Fitness360 Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god behandling. Da jeg ikke var hjemme til at modtage pakken, kontaktede fitness360 mig og stod for al kontakt med fragtmanden. Hurtig, effektiv og venlig kundeservice. Det er ikke sidste gang... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en militær rygsæk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt på ryggen. Der er god plads til alt mit træningstøj og diverse (vægtløftersko, stort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig levering! Under 24 timer efter jeg havde lagt en stor bestilling, stod pallen med de bestilte produkter foran garagen. Pakket flot og forsvarligt ind! Virkelig god kvalitet af træn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekræfte, at jeg ville få den leveret onsdag. Alt kørte efter planen – og nu står... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Fitnessapparatuur groothandelaar
  3. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  4. Sportartikelengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Bemærk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsføring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi følger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer træningsudstyr i høj kvalitet og til stærke priser.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Shaker desværre utæt

Shaker kom hurtigt og ser pænt ud - men den er utæt (både mens man ruster den og drikker ud af den)

3 februari 2025

Antwoord van Fitness360

Hej Ilka. Det er vi kede af. Vi kan dog ikke se vi har modtaget nogen reklamation fra dig på produktet? Produktet skal selvfølgelig ikke være utæt. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan udskifte din shaker.
Mvh Casper

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God levering, men sløj sjusket produkt. Øv.

Modtaget mit udstyr, men der er allerede dele, som er defekte. Efter 2. Gang.

20 januari 2025

Antwoord van Fitness360

Hej Michael, Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager de fejl du oplever på karabinen, i dit elastiksæt. Jeg ved mine kollegaer har gang i en mail korrespondance med dig, angående at få ombyttet produktet. Det skal selvfølglig ikke være defekt :)

Mvh Rasmus

Bestilte en vægtvest

Bestilte en vægtvest. Kom frem som noget af det første lige efter weekenden, med god og sikker indpakning der gjorde kassen nem at bære ind i huset.
Selve produktet er af meget høj kvalitet og er præcis hvad jeg har kigget efter med dens justerbare faste klodsvægte og design.
Ka helt klart se mig selv bruge Fitness360 i fremtiden.

13 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ærgelige 2 stjerner :(

Update: Der kom hul igennem til kundeservice som har været super hjælpsomme efterfølgende. Det var dejligt så jeg har rettet min anmeldelse til 4 stjerner. Den femte må være til en anden gang da der først kom svar efter at have posted en kedelig anmeldelse på Trustpilot.

Jeg er faktisk lidt ked af at måtte give sølle 2 stjerner da produkterne fra Fitness360 er super fede. Jeg har købt 2 af deres greb i forskellige størrelser som jeg virkelig elsker. Problemet opstår i deres kundeservice som tilsyneladende er umulige at få fat i. Deres telefon går direkte på telefonsvarer og de svarer ikke på mails. Jeg har givet dem 2 uger at svare pga. jul og nytår men stadig ingen respons. GLS smed pakken væk (hvilket ikke er Fitness360 skyld), som jeg efterlyser og skriver samtidigt til Fitness360 om at få pengene tilbage da jeg har fundet en anden løsning i mellemtiden. Jeg skriver også i min mail at skulle GLS finde pakken i mellemtiden kan jeg hente den og de kan sende mig et returlabel, så skal jeg nok sende den tilbage, eller jeg kan ignorere den og så bliver den automatisk returneret. Det er sgu lidt ærgeligt da det drejer sig om en lille karabinhage til 99 kr. Men hvad hvis det havde været noget andet grej til mange tusinde kroner og man bliver komplet ignoreret? Så står man i pubæ til halsen og det er bekymrende.

6 januari 2025

Antwoord van Fitness360

Hej Benjamin. Jeg beklager mange gange. Vores telefonsystem har tilsyneladende haft nogle fejl her hen over julen, som vi først bemærkede imorges. Det har så gjort at den er gået på telefonsvarer, i stedet for at stille om til andre kollegaer. Det skulle være løst nu.

Angående Gls, så beklager vi at de har smidt den væk. Den skal selvfølgelig annulleres og returneres til dig. Det er uanset om det er 99 kr, eller 9999 kr. Pakken er væk, så må Gls dække den. Det er hverken du eller jeg herre over.

Mine kollegaer i kundeservice kommer retur til dig i morgen.

Igen, jeg beklager mange gange for problemerne det har skabt med vores it, men også den lidt forsinkede svartid her over alle juledagene.

Det er dybt beklageligt.

Mvh Rasmus

Virkelig hurtig levering

Overraskende hurtig levering. Fandt firmaet via en annonce, så var naturligt skeptisk. Men efter at have kigget siden igennem, og undersøgt lidt, bestilte jeg nogle varer torsdag omkring 13:30. De landede allerede fredag (dagen efter) omkring 10:30. Flot pakket ind også. Kan varmt anbefales

20 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering og rigtig gode…

Altid hurtig levering og rigtig gode produkter

1 december 2024

Hej Casper,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi utrolig glade for.

Godt at høre, at du er tilfreds med leveringen og ikke mindst med vores produkter.

Ha' en dejlig dag ☺️

Super god kundeservice

Super god kundeservice, der hjalp mig da jeg ville ændre min ordre. Mega nice oplevelse:)

5 december 2024

Hej Sarah

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos Fitness360. Når vores kunder er tilfredse, er vi glade.

Ha' en god dag ☺️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fint produkt der lever fuldt op til…

Fint produkt der lever fuldt op til beskrivelsen på hjemmesiden. Klar anbefaling herfra. Den sidste stjerne ville komme hvis der var vedlagt en vejledning til brug af skærmen/display. Hurtig levering med alle informationer løbende.

5 december 2024

Hej Ulrich

Tusind tak for din 4-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet og vores levering. Vi sætter stor pris på din feedback om vejledningen til displayet – det tager vi til os for at kunne forbedre os fremadrettet ☺️

Ha' en rigtig god dag

Super godt

Rigtig godt produkt til en super god pris og hurtig levering.

3 december 2024

Hej Allan,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den sætter vi pris på.

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit produkt og leveringen ☺️

Ha' en dejlig dag

God hjælp

God hjælp da jeg havde behov for hjælp til en returnering

3 december 2024

Hej Christina,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder meget!
Vi er glade for, at du fik den hjælp, du havde brug for ☺️

Ha' en god dag

Levering til tiden.

Levering til tiden.

27 november 2024

Hej Bjarne,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen var rettidig ☺️

Ha' en dejlig dag

Super

Jeg bestilte nogle dipbars, som jeg skulle bruge til gave. Jeg bestilte fredag aften, fik en meddelelse søndag om, at pakken var klar til at blive sendt. Mandag blev den sendt, og tirsdag var den fremme til afhentning i GLS-pakkeshoppen.
Jeg snakkede også med en medarbejder per telefon, før jeg afgav bestillingen, da jeg havde et tvivlsspørgsmål, og det var også fin hjælp.
Så fem stjerner herfra.

22 november 2024

Hej Anders,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse - det betyder meget!

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med oplevelsen og dit køb hos Fitness360. Vi håber på at se dig igen ☺️

Fitness360

Lees meer over geverifieerde reviews.