Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig levering! Under 24 timer efter jeg havde lagt en stor bestilling, stod pallen med de bestilte produkter foran garagen. Pakket flot og forsvarligt ind! Virkelig god kvalitet af træn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionelt udstyr. Jeg købte både konkurrence vægtskiver og bumper plates. Det er var fedt med begge valgmuligheder, da pris er en foreskel. Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super. D... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Fitnessapparatuur groothandelaar
  3. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  4. Sportartikelengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Bemærk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsføring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi følger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer træningsudstyr i høj kvalitet og til stærke priser.

4,8

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fine produkter 👍👍👍

2 december 2025

Antwoord van Fitness360

Hvor er det dejligt at høre, at både levering, service og produkter levede op til forventningerne 🙌

Hurtigt og præcist

Hurtig, præcist og lige som beskrevet. Kan ikke gøres bedre.

3 december 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Alt var ok

Fin oplevelse, hurtig ekspedition, alt gik som forventet.

1 december 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at alt gik som forventet, og at du havde en god og problemfri oplevelse hos os

Super god service

Super god service, levering lige til døren.

26 november 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – og at leveringen spillede 💪

Super tilfreds 🤩

Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg, virkelig god service og hurtig levering lige til døren. Hvad mere kan man ønske sig!

17 november 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse Maria!

Rigtig god træning – og tak fordi du valgte Fitness360! 💪😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for god service og hurtig levering!

Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekræfte, at jeg ville få den leveret onsdag. Alt kørte efter planen – og nu står jeg som den lykkelige ejer af en spritny "svedmaskine" ;)

Tak for god service og meget hurtig levering.

15 september 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐️
Rigtig god træning – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

God kundeservice

Jeg havde en mindre udfordring med en ordre, men heldigvis var servicen helt i top!

Laurits fra kundeservice tog hurtigt hånd om situationen og var hjælpsom og løsningsorienteret. Han sørgede for, at sagen blev håndteret effektivt, og fandt en rigtig god løsning 😄

16 september 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Top professionelt udstyr

Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super.
Det var levering direkte til hoveddøren på en palle, så jeg kunne få bygget mit eget homegym :)

5 ud af 5.

11 september 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Vi er glade for, at du er tilfreds med både vægtskiver, bumper plates og den nemme levering direkte til døren. Rigtig god træning i dit nye homegym!

Perfekt

Gode produkter og gode priser samt SUPER hurtig levering 🏆

2 september 2025

Antwoord van Fitness360

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produkter, pris og levering – vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very happy with my first order

Very happy with my first order.
It was fast delivered!!

30 augustus 2025

Antwoord van Fitness360

Thank you so much for your kind feedback! We’re thrilled to hear that you’re happy with your first order and that the delivery was fast.

Virkelig sødt personale

Virkelig sødt personale, hurtig hjælp og gode priser ☀️😊

15 augustus 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for de søde ord, Melissa!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget!

Tactical Backpack

Har købt en militær rygsæk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt på ryggen. Der er god plads til alt mit træningstøj og diverse (vægtløftersko, stort håndklæde, shorts, strømper, t-shirt, shampoo, voks og body lotion). Derudover er der ekstra plads til hængelås i den lynlåslomme som sidder forrest på rygsækken. Den virker holdbar og klart et produkt jeg vil anbefale som træningstaske.

12 augustus 2025

Antwoord van Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at Tactical Backpack lever op til dine forventninger og fungerer perfekt som træningstaske.
Rigtig god træning!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet

Hurtig levering og en fantastisk vare. God kvalitet

1 augustus 2025

Antwoord van Fitness360

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, varen og den hurtige levering. Det betyder meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse - Godt arbejde!

God overskuelig hjemmeside, vanvittig hurtig levering (60 kg kettlebells leveret inden for 16 timer), fair priser, god kvalitet på yogamåtte af deres eget mærke.
Det er godt arbejde og jeg kan sagtens anbefale andre at købe udstyr her.

30 juli 2025

Antwoord van Fitness360

Tak for den flotte anmeldelse, Simon!
Vi sætter stor pris på din feedback.
Vi håber, du får masser af glæde af dit udstyr – og du skal være mere end velkommen en anden gang!

Lees meer over geverifieerde reviews.