Jeg har længe ledt efter et pizzaria, hvor man vidste hvad man kunne forvente hver gang. Det kan man ved Flamestone! Jeg har endnu ikke, - efter 10-15 bestillinger, kunne sætte en finger på noget... Toon meer

Egentligt god mad, men de er ikke for fine til at opkræve 37 kr mere for samme pizza, når man bestiller via just-eat - altså udover at man jo naturligvis blive opkrævet for et servicegebyr og leverin... Toon meer

Skiltet udenfor gav os indtryk af en hyggelig restaurant, men det er det ikke. Til gengæld virkede der pænt og rent i det skarpt oplyste og helt charmeforladte lokale. Pizzaen var god, men det var lid... Toon meer

Jeg kom idag ind for at smage maden, da der var kommet nye ejere, fra de ellers tidligere ret så skuffende ejere. Jeg er københavner og har haft meget besvær ved at finde et passende spi... Toon meer

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vi har lige fået stjerneskud

Vi har lige fået stjerneskud. Fiskefileten var god og nystegt. Så er alt det positive sagt, bollen var rigtig tør og ikke ristet, selve stjerneskudet var fyldt med dild og der var ikke blevet spurgt om der skulle dild på, og det skulle der ikke have været. Alt i alt en rigtig dyr prøve og en træls oplevelse.
Ps der blev også fundet et hår i maden.
Kirsten

21 juli 2022

Bedste pizzaer

Kanon gode pizzaer! Så det sagt!
Friske og saftige råvarer fyldt med smag!

Kan varmt anbefales! Har jeg gjort til omgangskredsen og ingen er blevet skuffet.

9 juni 2022

Dårlig service

Hej,
Bestilte en nr 31, durum med kebab en pommes med løgringe.
Jeg får min mad alt er fint, indtil jeg kommer hjem. Jeg mangler mine 8 løgringe, så jeg vælger at ringe til dem.
De siger jeg lyver og vil ikke refundere min løgringe til at starte med. Så jeg ringer 3-4 gange til dem indtil at de vil sende mig pengene. Det er så pisse dårlig service. Ik bestil over telefon da de glemmer dit mad og det tager 20-30 minutter før du får dine penge tilbage.

12 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?