Flamesa.dk - Pilleoovn Reviews 13

2 sterren
1 ster

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nylig købt en pilleovn fra…

Jeg har for nylig købt en pilleovn fra Flamesa, og jeg er virkelig meget tilfreds med den. Kvaliteten af ovnen er rigtig god – man kan med det samme mærke, at det er et solidt og pålideligt produkt.

Det, jeg især sætter pris på, er de meget klare og tydelige instruktioner. Installationen og brugen bliver forklaret trin for trin, så det er nemt at forstå uden problemer. Det gør den meget brugervenlig, også hvis man ikke har en teknisk baggrund.

Kort sagt: et rigtig godt køb. God kvalitet, nem at bruge og helt klart en anbefaling til alle, der leder efter en pilleovn!

17 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtog en vare behæftet med…

Modtog en stor brænder behæftet med skader og fejl. Revner i glasset, skæv og bulet top/hat med manglende maling. Blev tilbudt en sprayflaske med maling, så kunne vi selv male den🫣. Købe aldrig hos dem. Det wr noget billigt skrammel.

23 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man skal måske bruge et par håndværkere…

Man skal måske bruge et par håndværkere 🤥med et målebånd og et vaterpas. Min er noget skæv ikke skide flot 🧐

7 maart 2026

Hej,

Det er vi kede af at høre — det skal selvfølgelig være helt i orden.

Hvis du kontakter os på support@flamesa.dk
, hjælper vi dig meget gerne med at finde en løsning, så det bliver, som det skal være.

Varme hilsner,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tror vist at Flamesa skal have styr på…

Tror vist at Flamesa skal have styr på sine leveringer og sine tilbage betalinger inden jeg bestiller 20 stk. Tak for anmeldelserne her på Trustpilot.

6 maart 2026

Hej,

Tak for din besked – og det er helt forståeligt, at du nævner det.

Vi forstår godt, at du ønsker tryghed, før du bestiller et større antal. Hos Flamesa gør vi alt for at overholde vores aftaler, både når det gælder levering og tilbagebetalinger. Det er en høj prioritet for os.

Langt de fleste af vores kunder modtager deres ordre korrekt og til tiden. Skulle der undtagelsesvis opstå noget, sørger vi altid for en hurtig og passende løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte 4 af de store og de kom…

Jeg købte 4 af de store og de kom hurtigt. Der til købte jeg 4 bord modeller. Startede en op i går og den brænder fint. Så tak for en god handel.

25 februari 2026

Antwoord van Flamesa.dk - Pilleoovn

Tusind tak for din besked!

Dejligt at høre, at alt er ankommet hurtigt, og at den første allerede brænder godt 😊
Vi ønsker dig mange hyggelige og varme aftener!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg synes deres hjemmeside virker meget…

Jeg synes deres hjemmeside virker meget mistænkelig og deres tilbud er sådan noget man skal haste sig til. Når jeg så læser yderligere på siden og på her på Trustpilot kan jeg ikke rigtig forstå at det skulle være så godt.

15 februari 2026

Kære,

Det er ærgerligt at læse, at du oplever vores hjemmeside som mistænkelig. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give.

Vi har mange tilfredse kunder i Danmark, og gennemsigtighed og troværdighed er meget vigtigt for os. Derfor vil vi meget gerne tage os tid til at afklare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, så al tvivl kan blive fjernet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@flamesa.dk
. Vi svarer gerne åbent og tydeligt på alle spørgsmål.

Med venlig hilsen, Nina

SINDSYG GOD SERVICE

SINDSYG GOD SERVICE.

Jeg har modtaget min ordre 4 dage efter bestillingen blev lagt. Alt er i perfekt stand og intet mangler.

Kan absolut kun anbefale Flamesa.dk.

Jeg kommer til at handle der igen.

6 februari 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at læse.

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse, og at din bestilling ankom hurtigt og i perfekt stand. Det er præcis den service og kvalitet, vi hver dag stræber efter at levere.

Din anbefaling betyder enormt meget for os og for vores team, og vi ser allerede frem til at betjene dig igen.

