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Leverer som avtalt

Leverer som avtalt. Litt stive priser men ellers topp kvalitet på rekene jeg kjøpte denne gang.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Thor! Takk for den ærlige tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene våre og synes de er flotte. Samtidig har vi stor forståelse for at pris er et viktig tema. Vi leverer håndplukkede premiumprodukter rett på døra, men vi skjønner godt at det kan føles dyrt i dagens marked. Vi setter stor pris på at du velger kvalitet fra oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Gode kvalitetsprodukter

Gode kvalitetsprodukter. Liker godt steinbitbugerne, salta torsk, ishavsrøye og Grønlands rekene. God kommunikasjon og service. Alltid høflig. Alt koster i dag, men det er litt i dyreste laget.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Liv Marie! Tusen takk for den flotte og utfyllende tilbakemeldingen! 🤩 Det er virkelig hyggelig å høre at du er så fornøyd med utvalget, fra steinbitburgerne og ishavsrøya til den saltede torsken og Grønlandsrekene. Vi setter også stor pris på at du trekker frem kommunikasjonen og den høflige servicen vår, det betyr mye for oss! Vi har samtidig stor forståelse for poenget ditt angående pris. Vi streber etter å levere det aller ypperste av kvalitet direkte på døra. Takk for at du velger kvalitet fra oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blid og hyggelig sjåfør, gode steinbitkaker . Laks- og torskefileene anbefales.

Gode produkter, fileene av torsk og laks, enkle å tilberede.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Bodil! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både sjåføren og produktene våre. Vi er helt enige, torsk- og laksefiletene er både gode og utrolig praktiske i en travel hverdag, og det er stas at steinbitkakene også falt i smak! Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom du har spørsmål eller ønsker tips til nye måter å tilberede filetene på. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Veldig god service!!

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Elin! Tusen takk for det! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi gjør vårt beste for at hver levering skal være en god opplevelse! Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe vi kan hjelpe deg med. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Glad i fiskekarbonadene med steinbit

Glad i fiskekarbonadene med steinbit, praktisk og god. Setter 4 istedenfor 5 fordi ved siste kjøp har nesten alle karbonadene jeg har spist hittil (4 eller 5) hatt noe brusk (eller lignende som ikke kan tygges) og en bit eller 2 av purreløk (tror jeg) som skulle ha vært sortert ut som skall. Satser på dette bare var uflaks 🤞

1 mei 2026

Hei Tomas! Takk for en veldig ryddig og konstruktiv tilbakemelding! 🤩
Det er kjempeflott å høre at du er glad i steinbitkarbonadene våre og at de forenkler hverdagen. Samtidig er det veldig kjedelig å høre at du har hatt en opplevelse med brusk og rester av purreløk som ikke skulle vært der. Slik skal det selvfølgelig ikke være! Vi satser også på at dette var et engangstilfelle og ren uflaks, men vi tar dette direkte videre til produksjonen vår som et kvalitetsavvik. Det er nettopp slike tilbakemeldinger som hjelper oss å holde den standarden vi ønsker.
Ta gjerne kontakt med oss direkte på telefon eller e-post, så vi kan få fulgt opp dette ordentlig med deg. Vi ønsker alltid at du skal være 100 % fornøyd med det du handler hos oss. Vi håper de neste karbonadene i pakken er akkurat slik de skal være! 🤞🐟 Hilsen alle oss i Fiskeruta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god og rask service

Veldig god og rask service. Veldig god kvalitet på fiskematen. Kan anbefales på det varmeste. 😊

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Per Arne! Tusen takk for den varme anbefalingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med både den raske servicen og kvaliteten på fiskematen vår. Det betyr mye for oss! 😊 Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe, eller om du trenger påfyll av favorittene dine. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Førsteklasses fisk!

Førsteklasses fisk å suveren å topp service👍Blid å hyggelig sjåfør som leverer på døra👍 Anne-Karin.

