Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde en god oplevelse på rejsen ud med buffet, som lukkede halvvejs, men hvor man kunne blive siddende i restauranten. På hjemrejsen skulle restauranten forlades med 2,5 timer tilbage af rejsen, de... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Torsdag d. 26. Juli var vi på endagstur til Dyreparken i Kristianssand. Turen var købt som en pakkerejse gennem fjordline hvor de sælger den som en rigtig familietur. De burde dog lige informere om... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tog en cykeltur fra goteburg - bestilte så en flex billet hos fjordline tilbage fra christianssand til Hirtshals - jeg skulle med kl 20 men kunne nu nå en færge kl 13.30 - jeg fik at vide at der var p... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Selskabet driver diskrimination pga. sprog

Selskabet driver diskrimination pga. dit sprogvalg. Selvom det er 100% samme side, kan der være 25-30% lavere pris på den norske sprogudgave for præcis samme “vare”. Som dansker bliver du jo automatisk sendt til den meget dyre danske sprogudgave, så med mindre du ved et “uheld” kommer til at vælge norsk, opdager du måske slet ikke, at du bliver snydt.

Bagefter undskylder de med svingende valutakurser, kampagnetilbud til bestemte lande (jeg har ikke valgt noget land, kun sprog) osv., og det giver ingen mening med tidligere kursudsving, da købet foregår i realtid. De nægter naturligvis at refundere forskellen, da man jo har accepteret deres betingelser (som sjovt nok ikke nævner noget om den enorme prisdifference).

Går jeg ind i en fysisk norsk butik, forventer jeg at betale samme pris som en nordmand, selvom jeg snakker dansk. Ser ingen grund til at det skulle være anderledes i en norsk webshop.

Find et andet selskab når turen går til/fra Norge.

14 juli 2025

VIRKELIG DÅRLIGT

VIRKELIG DÅRLIGT, købte min billet fra Hirtshals til kristianssand på fjordline.com (dansksprog) til 1787,- dkk, havde jeg købt præcis samme billet på fjordline.com (norsksprog) havde jeg sparet 600 kr da prisen her er 1880 norske kroner = 1188 dkk. Netop pga valutaforskel. Det er Præcis samme afgang, fuldstændig vanvittig forskelsbehandling, at jeg kunne have sparet 1/3 af prisen ved at vælge norsksprog frem for dansk!!!

11 juli 2025

Fjordline anmeldelse 1/2

Fjordline anmeldelse 1/2:

Their discount codes are a scam! We tried with the 10%, 15%, 25% off. Their page claimed we saved a lot and the codes worked but the prices are exactly the same without the codes. That is not legal "marketing".

The prices was supposed to be 2094DKK out and 1084DKK home which is 3178DKK total. However claims it is 3482DKK total. We got nothing extra.

Also, just before we could type in the last passport number fjordline changed the price last second to 184DKK up.

Lastly their partner took a "servicefee" on 60DKK last minute..

All in all we have a very bad feeling about this already. We will post an update after our experience with them.

10 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi rejste til Bergen fra Hirtshals og fra Kristiansand til Hirtshals

Vi rejste til Bergen fra Hirtshals. Det var ret træls, at blive vækket kl. 5.30 0m morgenen, fordi der var gæster, som skulle af i Stavanger kl. 6.30, meddelesen kom inde i vores kahyt via en højtaler. Vi skulle først af til middag.

Da vil skulle hjem fra Kristiansand d. 20/8 kl. 9, fik vi ingen mail om vores færgeafgang var ændret, de havde ændret det til kl. 6.30, der var andre bilister, som heller ikke havde fået besked om ændringen.
Vi kom med kl. 13.... TRÆLS

13 augustus 2024

Voldsom oplevelse

Livslang rejseforbud på baggrund af hjerteanfald.

Min kære far fik desværre et hjerteanfald under Fjordlines Cruise og blev afhentet af helikopter. Personalet var professionelle og han fik hjælp i tide. Han var hverken truende eller havde en dårlig adfærd under hændelsen, men ydmyg og taknemmelig for hjælpen.
Jeg måtte efterfølgende tage den lange tur til færgen i Hirtshals for at hente hans medicin og bagage og her blev jeg så oplyst, at han på baggrund af hændelsen har fået livslang rejseforbud med Fjordline. Han er bosat i Norge og der er planlagt hjemrejse på søndag da han SKAL forsætte behandling for sit hjerteanfald der samt hente sin bil, som står ved terminalen i Bergen. Dette kan han så ikke grundet Fjordlines rejseforbud. Deres svar til dette var: Det er ikke vores problem. (Utrolig arrogant medarbejder) Dog skal det her tilføjes, at han stadig har betalt for hjemrejsen men får ikke penge retur eller vejledning om hjemrejse på anden vis. Dette har medført unødvendig stress til hjertepatienten og jeg står nu som pårørende og ved ikke hvad jeg skal stille op.

