Fitness360 Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en militær rygsæk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt på ryggen. Der er god plads til alt mit træningstøj og diverse (vægtløftersko, stort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig levering! Under 24 timer efter jeg havde lagt en stor bestilling, stod pallen med de bestilte produkter foran garagen. Pakket flot og forsvarligt ind! Virkelig god kvalitet af træn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekræfte, at jeg ville få den leveret onsdag. Alt kørte efter planen – og nu står... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionelt udstyr. Jeg købte både konkurrence vægtskiver og bumper plates. Det er var fedt med begge valgmuligheder, da pris er en foreskel. Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super. D... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Fitnessapparatuur groothandelaar
  3. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  4. Sportartikelengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Bemærk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsføring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi følger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer træningsudstyr i høj kvalitet og til stærke priser.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik som det skulle intet at klage…

Alt gik som det skulle intet at klage over så ved jer kan man følle sig tryg ved at handle

21 augustus 2024

Hej Walther,

Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at alting er lige som det skal være.

Kig endelig forbi shoppen en anden gang :)

20 augustus 2024

Hej Andreas

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dine varer blev leveret hurtigt!

Vi håber, at du kigger forbi shoppen en anden gang! ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt levering og godt tilfreds

Hurtigt levering og godt tilfreds, køber igen 😁

20 augustus 2024

Hej Lars!

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit nye produkt, og at det blev leveret hurtigt.

Vi ser frem til at møde dig på webshoppen en anden gang! ☺️

Gode dip bars

Fine og lette dip bars med god højde. Fin pris og hurtig levering

13 augustus 2024

Hej Søren!

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit nye produkt, og at det blev leveret hurtigt!

Vi håber du har lyst til at kigge forbi shoppen en anden gang :)

Hurtig levering, godt produkt

Jeg købte equalizer dip bars fra fitness360. På hjemmesiden står der umiddelbart ikke, at man kan justere højden, men man kan justere højden på 2 niveauer (80/90cm), så det er bare et plus. Det er også dejligt med justérbare fødder til ujævnt gulv. Produktet er i god kvalitet i forhold til den lave pris. Leveringen var hurtig (1-3 hverdage).

17 augustus 2024

Hej Walter!

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit nye produkt!

Vi håber du har lyst til at kigge forbi shoppen en anden gang :)

God kvalitet og kundeservice

Jeg kunne have fået mit rack billigere andre steder, men hvor jeg synes, at jeg manglede informationer, så derfor endte jeg med at købe hos fitness360, da jeg her kunne se hvad materiale det var lavet af.
Der var lidt udfordringer med tegningen, som hvis jeg læser den rigtig, monterer en plade i forkert højde. Kundeservice undersøger og giver at høre fra dem på et tidspunkt.
Pakken kom i øvrigt under 24 timer efter jeg bestilte.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.

22 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte tilbehør til mit Squatrack super service havet det dagen efter ligesom da jeg købte ricket for en m0nede siden kanon service har du spørgsmål svare de hurtigt på mail når man snakker i telefon giver de sig super god tid til af vejlede og fortælle ville have givet 10 men kan jeg desværre ikke så i må få 5 stjerner som er max her på trustpilot

2 juli 2024

Hej Steven,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er altid glad for at høre, at vores service og vejledning bliver værdsat.

Og tak! Vi må "nøjes" med de 5 stjerner ;)

Virker godt!

Skulle have en dipsbar og fik den enden for 2 dage. Virker super god og den er i meget god kvalitet

30 juni 2024

Hej Enja,

Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at både levering og kvalitet er lige som det skulle være.

Kig endelig forbi en anden gang igen! :)

Nemt at bestille varer

Nemt at bestille varer. Gode priser kvalitetsprodukter. (Fitnesmåtte)

23 juni 2024

Hej Lene,

Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for at du er tilfreds med både kvalitet og pris.

Kig endelig forbi en anden gang :)

Kom som lovede

Havde bestilt nogle muay thai pads som de sagde ville tage 1-2 dage og rigtig nok kom den efter 2 dage

19 juni 2024

Hej!

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit køb nåede hurtigt frem!

Kig endelig forbi shoppen en anden gang :)

Hurtig og extraordinær service 😊

Jeg bestilte min pakke og efter nogle timer blev jeg ringet op af en sød medarbejder der kunne se han kunne spare mig nogle penge på fragt 😊
Skøn service !
Modtog min pakke dagen efter jeg havde bestilt.

14 juni 2024

Hej David,

Mange tak for din anmeldelse! Glad for at høre, at du havde en god dialog med vores medarbejder.

Vi håber du har lyst til at kigge forbi shoppen igen en anden gang fremover.

Meget tilfreds med Fitness 360

Jeg er meget tilfreds med at shoppe hos Fitness 360 og er glad for mine fitnessudstyr. Kvaliteten er helt i toppen. Desuden var leveringen hurtigt.

5 juni 2024

Hej Zahra,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har valgt at være kunde hos os.

Kig endelig forbi shoppen igen en anden gang :)

Fitness360

Lees meer over geverifieerde reviews.