Via telefoon bestellen met mijn adres lukt niet, als je dit aangeeft via contactformulier krijg je geen reactie. Omdat ik weet bij eerdere bestelling (oude eigenaar) dat bandjes goed waren uiteindelij... Toon meer

Eindelijk een bandje gevonden die goed past op de Fitbit versa 2. Na diverse bandjes elders besteld te hebben, die niet passen, te korte pinnetjes, past deze perfect!

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Elektronicawinkel

Allesvoorjesmartwatch biedt jou de beste bandjes voor de beste prijs. Wij beloven daarbij altijd 30 dagen bedenktijd, 2 jaar garantie en altijd gratis verzending binnen Nederland. Waar wacht je nog op?

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Vlot geleverd en netjes verpakt

Vlot geleverd en netjes verpakt. Er was iets met de betaling en daar heb ik mailcontact over gehad. Keurig te woord gestaan en super opgelost!

13 september 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je review! Fijn dat je het contact met ons goed hebt ervaren en hopelijk tot snel!

Snelle service

Snelle service!
Goed bandje ook.

29 augustus 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bandje goed bevalt. :)

Snelle levering, goede kwaliteit. Erg tevreden.

28 augustus 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer terug! :)

Mooie betaalbare bandjes.

Mooie bandjes, goede prijs en de collectie wordt steeds weer uitgebreid. Snelle levering. Snel antwoord op vragen.

14 augustus 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je bestelling en review! Fijn om te horen dat de bandjes goed bevallen.

Defect bandje

Het bandje binnen gekregen maar de sluiting klopte niet. Ipv dat ze meteen een nieuwe stuurde, moest ik het eerst terug sturen met allemaal omslachtig gedoe. Uiteindelijk een goed bandje gekregen, maar zonder korting

26 juli 2021

Beste Daphne,

Jammer om te horen dat je onze service zo hebt ervaren! Om garantie te bieden dient het bandje inderdaad naar ons retour gestuurd te worden. In dit geval was het een productiefout. Hierom hebben wij alle verzendkosten vergoed en aangeboden om een nieuw bandje te sturen of de aanschaf te retourneren. Op de vraag of wij nog meer konden bieden hebben wij geen reactie ontvangen. Wij kunnen je eventueel een korting bieden op je volgende aankoop als dit de gewenste oplossing is, indien je dit nog wenst kan je ons een mail sturen op info@fitbitbandjes.nl.

Raoul

Mooie bandjes

Al meerdere malen iets bij fitbitbandjes.nl besteld. De bandjes worden snel geleverd en zijn prima van kwaliteit. Aanzienlijk goedkoper dan de officiële bandjes van Fitbit, maar passen prima op de Fitbittoestellen die ik heb (gehad)(Versa 2 en 3).

22 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Dankjewel voor deze review! Fijn om te horen dat we ook met jouw nieuwe Fitbit je weer gelukkig en in stijl kunnen maken!

Weer een fijne bestelling

Weer een fijne bestelling! De service was heel fijn en het contact verliep erg vriendelijk. De bandjes zijn prachtig, voldoen helemaal aan wat ik ervan verwachtte!

18 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je bestelling en review Laurissa! Ik hoop dat je er nog veel plezier mee hebt!

Flexbandjes charge 4

Ik ben echt superblij met de flexbandjes voor de charge 4🥰 waar ik met een normaal bandje regelmatig ruzie had met het uiteinde merk ik met de flexbandjes soms niet eens dat ik hem om heb 🤗😁

14 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Dankjewel voor je review! Ik wens je heel veel plezier met beide Flex bandjes!

Tevreden

Tevreden! Leuke bandjes voor de fitbit voor een leuke prijs. Heb een stoffen bandje besteld. Wel even lastig om in elkaar te zetten zodat ik 'm kon gebruiken. Misschien handig om er een kleine gebruiksaanwijzing bij te doen of te verwijzen naar een site met uitleg.
Bandje bevalt goed. Snelle levering.

14 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met het bandje. Ik neem aan dat het ‘in elkaar zetten’ gaat om de 2 bevestiging pinnetjes voor de Versa modellen? Ik ga hier bespreken hoe wij een instructie het beste kunnen implementeren. Veel plezier met het bandje en hopelijk tot snel!

Afgelopen week voor de 2de keer besteld..

Afgelopen week voor de 2de keer besteld bij dit bedrijf. Ze hebben onwijs toffe bandjes. En stretch bandjes zijn nieuw in hun assortiment. Dus die heb ik gelijk besteld. Ontzettend zacht materiaal, aansluitpunten zijn stevig. En wat ik een enorm pluspunt vind, er zit een gespje aan zodat je het bandje zelf kunt afstellen. 100 procent je geld waard als je wat bij hun besteld. Ohja.. hun klantcontact is ook zeker een 10 uit 10!

13 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Super bedankt voor je review Charlotte! Fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent, hopelijk weer tot snel!

Fantastische service

Fantastische service. Bandje op speciaal voor mij gemaakt aan mijn wensen. Netjes op tijd geleverd past perfect. Super!

11 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je review! We helpen je graag weer in de toekomst! :)

Geweldig

Vond het bandje wat te groot, heb meteen bericht gekregen dat ik hem mocht ruilen! Top service!

6 juli 2021

Antwoord van allesvoorjesmartwatch

Bedankt voor je review! Hopelijk heb je nog lang plezier van het nieuwe bandje zodra die binnen is!