Jeg er selvsagt rasende og frustreret.

Jeg kan med sikkerhed oplyse, at hverken jeg eller familien igen vil ligge Fjordline til last med vores besøg

27 oktober 2023

Totalt håbløse

Totalt håbløse. Gang på gang aflyser de og nu sidder vi på fjeldet og får besked om annullering pga dårligt vejr imorgen og nyt afgangs tidspunkt så vi mister en hel dag i Norge og skal op midt nat for at nå den anden færge.

Vejr udsigt siger fint vejr såååååå.

Turen op blev også aflyst lang tid før!

Aldrig nogensinde Fjord Line igen for man får ødelagt sin ferie.

15 oktober 2022

PAS PÅ

Man skal aldrig forudbestille og betale for længe i forvejen med dette selskab, da de løbende sænker priserne, og vi taler ikke om sidste øjebliks billetter!
Når man prøver at spørge ind til deres prispolitik får man absolut INTET svar. Jeg sidder med en “mavefornemmelse” af, om selskabet overhovedet overlever den kommende vinters energikrise, og så er de forudbetalte billetter 0 værd. Jeg synes at have oplevet tilsvarende desperation hos nu ikke længere eksisterende luftfartsselskaber.

18 september 2022

Første og sidste gang jeg bruger Fjord Line

10 dage før afgang får vi at vide at vores billetter er ændret fra afgang vi kl. 11:45 til kl 15:00 - dvs istedet for at være i Kristiansand kl 14 er vi nu fremme 19:15.
Hvad f*nden har Fjord Line tænkt sig at vi skal nå at lave i Kristiansand efter kl 19, med to små børn, det begriber jeg ikke. Hvis vi kun kan komme så sent frem, så havde vi da aldrig booket et dyrt hotel den nat, så havde vi bare ventet med at komme til næste dag.
Det er så frækt og absolut ikke i orden at ændre billetterne med så kort varsel, uden bedre grund end at der ikke var nok passagerer med på afgangen - too f-ing bad, det kan umuligt være mit problem at de ikke kan finde ud af at drive forretning! Jeg er så skuffet! Det er første og SIDSTE gang jeg rejser med Fjord Line - det bliver Color Line fra nu af.. ØV!

1 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De laver om på bookingen

De har nu 2 gange lavet om på vores afgangstider, efter vi har booket færgeoverfart. Når man regner med, at man har bestilt og alt er som det skal være, og så forlænger de ligepludselig overfartstiden med 1,5 time og ændrer afgang fra kl. 15:00 til kl. 09:45. Det kan man jo på ingen måde få til at passe ind, når man allerede har planlagt en ferie. Og der er ingen erstatning eller godtgørelse.

31 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Voucher der ikke virker og ikke-eksisterende kundeservice..

Vi skulle have været afsted sommeren 2021, men grundet coronarestiktioner kunne vi ikke komme afsted. Vi får en voucher så vi kan bestille en ny tur, som blot skal bestilles inden slutningen af juli 2022. Da vi så vil bestille kan der kun bestilles 3 måneder frem i tiden og voucheren virker ikke. Vi får fuldstændig ubrugelig hjælp fra kundeservice, hvorefter de bliver umulige at komme i kontakt med, og der kommer hverken svar på tlf eller på gentagne mails. Resultatet er at vi ikke har kunne bestille i tide og voucheren (som ikke virkede) er udløbet og kundeservice er umulige at få fat på.
Så ekstrem dårlig service, skal man lede længe efter. Gad vide om vi får vores tur eller penge tilbage nogensinde.