Nina

Jeg bestille en pilleovn til 2700 kr

Jeg bestille en pilleovn til 3600kr - der var på tilbud til 2700 kr den 30 November. De trak pengene på min konto den 4 December, hvilket er forbudt hvis den ikke er klar til forsendelse. DET var den ikke. jeg måtte RYKKE dem 4 gange og pilleovnen ankom til mig den 16 Januar!!!
og så var den defekt.
lak skallet af MANGE steder, holderen skæv svejset på, toppen bøjet, så jeg ikke kunne montere glasset overhovedet. Skriver til dem og må IGEN rykke for svar flere gange. den ene gang sad jeg på LIVE support i 30 min UDEN at blive betjent. det er under ALT kritik.
hjælp til tilbagesendelse er der INTET af.
og nu er normal prisen så 1900 og den er på tilbud til 1700!!
det firma er REN fup og fidus og du får IKKE det du betaler for.
Hold jer LANGT væk.
MVH
Keld Mathiesen

4 december 2025

Kære Keld,

Vi er oprigtigt kede af at læse din anmeldelse, og vi forstår godt, at situationen har været frustrerende for dig.

Det er vigtigt for os at gøre opmærksom på, at vi flere gange har tilbudt at afhente og returnere den defekte ovn, så vi kunne refundere beløbet eller finde en anden løsning. For at kunne sætte en returnering i gang, kræver det dog din bekræftelse, og desværre har vi endnu ikke modtaget svar på vores henvendelser.

Vi ønsker på ingen måde at ignorere sagen eller efterlade dig uden hjælp. Tværtimod vil vi meget gerne have lov til at løse dette korrekt. Men vi har brug for din accept for at kunne arrangere afhentning og afslutte sagen.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os direkte på support@flamesa.dk
, så vi sammen kan få dette løst hurtigst muligt.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende information og leveringstid på 1 måned

Bestilte terrassevarmer d. 1 december med forventet ankomst kort tid efter.

Der var ingen kommunikation omkring forsinkelsen, hvilket undrede mig. Derfor skrev jeg til dem 22. Dec.

De svarede kort tid efter, men de var ikke helt overbevisende omkring den kommende levering. Med de andre anmeldelser i baghovedet og falske trustpilot anmeldelser på deres hjemmeside, var der røde flag på virksomheden.

Jeg pressede på og endte med at bede om pengene retur. Dog sagde de, at de lige havde sendt den afsted. Vi fik trackingnummer og var spændte på hvad der ville dukke op.

Alt endte med levering den 5. januar og det var endda et produkt som levede op til vores forventninger.

5 januari 2026

Kære Jacob,

Mange tak for din ærlige og omfattende anmeldelse.

Vi forstår fuldt ud, at manglende kommunikation omkring levering kan skabe usikkerhed, især i en travl periode som december. Vi kunne have været tydeligere omkring dette og vil helt sikkert tage dette til efterretning.

Vi er dog meget glade for at høre, at produktet levede op til dine forventninger ved ankomsten. Det sætter vi stor pris på.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi vil meget gerne høre, om der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os direkte på support@flamesa.dk, så vi kan hjælpe dig personligt.

Nina

Ikke scam..Men! ... og DÅRLIG kvalitet

Leveringstiden var på hele 1,5 måned. Jeg kontaktede virksomheden ad flere omgange undervejs og fik udelukkende standardundskyldninger og ingen reel forklaring eller løsning.
Da produktet endelig ankom, viste kvaliteten sig at være helt uacceptabel. Materialet var tyndt, konstruktionen kun punktsvejset, og malingen var sjusket udført og endda kun udvendigt. Derudover var produktet skævt, så glasset kun hvilede på et meget smalt område. Brænderen fremstod amatøragtig og mindede mest af alt om et skoleprojekt.
Produktet blev derfor returneret. Alligevel gik der yderligere 3 uger fra virksomheden modtog varen, til pengene blev tilbagebetalt, hvilket først skete efter jeg gjorde opmærksom på gældende lovgivning samt muligheden for en evt politianmeldelse.
Samlet set en meget dårlig oplevelse med både produktkvalitet og kundebehandling. Kan på ingen måde anbefales.

26 januari 2026

Antwoord van Flamesa.dk - Pilleoovn

Det er vi meget kede af at høre. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne finde en løsning sammen med dig. Du er velkommen til at kontakte os direkte på support@flamesa.dk
, så vores serviceteam kan se på din sag og hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Really good service from Flamesa

Really good service from Flamesa. I wrote to them because the delivery was late, response immediately.

