Jeg har vært fast kunde i snart 6 år, og er strålende fornøyd med både service og produkter! De gir beskjed i forveien når de kommer, og alltid blide og hyggelige når de kommer. Jeg må alltid ha torsk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Vi er super fornøyd med levering fra Fiskeruta! Vi elsker Norgespakken med torskeloin, luksuslaks og hjemmelagede fiskekaker. Har to ungdommer i hus som elsker fisken. Kan ikke sammenliknes med fisk f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De er kjempe flinke til å ringe en uke i forveien for å si i fra at de kommer snart og for å spør hva vi skal ha. Det går stort sett i torskeloins og laksefilet her i huset og de kan vi absolutt anbef... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nydelege produkter. Har prøvd laks, torsk og fiskekaker. Topp service, får levert på døra og god oppfølging i forkant ang tidspunkt for levering. Hyggeleg sjåfør. Kjem til å bestilla meir. Eg kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Strandveien 39, 3050, Mjøndalen, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hyggelig sjåfør (selger). Det er veldig fint å bli kontaktet på forhånd slik at en vet når de kommer.
Veldig god torskefilet.

Antwoord van Fiskeruta AS
Var forståelsfull og hjelpsom da jeg ikke kunne kjøpe så stor pakning denne gang

Antwoord van Fiskeruta AS
Leverer på døren. Sier fra på forhånd når levering skjer. Tar kontakt på telefon på forhånd og spør om du skal ha noe.
Perfekt 👍🏻

Antwoord van Fiskeruta AS
Veldig fin måte å få fisken på. Hyggelige folk og kjempegod service. Flotte varer

Antwoord van Fiskeruta AS
Utmerket levering, hyggelig service og fisken er noe av det beste jeg har smakt her i Norge!!

Antwoord van Fiskeruta AS
Veldig hyggelig og entusiastisk selger! Positiv og fornøyd med servicen.

Antwoord van Fiskeruta AS
Topp kvalitet på sjømaten!Veldig greit å kunne bestille produkter på forhånd og få se varene før kjøp!

Antwoord van Fiskeruta AS
Hyggelige gutter som leverer nydelig fisk. Har kjøpt saltet torsk et par ganger og den er nydelig på smak og helt uten fiskeben. Anbefales

Antwoord van Fiskeruta AS
Alltid hyggelige folk som leverer. Kvaliteten på produktene har vi ingenting negativt å si

Antwoord van Fiskeruta AS
Hyggelig ung mann fra Molde. Kjøpte kveite og pannetorsk. Kveita ser faktisk ut. Veldig fornøyd 😀

Antwoord van Fiskeruta AS
Helt topp varer og hyggelig kar som kommer 😊

Antwoord van Fiskeruta AS
Jeg bestilte 2,5kg laks og har fått 5 kg.
Var mannen min som tok i mot og hadde ikke sagt til han hvor mye jeg hadde bestilt. Du burde vite hva jeg bestilte. Sendte bestillingen på SMS.

Antwoord van Fiskeruta AS
God service. Nydelige reker, torsken er fremdeles i fryseren. Tidligere leveranser har vært helt utmerket

Antwoord van Fiskeruta AS
Er godt fornøyd. Gleder meg når de spør om jeg ønsker mere fisk. Hva om vi kunne få kjøpt i mindre porsjoner som for eksempel 2 eller 3 kilo?

Antwoord van Fiskeruta AS
God service fra han som leverer. Hyggelig type. Fiskeruta ringer normalt en uke i forveien til levering.og da ser vi hva vi trenger og nårtid det passer å få det levert. Normalt god kvalitet på produktene.

Antwoord van Fiskeruta AS
God service, ved å ringe meg å tilby alternativ løsning da jeg ikke var hjemme når han var i området. Tusen takk

Antwoord van Fiskeruta AS
Lees meer over geverifieerde reviews.