Så fin hjälp med allt ifrån val av urna till upplägg av begravningsakten. Så värdigt ordnat under själva begravningsakten med små tankar och idéer och ett otroligt inkännande. Ett extra varmt tack til... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träff... Toon meer
Tack för mycket fint bemötande av Petra. Hon gjorde så fint för min pappas bror vår farbror kenneth och Ingers make med allt som berörde begravningen. Petra har verkligen hittat sin roll som inne... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi kände oss trygga och fick precis det mamma ville ha
De hade tänkt på allt och guidade oss igenom det som behövde göras så att begravningen blev precis så som mamma önskade. Hon ville ha en enkel och värdig begravning - och det fick hon.
Så enkelt mitt i allt obegripligt
Jag har inte haft kontakt med begravningsbyråer tidigare, men nu när min bonuspappa gick bort och mamma har tappat minnet, så var ju valet Fjellmans Begravning helt klart det bästa.
Fint omhändertagande
Fint omhändertagande. Lyssnade till våra önskemål. Tog hand om begravningen på ett fint sätt. Minnesboken är väldigt uppskattad.
Vi fick jättefin hjälp
Vi fick jättefin hjälp, gick igenom allt vad vi behövde tänka på i lugn och ro. Snabb återkoppling till oss om frågor uppstod och vi blev hela tiden uppdaterade om nödvändig information som vi behövde. Mycket trevlig kunnig personal
Väldigt engagerad och fint bemötande.
Ett fint bemötande i en svår stund
Ett fint bemötande i en svår stund. Lätt att få kontakt och en värdig och fin begravning.
Otroligt fint bemötande
Otroligt fint bemötande, stor omsorg om anhöriga. Lyhörda för vad vi behövde. Representanten var en så fin person som tog väl hand om allt med stor respekt!
Tryggt och lugnt bemötande
Tryggt och lugnt bemötande. Inlyssnande och med bra förslag till begravningen.
Personalen är fantastisk där
Personalen är fantastisk där. Speciellt Ann som vi har haft. Så grym på sitt arbete. Rak och ärlig och mjuk i sitt sätt att vara.
Personlig service
Personlig service. Empatisk och mycket kompetens som generöst delades med kunden.
Tack!
Ett professionellt och varmt bemötande…
Ett professionellt och varmt bemötande av Zanna Wiede i en svårt stund.
Så proffsigt bemötande
Så proffsigt bemötande, ni hjälpte till med allt i samband med min mors bortgång.
Bra och personlig service
Bra och personlig service.
Stämningsfull och vacker begravning ceremoni.
Tack Rickard.
Fjällmans i Lundby på Hisingen Göteborg…
Fjällmans i Lundby på Hisingen Göteborg har varit mycket lyhörda för hur jag ville ha det när min mor och far lämnade mig innom 3 månader mellan dem. Företaget som lagade maten var mycket bra ochså. Tacksam för allt. 7/11 och 20/1.
Begravningen blev precis som vi…
Begravningen blev precis som vi önskade. Ljus och vacker. Daniel gav värdefull information och fin guidning genom hela processen.
Mycket bra service
Mycket bra service. Trevliga, ödmjuka och tillmötesgående i våra önskemål.
Kan varmt rekommendera Fjällmans begravningsbyrå.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.