Toen ik de broek voor de eerste paar keer aan had zat hij prachtig. Ook heerlijk om aan te hebben. Enorm blij mee en fijne stretchy stof. Helaas merk ik nu na ongeveer 5 keer dragen dat de stof op de... Toon meer

Ik had 2 broeken besteld. 1 had een foutje wat er gelukkig met de wasmachine uit ging. Ik heb dit gecommuniceerd met Fit Jeans en voor de moeite heb ik 20% van de prijs van de broek terug gekregen. Su... Toon meer
Was super blij met mijn broek maar helaas ontdekte ik al vrij snel een gaatje in de stof, waarschijnlijk mijn eigen schuld. Dit was ruim na het verlopen van de garantietermijn, maar toch even contact... Toon meer
Ik ben erg verbaasd, dat er eindelijk een winkel online is voor goede jeans die ook passen alleen ik vind het jammer dat ik lengte maat niet kan kiezen want alle broeken zijn standaard lengte, dus al... Toon meer
Founded in 2018 in Oslo, FITJEANS was born to create jeans that hug you in all the right places, giving you the ultimate confidence boost every time you wear them - no waist gap, no squeezing, just the perfect snatched look. Today, we’re a global community of over 400.000 denim lovers, committed to making you smile every time you wear FITJEANS. Our jeans are meticulously crafted with super stretchy, form-flattering denim that hugs you in all the right places, ensuring there's no waist gap and maximum comfort.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Ik heb op 15 januari een bestelling binnen gekregen. Ik had de flared heavy washed grey en ook de flared heavy washed black besteld. Helaas kwam ik er al snel achter dat er een verkeerde broek geleverd was.
Toen ik de heavy washed grey broek even deed passen zag ik dat er meerdere weeffouten in zaten en ook hobbeltjes. Ik gaf dit aan via de mail en ze deden erg moeilijk over terug nemen.
17 mailtjes verder en eindelijk mocht ik het terug sturen en je zou aannemen hun fout, hun betalen de retourkosten zoals besproken. Nee hoor die kreeg ik er ook nog eens bij!!
Ik bestel hier al dik anderhalf jaar en bij elke bestelling merk ik dat ze echt achteruit gaan. De kwaliteit en zeker de klantenservice!!

Antwoord van FITJEANS
Begin november heeft dochter broeken besteld, half november retour gestuurd. Al die tijd tot nu kon ze niet meer bestellen met Klarna. Zelfs Klarna diende klacht in bij Fitjeans. Pas na negatieve beoordelingen op social media kwamen ze deze week in actie. Bedrag gecorrigeerd op 10 euro na. Navragen. Correctie naar 7 euro, verzendlabel. We betalen het, maar met al dit gedoe nooit meer Fitjeans en ook zeker geen aanbeveling.

Antwoord van FITJEANS
Bestelling nooit ontvangen . Sinds november op de mail ermee bezig maar vooralsnog bied fit jeans geen oplossing aan. Heel vervelend. Slechte service

Antwoord van FITJEANS
Ik heb 2 januari een bestelling geplaatst maar nog steeds niks ontvangen. Wel al contact gehad met de klantenservice en de verzendkosten retour gekregen. Dit is wel netjes maar zou graag willen weten wanneer ik mijn bestelling binnen krijg.

Antwoord van FITJEANS
Ik heb 2 weken geleden mijn FitJeans besteld en nog steeds is er niets binnen.

Antwoord van FITJEANS
Het zit echt fantastisch!! Maar helaas begint het al na 2 maanden met pillen.. primark broeken houden het langer vol.

Antwoord van FITJEANS
Bestelling zou binnen 2/3 werkdagen worden geleverd nu week later nog steeds niks afgelopen maandag kreeg ik een mail dat mn bestelling bij dhl was geleverd met een track and trace code heb nu al sinds maandag geen nieuw bericht gekregen en de track and trace veranderd niet.

Antwoord van FITJEANS
Update: Vandaag toch eindelijk mijn broek ontvangen. Fit Jeans heeft vrijdag de broek opnieuw verzonden. Hij zit super mooi. Lang wachten, maar heel blij met de broek. Ik hoop dat het voor iedereen goed gaat komen! Voor de broek 5 sterren.
Ik heb precies dezelfde ervaring. 25 December besteld, 27 december verzonden en tot nu toe helemaal niks. Meerdere mails verstuurd. DHL gaf aan dat Fitjeans niet eens opdracht heeft gegeven om uit te zoeken waar mijn broek blijft. Dus voor nu zou ik zeggen: bestel hier nu niet! Laat het bedrijf eerst maar uitzoeken wat er aan de hand is, want de voorgaande recensies zijn allemaal wel positief.

Antwoord van FITJEANS
Ik heb mijn broek op 13 december besteld en nog steeds niks ontvangen. Er stond eerst een belofte op de website "voor 17 december besteld voor kerst nog in huis", maar dit was helaas niet gelukt. Ik dacht hem dan nog voor oud en nieuw binnen te hebben, maar dit is ook niet gelukt. Ik vraag me af of hij nog wel komt. Ben het wachten wel een beetje zat (voor bijna €100,-).
-> 15/01/2025 Nog steeds niet binnen..
-> 17/01/2025 Eindelijk bezorgd en ben er erg blij mee. Hij zit heel mooi.

Antwoord van FITJEANS
Ik wacht al 2 weken op mijn pakket en ik ontvang maar niks. Het pakket is vrijdag 27 december verzonden en heb verder tot aan nu geen een update meer ontvangen over de verzending..

Antwoord van FITJEANS
Because my order is not here😟
And i revived a rewiew mail already🙄

Antwoord van FITJEANS
De rits van mijn broek ging stuk. Zonder te twijfelen kreeg ik een nieuwe. Snel en vriendelijk geholpen. Hele fijne broeken. Pasvorm is echt perfect.

Antwoord van FITJEANS
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en ik wacht al anderhalve week.

Antwoord van FITJEANS
Jeans is niet bezorgd, fitjeans reageert niet.
Niet tevreden. Geen mening over de kwaliteit van het product. Hopelijk snel mijn geld terug.

Antwoord van FITJEANS
De kleding zit altijd perfect! En ik had laatst voor het eerst een verkeerde bestelling gekregen, maar dit werd heel goed opgelost! Hele goede klantenservice!