21 augustus 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forsinkelser i juli & HELE August måned på FSTR Hirtshals/Kristiansand

Forsinkelser hele juli måned på FSTR’en, som I først melder ud få timer før, selvom I har været helt bevidste om, at forsinkelserne er til stede. Begrundelsen er travlhed i havnen, & tekniske årsager. Det er usandt, I sejler langsommere for at spare, & det er IKKE i orden, at skodde sine kunder på den måde. Vi sejler mellem 1-2 gange pr måned, & tjekker jeres driftside hver uge. Det har stået på i Juli, & nu også August!!
På trods af, at I ved I vil være forsinket, sælger I jeres onsdagsbilletter til 3200,- pr vej fra Hirtshals/Kristiansand.. Utrolig dårlig stil at rage penge til sig, mens I udemærket er klar over, at den alt for dyrtsolgte billet, ovenikøbet bliver forsinket!!! Jeres ‘Fyld bilen tilbud’ som plejer at være ok pris, er steget med 400,- Det er jo vanvittigt - Vi napper fremover de andre selskaber, I er blevet for dyre.

18 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

hurtigrute - hvor er den ???

igen igen problemer med hurtigfærgen Hirtshals - Kristianssand , store forsinkelser, totalt manglende kommunikation fra rederi , man må bare vente og håbe der dukker en færge op , der bliver så oplyst ved afgang at forsinkelser skyltes tekniske problemer med længere sejltid til følge
det er jo en sang der er hørt før !
men det var så min sidste fjord line tur, næste bliver helt sikkert med konkurrenten 🙂

15 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt igen fuldkommen vanvittig…

Helt igen fuldkommen vanvittig oplevelse.

Skulle i dag den 5/8-2022 have sejlet fra Hirtshals til Kristiansand på en en-dags tur.

Dagen inden afgang modtager vi en SMS om at færgen derop, er forsinket grundet teknisk fejl. Hvordan man allerede dagen forinden kan fremspå en teknisk fejl må guderne vide, men det var ikke just betryggende.

Min familie og jeg kører så i dag op til Hirtshals, og følger skiltningen mod Fjordline. Da vi kommer derhen, er der ingen indikationer af hvor man egentlig skal køre hen, men en medarbejder kunne fortælle at man skulle om bagved. Vi fandt stedet, fik parkeret og vi fik udleveret en p-licens, da de ellers på stedet truer med at bugsere ens bil væk hvis man ikke har en p-licens i forruden. At man ikke har et nummerpladesystem sammenkoblet med evt booking nummer, samt flere parkeringspladser er derudover lidt af en gåde.

Vi får checket ind, og vi bliver oplyst om, at der kommer en bus som vil fragte os ud til færgen. Da bussen ankommer går vi, samt alle andre der skal med færgen ned til bussen og går ombord. Omtrent 1½ minut før bussen er klar til afgang træder en Fjordline medarbejder ind i bussen. Hun beder alle dem der har booket en en-dags tur/retur om at forlade bussen, da lige har fået oplyst at de ikke har nogen returfærge, og dermed ville vi være strandet i Kristiansand natten over.

Undskyld mig, men INGEN returfærge?! Det er mig simpelthen en enorm gåde, at man booker folk ind til en færge, og man så i sidste øjeblik opdager noget så vanvittigt at man ikke har en returfærge når nu turen har været booket ind længe i forvejen.

Heldigvis går det da nogenlunde smertefrit med at få igangsat en retur af betalingen for turen, men derudover er alt andet simpelthen under al kritik. Udover at vi har spildt vores tid med at køre fra Aalborg til Hirtshals, så har vi også brug brændstof begge veje som Fjordline ikke dækker trods at dette er jeres fejl.

Vi endte med at køre i Fårup Sommerland i stedet, der har de da i det mindste styr på tingene.

Man kan jo også ud fra de øvrige anmeldelser her på trustpilot se, at i får elendige anmeldelser, samt at i ikke besvarer kritik hvilket jo egentlig siger det hele.

5 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick besked kl 15.15 att vår tur mellan…

Fick besked kl 15.15 att vår tur mellan Kristiansand och Hirshals 26/7 kl 13.00 är inställd.
Dom uppmanar mig att ringa dom för mitt ärende hastar, men det är bara öppet till kl 11.00?
Fick kontakt dagen efter och blev ombokad till turen kl 20.15, som dom sen ställde in tre timmer senare, med besked att vi får tillbaka pengarna, ingen hjälp med ombokning.
Vi kom inte iväg till Danmark, fanns inga alternativ så det vara bra att ta bilen hem till Stockholm.
Kostnaden för hotellet i Skagen får vi inte tillbaka och gissar att Fjordline bara struntar i det.
Riktigt dåligt skött, mitt råd är att aldrig boka en resa med Fjordline.

27 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.