3,7

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik ben zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. zorg wel even dat je van tevoren belt om een bestelling op te halen. maar de roeitrainer die ik heb gekocht heeft mijn verwachtingen overtroffen.

9 januari 2024

Prima sporttoestel

Prima sporttoestel. Een professioneel crosstrainer gekocht. Eerste indruk is echt groot toestel van 115 kg. Twee meter hoog, twee meter lang. Riem v-snaar ligt er ook in. Het kan een gebruikersgewicht van 180 kilogram.

2 september 2022

Misleidende verkoop van goederen

Heb voor 4000 euro aan apparatuur gekocht. Het gaat om een gymfit smith machine. Het apparaat wankelt aan alle kanten, het is 1 grote kakofonie van gekke geluidjes en gelukkig weeg ik maar 66 kilo, want hun apparaatuur is niet gebouwd voor mensen die sporten al te serieus nemen.

De problemen op een rij:
- Pulley's gebruiken vanaf de grond was eerst niet mogelijk, omdat de ringen vastliepen waardoor de kabel beknelde. Oefeningen vanuit de grond zoals triceps/full body waren niet mogelijk. Ze hebben de (stop)ringen nu verwijderd waardoor het nu werkt.
- Het apparaat heeft 18 standen voor de pulleys en ik kan er nu 17 gebruiken
- De gewicht stangen heb ik moeten vasttapen, omdat ze anders zoveel geluid maken dat je niet ontspannen kan trainen.
- Pullups moet je niet te intens doen, want het apparaat is niet stabiel (kan niet goed voor de kwaliteit van je bouten zijn)
- je krijg 100 kilo aan gewichten per zijde, ga er maar van uit dat je ongeveer 50% aan gewicht kan gebruiken.

Nadat ik met de fitness-company gesproken heb over mijn klachten krijg ik te horen dat het een semi professioneel apparaat is. Blijkbaar kun je voor 3250 (excl BTW) aan staal bij ze kopen en alsnog zijn ze van mening dat semi profesioneel gelijkwaardig staat aan een halfbakken constructie.

Binnenkort update ik deze review met video en foto's indien mogelijk zodat jullie de kwaliteit van het apparaat met eigen ogen kan bekijken.

Verder zal ik er werk van maken om dit te melden bij de consumenten bond.

De website begint met de vraag "opening a gym"? Dan staat er op de product pagina: "Ons doel is om professionele fitnessapparatuur te maken voor de beste prijs". Maar als je dan met hun in gesprek gaat over de kwaliteit krijg je via WhatsApp berichten dat het gaat om semi professioneel apparatuur. Dat is een heel makelijk excuus om een product met mankementen te verkopen en dan de woorden semi professioneel erachter te plakken.

Hoe je het went of keert. Voor dit geld verwacht ik dat het apparaat als een huis staat.

Dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat er 100 kilo aan gewicht (per zijde) bij het apparaat zit maar als je een oefening doet dan kun je misschien 50 kilo eruit halen. Morgen komt er een meet apparaat binnen dus dan kan ik deze review update met meer informatie.

Persoonlijk schrijf ik dit bericht, omdat er bij mij een plaatje van professioneel apparatuur is geschetst maar wanneer het te serieus werd voor de fitness-company werd meteen een excuus gebruikt genaamd "semi-professioneel". Een woordkeuze die nergens op hun website te vinden is en daardoor kunnen we spreken van misleidende verkoop van goederen en dus oneerlijke handelspraktijken.

2 maart 2021
Reviews in alle talen tonen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken