Banner for Fiskeruta AS

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super fornøyd med levering fra Fiskeruta! Vi elsker Norgespakken med torskeloin, luksuslaks og hjemmelagede fiskekaker. Har to ungdommer i hus som elsker fisken. Kan ikke sammenliknes med fisk f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har vært fast kunde i snart 6 år, og er strålende fornøyd med både service og produkter! De gir beskjed i forveien når de kommer, og alltid blide og hyggelige når de kommer. Jeg må alltid ha torsk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er kjempe flinke til å ringe en uke i forveien for å si i fra at de kommer snart og for å spør hva vi skal ha. Det går stort sett i torskeloins og laksefilet her i huset og de kan vi absolutt anbef... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nydelege produkter. Har prøvd laks, torsk og fiskekaker. Topp service, får levert på døra og god oppfølging i forkant ang tidspunkt for levering. Hyggeleg sjåfør. Kjem til å bestilla meir. Eg kan... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Viswinkel
  2. Groothandel in vis en zeevruchten

Geschreven door het bedrijf

Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

FISKERUTA + airfryer = sant 😋

Jeg opplever gang på gang upåklagelig service og nydelige steinbitkaker som gjør seg perfekt i airfryer sammen med grønnsaker på 200 grader og ca 10-12 min -lettvint, kjapt og kvalitet er for meg definisjonen av FISKERUTA 😋

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Roger! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩 Det har du helt rett i – FISKERUTA + airfryer = sant! 😋 Det er utrolig gøy å høre at steinbitkakene blir så bra hos deg. Oppskriften din med grønnsaker på 200 grader i 10–12 minutter høres helt perfekt ut; det er jo selve definisjonen på en sunn, kjapp og smakfull middag. Vi setter stor pris på at du trekker frem både servicen og kvaliteten vår. Vi skal fortsette å levere varene slik at hverdagsmaten forblir både enkel og nydelig! Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi liker veldig dårlig at fisken kommer…

Vi liker veldig dårlig at fisken kommer fra Kina.
Ellers er levering og service helt topp.

Hei Karl Eivind!

Takk for tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere er fornøyde med både leveringen og servicen vår.

Når det gjelder opprinnelse, forstår vi godt at dette er viktig for dere. Vi setter pris på innspillet, og dere må gjerne ta kontakt med oss per telefon eller e-post hvis dere ønsker mer utfyllende informasjon rundt produktet dere har kjøpt. Vi er her for å svare på det dere måtte lure på!

Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Super service og fisk

Super service og er stor fan av ishavsrøye. Kvalitet er desverre kostbart. Takk for hyggelig besøk 😊

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Ove! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du er fan av ishavsrøye. Det er virkelig en av våre absolutte favoritter også. Vi er helt enige i at kvalitet koster litt ekstra, men vi mener den smaken og enkelheten med beinfri fisk er verdt det. Takk for praten og velkommen igjen! 🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

5 stjerner både service og produkt

5 stjerner både service og produkt

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Britt! Tusen takk for 5 stjerner! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du er strålende fornøyd med både servicen og produktene våre. Det er nettopp dette vi jobber for hver eneste dag! 🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

God service!

Opplevde god service da jeg ringte å bestilte sei, torsk og laks. En blid sjåfør kom med fisken til avtalt tid.
Så i går ble det lakse middag og i dag sei. Smakte meget godt!

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Anne! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at alt fungerte perfekt, fra bestilling på telefon til levering av vår blide sjåfør. Det viktigste for oss er uansett at maten smaker, så det var veldig kjekt å høre at både laksen og seien falt i smak! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

GODE RÅVARER , hyggelige gutter .

Hyggelige gutter , punktlig levering . Gode råvarer 😊👏👏👏

Hei Anne Lise! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både guttene som leverer og at vi er punktlige. Vi vet at tiden din er viktig, så vi setter stor pris på at du trekker frem nettopp dette. At råvarene også faller i smak er selvsagt det aller viktigste for oss! 🐟😊👏 Hilsen alle i Fiskeruta

Knallgod fisk

Knallgod fisk, dyr, javel, men ingen ting går til spille. Enkel å tilberede er det og steinbitkakene har eg ikkje smakt på enno, men er dei lika gode som det andre er dg storfornøyd👍Kjekk og hjelpsam sjåfør er heller ikkje negativt😉🍀

19 april 2026

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Eli! Tusen takk! 🤩 Det er helt sant! Når alt kan brukes og ingenting kastes, får man mye igjen for pengene. Veldig kjekt å høre at du også er fornøyd med sjåføren vår! 🍀 Gled deg til steinbitkakene, de pleier å være en stor suksess. Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og topp kvalitet

God service, hyggeleg besøk med leveranse. Topp kvalitet på produkta.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Karsten! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med både besøket og den toppe kvaliteten på produktene. Det er nettopp slike opplevelser vi ønsker å levere! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Greit å få tilbudet på døra

Greit å få tilbudet på døra. Sjokk pris på en del varer☹️. 1500 kr for 2,5kg lettsaltet fisk er langt over forventet☹️.
Blir nok siste handel.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Peder! Takk for din ærlige tilbakemelding. Det er selvfølgelig veldig leit å høre at prisen ikke svarte til forventningene og at dette gir deg lyst til å avslutte handelen hos oss. ☹️ Vi forstår at prisforskjellen fra butikk kan virke stor. Grunnen til at våre produkter ligger høyere i pris er at vi leverer 1. klasses eksportkvalitet som er profesjonelt håndtert, beinfri og levert direkte på døren din. Vi ønsker å tilby en kvalitet man sjelden finner i vanlige dagligvarebutikker.Når det er sagt, tar vi tilbakemeldingen din om prisnivået på alvor. Vi ønsker at kundene våre skal føle at de får verdi for pengene, og vi setter pris på at du sier ifra. Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og gode fiskeprodukter