18 december 2025

Hi Mette,
Thank you for your great review!
We always do our best to answer promptly to our customer questions, thank you for noticing.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en teressevarmer i…

Jeg har bestilt en teressevarmer i oktober måned, fantastisk tilbud, som man skulle skynde sig med at bestille, så man kunne nå at få glæde af den.
Nu er vi midt i december og den er stadig ikke kommet, jeg har rykket flere gange, og hver gang kommer samme smøre, netop min leverance er forsinket.
Det er formegentlig et fup firma, så hold jer væk.

25 oktober 2025

Antwoord van Flamesa.dk - Pilleoovn

Det er vi rigtig kede af at høre, og vi forstår fuldt ud, at ventetiden har været frustrerende for dig.

Vi vil gerne nævne, at vi i de seneste uger har forsøgt at komme i kontakt med dig for at finde en god løsning sammen, men desværre uden held. Det beklager vi, da vi meget gerne vil hjælpe dig personligt videre.

Forsinkelsen skyldes en levering, som desværre er blevet udskudt, og vi har forsøgt at holde dig informeret undervejs. Vi er stadig meget indstillede på at få sagen løst på en god og ordentlig måde.

Du er meget velkommen til at kontakte os på support@flamesa.dk
, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det endte godt :-)

Jeg bestilte en terrassevarmer d 4/11 og firmaet hæver pengene d. 6/11.
D 15/11 chatter jeg med en medarbejder, der skriver at forventet levering er mellem 17/11 og 21/11 (selvom de angiver en leveringstid på 1-3 hverdage på hjemmesiden).
I dag - d. 22/11 - har jeg stadig intet modtaget eller hørt fra firmaet, og nu tænker jeg, at mine 2600 kr sgu nok er spildt 😡

Opdatering:
Det skal retfærdigvis siges, at firmaet faktisk har sendt mig mine penge retur her i december.
Der er altså ikke tale om scam, men om et firma, der åbenbart ikke har styr på deres leverencer.
Jeg synes stadig, det er talentløst, at de lover levering inden for få hverdage, når de ikke kan finde ud af at levere inden for 3 uger.

Opdatering 26/1-2026
Efter Flamesas svar har jeg sendt nedenstående til den nævnte mail-adresse.
Så må vi se, om der kommer noget ud af det
Hej Nina.
Jeg er lidt forundret over, at I påstår at have forsøgt at kontakte mig flere gange.
Min mail er: xxxxxxxxxx (Trustpilot tillader ikke email-adresser i anmelderser), og udover dengang I sendte mine penge retur (tak for det) og der lovede, at hvis jeg bestilte hos jer igen, ville jeg få et nedslag i prisen på €50.
Jeg svarede også pænt tilbage, at hvis I på et tidspunkt mente, at I kunne levere i overensstemmelse med de tidsfrister I reklamerer med, ville jeg med glæde forsøge at bestille igen. Hvis jeg også modtager varen som lovet, vil jeg såmænd også gerne gå ind og ændre min anmeldelse på Trustpilot.
Stig

Seneste opdatering 30/1-26
Terrassevarmeren er modtaget :-)
Trods alle besværlighederne, er det lykkedes at få min vare.
Det viste sig, at medarbejderen Nina har styr på tingene. Hun har flere dage skrevet og fortalt, hvor langt i processen min terrassevarmer var. Det var trygt og godt. Hvis jeg alene skule vurdere min sag ud fra den sidste uge, blev det til fem flotte sterner, men alt i alt synes jeg at vi nu lander på 3.

22 november 2025

Antwoord van Flamesa.dk - Pilleoovn

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi har forsøgt at kontakte dig flere gange for at finde en løsning sammen. Desværre har vi ikke modtaget svar, hvilket vi beklager, da vi meget gerne vil afslutte sagen på en ordentlig og personlig måde.

Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte Nina direkte på nina@flamesa.com
, så hun personligt kan se på din sag og finde en løsning sammen med dig.

Vi står fortsat klar til at hjælpe.

Lees meer over geverifieerde reviews.