Leuke Hippe sieraden en kleding
Leuke Hippe sieraden. Ook voor de 40+er, zoals ik. En de kwaliteit is super! De prijs/kwaliteit en service is betrouwbaar en je krijgt wat je verwacht.
Welkom bij **ByFTE**. ByFTE is een Nederlandse webshop voor dameskleding, sieraden en accessoires. Als startend merk werken we iedere dag aan het opbouwen van een webshop waar kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service centraal staan. We kiezen onze collectie met zorg uit en vinden het belangrijk dat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit of een mooi accessoire, we hopen dat je iets vindt waar je je goed in voelt. Omdat we een groeiend bedrijf zijn, luisteren we graag naar de ervaringen van onze klanten. Jouw feedback helpt ons om onze webshop, service en collectie continu te verbeteren. Bij ByFTE kun je rekenen op een veilige winkelervaring, duidelijke communicatie en een snelle levering. Heb je een vraag? Dan staan we graag voor je klaar via e-mail of onze socialmedia-kanalen. Bedankt voor je vertrouwen in ByFTE. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze webshop en wensen je veel shopplezier!
Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Een ondernemer met liefde voor het werk. Leuke kleding, leuke advertenties, goeie service. Zeker een aanrader.

Antwoord van ByFTE
Echt top! Kleding is van goede kwaliteit, de sieraden ook (verkleurt niet). Pakketjes worden super snel verzonden en het contact verloopt vriendelijk en snel! Erg blij mee en zeker een aanrader 😍

Antwoord van ByFTE
Super tevreden over deze webshop! De kleding is van goeie kwaliteit en voldoet volledig aan de foto's en beschrijving. De bestelling arriveerde snel en was mooi verpakt. Ik zal hier zeker vaker bestellen en kan deze webshop aan iedereen aanraden!

Antwoord van ByFTE
Meerdere keren hier besteld en stelt nooit teleur! Altijd een leuke collectie van top kwaliteit! Blij dat ik jullie gevonden heb ♥️

Antwoord van ByFTE
Erg mooie en gevarieerde collectie. Goed van kwaliteit en snel geleverd. Ik geef dit bedrijf zeker 5 sterren!