Super service, nydelig torsk, fiskekakene har vi ikke rukket å smake på enda. Men vi vet fra tidligere at de er kjempegode.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Solbjørg! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at torsken smakte og at servicen var på topp. Det er alltid godt å ha de kjempegode fiskekakene på lur i fryseren til en travel dag! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Fra skepsis til helfrelst

Vi var skeptiske til frossen fiskemat, men disse produktene er mye bedre enn den ufrosne fiskematen som har vært tilgjengelig i butikkene. Fantastisk gode steinbitkaker, og også laksen, kveita og torsken er førsteklasses, slik vi opplever det. Servicen er god, hyggelige folk og lette å få tak i hvis det er noe. Vi har kjøpt av Fiskeruta i mange år nå og kommer til å fortsette med det.

13 april 2026

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Marie! Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at vi klarte å snu skepsisen til frossen fisk. Hemmeligheten vår er at fisken fryses ned umiddelbart etter fangst, slik at den beholder den gode smaken og kvaliteten hele veien til middagsbordet ditt. At dere har vært trofaste kunder i mange år, er den største tillitserklæringen vi kan få. Vi lover å fortsette å levere både førsteklasses fisk og god service! 🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet fra start til slutt!

Liker godt å få kvalitetsmat levert på døra. Vår favoritt nå er den sprøbakte torsken. Vi har også spist mye torskeloin og steinbitkaker. Noe reker og scampi en gang iblant. Luksusproblemet vårt er at vi nå har mangel på fryserkapasitet så vi kan ikke bestille alt vi vil ha hver gang dere kommer. Personlig og hyggelig service. Alltid blid. Alltid god kvalitet!

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Jannicke! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at den sprøbakte torsken har blitt en ny favoritt. Den er virkelig en vinner både for store og små. At dere også er fornøyde med torskeloin, steinbitkaker og skalldyr, varmer et fiskeruta-hjerte! Vi skjønner godt at fryserkapasiteten kan bli en utfordring når det er så mye godt å velge mellom. Det er jo et luksusproblem vi tar som et stort kompliment! Tusen takk for de fine ordene om servicen og kvaliteten vår. 🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

Veldig gode råvarer

Veldig gode råvarer, veldig koselige og høflige karer som leverer, avtaler i god tid, alt skjer som bestilt. (Tilbyr seg til og med å ta med pappeskene i retur.)

Hei Severin! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig hyggelig å høre at alt fungerer som smurt. Fra avtaler og punktlig levering til selve råvarene. Vi er ekstra stolte av de høflige karene våre, og det at de tar med pappeskene i retur er en liten ekstratjeneste vi vet mange setter pris på for å slippe ekstra avfall. Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss! 🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service, og hyggelig prat.

Hei Edvin! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med servicen. Vi synes en hyggelig prat er en viktig del av jobben når vi leverer fisk på døra. Det skal være en god opplevelse fra start til slutt! 🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

Veldig god kvalitet

Veldig god kvalitet på fisk og fiskeprodukter. Trivelige karer som kommer med alt opp på mitt kjøkken.

18 april 2026

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Ingeborg! Tusen takk! 🤩Så utrolig hyggelig at du er fornøyd med både kvaliteten og servicen helt inn på kjøkkenet. Vi strekker oss gjerne litt ekstra for kundene våre! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Kjekt å få god fisk på døren

Kjekt å få god fisk på døren

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei! Tusen takk for det! 🤩 Det er nettopp det som er målet vårt! Å gjøre det så enkelt og kjekt som mulig for deg å få skikkelig kvalitetsfisk rett i fryseren uten å måtte dra i butikken. Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Kommer på døra

Kommer på døra, koselig mann og veldig bra produkter.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤩 Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både produktene og besøket på døra. Vi synes det er viktig med en god prat og god service når vi leverer! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Dyrt

Veldig fornøyd med produktene vi har kjøpt,men synes foreks.at 678 kr.pr kg for kveite er i meste laget 🫣

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Kjell! Tusen takk! 🤩 Vi er veldig glade for at du er fornøyd med produktene. Vi forstår at prisen på kveite er høy, men det skyldes den beinfrie premium-kvaliteten levert helt hjem. Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Som vanlig bra produkter

Som vanlig bra produkter. Denne gangen gikk jeg bare for torske loin pga plassmangel i fryseren. Luksus problem 😂
Får alltid en hyggelig tlf før de er i området. Og leveringer skjer på ettermiddag/kveld.
Er bare å si tommel opp på kvalitet og service.

Hei Bjarne! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩
Det er helt sant som du sier, plassmangel i fryseren er det beste luksusproblemet man kan ha! Torskeloin er uansett en fantastisk råvare å ha på lur, uansett hvor mye plass man har. Veldig kjekt å høre at du setter pris på telefonen på forhånd og at leveringstidene våre passer deg godt. Tommel opp tilbake til deg også en trofast kunde! 👍🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god service og bra kvalitet på…

Veldig god service og bra kvalitet på fisken.

Antwoord van Fiskeruta AS

Hei Cathrin! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både servicen og kvaliteten på fisken. Det er nettopp det vi brenner for! Hilsen alle i Fiskeruta 🐟✨

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.