Antwoord van Fiskeruta AS

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, Anne-Karin! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at både fisken og servicen lever opp til forventningene, og at sjåføren vår sørget for en god opplevelse ved døra. Vi skal bringe de gode ordene videre til ham! 👍 Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe, eller om du trenger inspirasjon til neste fiskemiddag. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid hyggelig levering og luksus å få…

Alltid hyggelig levering og luksus å få levert på døra. Steinbitkaker er favoritt.
Ishavsrøye smaker helt suverent.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Eli! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er virkelig luksus med levering helt på døra, og vi er så glade for at du setter pris på det. Steinbitkakene er en stor favoritt hos mange, og vi er helt enige i at ishavsrøya smaker helt suverent. Det er en skikkelig delikatesse! Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe, eller om du trenger påfyll av favorittene dine. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Hyggelige folk,god service👍

Hyggelige folk,god service👍
Produkte utmerket

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Bjørg! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både servicen, folka våre og at produktene er utmerkede. Vi setter stor pris på tommel opp! Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra service og blide gutter😊…

Veldig bra service og blide gutter😊 Fint dere ringer på forhånd for bestilling😊 God 1. mai helg☀️

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Ingrid! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤩 Det er veldig kjekt å høre at du setter pris på telefonen på forhånd og at du ble møtt av blide gutter ved levering. Vi gjør vårt beste for at hele prosessen skal være enkel og trivelig! 😊 Riktig god 1. mai-helg til deg også! ☀️☀️ Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Veldig bra

Veldig bra. Men må være ærlig på at jeg synest det var litt dyrt for en pensjonist

20 april 2026

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Oddrun! Takk for ærligheten din! 🤩 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med varene, men vi har full forståelse for at prisen kan føles høy, spesielt som pensjonist. Vi leverer premiumprodukter som er ferdig filetert og pakket for å holde høyeste kvalitet, men vi skjønner godt at det må prioriteres i budsjettet. Vi setter uansett stor pris på at du valgte å handle hos oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Fleksibilitet og gode…

Fleksibilitet og gode produkter;Tilpasset leveringstidspunkt som ønsket. Kjøpte kun premiumlaks denne gangen, fisken var ok, men synes fiskestykkene var fra mindre fisk denne gangen enn forrige gang. Fisken var kjempegod.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Per! Tusen takk for tilbakemeldingen! 🤩 Veldig bra at du er fornøyd med fleksibiliteten og at laksen smakte kjempegodt. Vi noterer oss innspillet om størrelsen på stykkene og tar det med videre.Ta gjerne kontakt per telefon eller e-post om du ønsker å snakke mer med oss om varene. Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

God kvalitet på fisken

God kvalitet på fisken, god service

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Erik Olav! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig kjekt å høre at både fiskekvaliteten og servicen vår lever opp til forventningene. Det er nettopp det vi brenner for! Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

God service

God service. Hyggelige ansatte..alltid gode ingredienser:)

24 april 2026

Hei May-Brit! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både servicen, våre ansatte og ikke minst de gode råvarene. Vi legger mye stolthet i å levere kvalitet hver eneste gang! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og god kvalitet på fisken.

Veldig fornøyd med kvaliteten på varene, god service og hyggelig selger som kommer med fisken på døra. :)

Hei Martin! Tusen takk for den kjempekoselige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med hele opplevelsen. Fra den gode kvaliteten på fisken til den hyggelige selgeren som leverer på døra. Det er nettopp slike tilbakemeldinger som gjør jobben vår så kjekt! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høykvalitets varer hyggelig service.

Høykvalitets varer hyggelig service.

Hei Elzbieta! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både den høye kvaliteten på varene og servicen vi leverer. Det er nettopp dette vi brenner for! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Servicen og sjømaten får terningkast 6…

Servicen og sjømaten får terningkast 6 av meg.

Hei Liv Inger! Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at både servicen og sjømaten vår fortjener terningkast 6. Det gir oss masse motivasjon til å fortsette å levere de beste råvarene rett hjem til døra! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Det hyggelige folk

Det hyggelige folk. Maten vi har kjøpt er godt23

Hei Karin! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du møter blide folk hos oss, og ikke minst at maten smaker godt. Vi legger mye stolthet i både servicen og kvaliteten på råvarene, så dette setter vi stor pris på! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er ikke fornøyd med leveringen av…

Jeg er ikke fornøyd med leveringen av uer. Sist fikk jeg denne i stykker, denne gangen fikk jeg det i hele fileer. Ønsker å få byttet ut fillene til stykker.
Som enslig er det vanskelig å håndtere hele fileer.
Jeg har ikke spist disse da de blir for store.

Ella
Åmotlia 7
1389 Heggedal

Hei Ella!

Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi beklager så mye at du fikk hele fileter denne gangen når du foretrekker stykker.

Vennligst send en e-post til: kundeservice@fiskeruta.no så vi kan finne en løsning til deg.

Ta gjerne med informasjonen du skrev her, så hjelper teamet vårt på kundeservice deg med å finne en god løsning så raskt som mulig!

Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.