Vi har haft en fantastisk tur til Sri Lanka med masser af skønne oplevelser. Krigen i Mellemøsten kom til at påvirke vores hjemrejse. Det blev håndteret top professionelt af både Flamingo Tours,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En veltilrettelagt tur til Indien, hvor alt klappede efter planen. Vi har før rejst med FLAMINGO TOURS til Tanzania og valgte derfor naturligt samme firma til vores tur til Indien og vi blev ikke s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
8 dage i Sri Lanka og 5 dage i Maldiverne. Jeg kan godt anbefale Flamingo Tours. Rigtig god hjælp og gode ideer for at planlægge denne fantastiske tur. Hotellerne var i orden, og alt var planlagt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rejser til de bedste destinationer over hele verden får du hos Flamingo Tours. Vi er et dansk rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden, med rejseeksperter, der har mange års erfaring i hvert deres specialiseret rejsemål. Flamingo Tours arrangerer safarirejser, rundrejser og badeferie. Vores kontakter over hele verden gør det muligt at skræddersy din drømmerejse til yderst konkurrencedygtige priser – kontakt os i dag, og få et tilbud på din drømmerejse.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Er lige kommet hjem fra en safaritur til Sydafrika, som var købt gennem Flamingo Tours.
Vi har fået god service gennem hele forløbet, hvor de enten telefonisk eller på mail har besvaret de spørgsmål, vi måtte have.
Ifm. urolighederne ved Iran og resten af Mellemøsten blev vores rejse "usikker", da Flamingo Tours heldigvis ikke ville sende rejsende henover den arabiske halvø - vi skulle mellemlande i Dubai. Så vi måtte have tålmodighed, da de skulle ombooke alle deres kunder i kronologisk rækkefølge - men 6 dage før afrejse fik vi bekræftet en ombooking - og det gik ikke ud over vores tid i Sydafrika.
Og vi havde også fået skriftlig besked om, at hvis vores tur skulle blive aflyst pga. manglende mulighed for at finde alternative flybilletter (vi var et selskab på 8 ps), så ville vi få mulighed for at ombooke til anden dato eller få alle penge retur.
Så har følt mig tryg gennem hele forløbet.
Og alt fungerede også super på turen med afhentning i lufthavn, transport til og fra lodgen mv.
Så kan kun anbefale at booke gennem Flamingo Tours.
Selve ferien/safarien foregik på og ved Lamai Safari Lodge i Sydafrika.
Vi blev mødt velkommen af de skønne ansatte bla. manageren Jesse, den rutinerede guide Melvin og Signe fra Danmark.
Vi kom på de dejligeste gamedrives morgen og sen eftermiddag, hvor Melvin var en uovertruffen tourguide (årevis erfaring i området). Og vi fik også set The Big 5, mens vi var dernede.
Midt på dagen ml. 10-15 var der god tid til at slappe af, bade i poolen, solbade, se på dyr ved vandhuller og sø lige udenfor hegnet, drikke drinks og spille spil :-)
Maden var super god :-)
Vi var 8 ps afsted og fik et skønt stort hus at bo i, så vi havde masser af plads.
De første 4 dage på lodgen var vi 24 gæster i alt (danskere og svenskere), og de sidste 2 dage var vi kun 14 gæster, og det var skønt. Vi følte næsten, at vi havde vores helt egen lodge ude på savannen - ren luksus.
Kan virkelig anbefale at bo på Lamai Safari Lodge.

Antwoord van Flamingotours.dk
Igen en helt fantastisk og velorganiseret rejse med Flamingo Tours.
Alt klappede bare lige fra rejsens bestilling til dens afslutning.
Løbende opfølgning på rejsen og alle aftaler overholdt. Kæmpe anbefaling her fra.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi har haft en fantastisk tur til Sri Lanka med masser af skønne oplevelser.
Krigen i Mellemøsten kom til at påvirke vores hjemrejse.
Det blev håndteret top professionelt af både Flamingo Tours, deres lokale agent og vores chauffør.
Vi blev hold opdateret på vores aktuelle situation, på daglig basis, med alle relevante oplysninger.
Vi fik forlænget vores ophold med 3 dage og hjemrejsen blev lang, via Shanghai, men helt problemfrit.
Tak til Flamingo Tours for at gøre alt hvad I kunne for os. Vi vil helt sikkert vælge Flamingo Tours igen.

Antwoord van Flamingotours.dk
Herfra skal lyde en stor tak for en fantastisk tur til Vietnam.
Stor ros for jeres logistik derude – det spiller bare max.
Tak for jeres orienterende mail undervejs om den svære situation hele verden, og deraf også jer pludselig blev ramt af, vi har været helt trygge hele vejen igennem, af jeres yderst professionelle tilgang til ”det hele”
Desuden stor tak for at sørger for at vi kom godt hjem, kun godt et døgns tid senere end oprindeligt planlagt.
Kunne høre på ”andre gæster” at vi var i gode hænder, ift. til det de blev udsat for, nogen med op til 14 dages ”ekstra uplanlagt ferie”.
Det er flot, vi er meget taknemmelige!
Vi rejser gerne med jer igen!

Antwoord van Flamingotours.dk
En veltilrettelagt tur til Indien, hvor alt klappede efter planen.
Vi har før rejst med FLAMINGO TOURS til Tanzania og valgte derfor naturligt samme firma til vores tur til Indien og vi blev ikke skuffede. Vi blev hentet i lufthavnen i Delhi og havde under resten af turen den samme chauffør hver dag, til vi blev "afleveret" i lufthavnen for hjemrejse. En spændende tur med dygtige, engelsktalende, guider på div seværdigheder.
Taj Mahal var naturligvis det store højdepunkt for turen og det lykkedes faktisk at se en tiger på "tigersafarien" :-)
Flamingo tours kan varmt anbefales som rejse arrangør.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er 2 voksne som lige er kommet hjem fra 2 ugers fantastisk ferie på Sri Lanka.
Hvorfor skriver vi så denne anmeldelse ? Der er da flere der kan levere denne type ferierejse. Men...
Dagen efter vi tog afsted, så opstod der konflikt i Mellemøsten og det stod hurtigt klart at vi ikke kunne komme denne vej hjem igen. Vi blev kort ind i vores ferie kontaktet af FlamingoTours, om at der blev arbejdet på alternativ hjemrejse. Så vi skulle bare slappe af og nyde vores ferie.
Vi mødte mange andre danskere på flere af vores hoteller, som var ganske frustreret over ikke at kunne komme i kontakt med rejse eller flyselskab. Uvisheden, timer i en tlf. kø og manglende svar på e-mail, gjorde resten af deres ferie noget usikker. Vi kunne blot fortælle de andre, venner og familie, at vi var med Flamingo og vores hjemrejse var på plads. Det er da kundeservice, der er værd at skrive et par linjer om :-)

Antwoord van Flamingotours.dk
Bestilte en Pakkerejse Sri Lanka og Maldiverne.
En helt fantastisk rejse, hvor alt klappede. Flamingo Tours gode til at give info om hvad man skulle have styr på, som visum osv. super god service i forhold til tilretning af rejsen, opgradering, samt pension.. Fantastisk chauffør på Sir Lanca. Der var styr på alt, vand, ren bil, og klar på aftalte kl.. kæmpe 5 stjerner herfra.

Antwoord van Flamingotours.dk
I forbindelse med Iran-krisen var vi med Flamingotours i Sri Lanka. Alt forløb roligt desuagtet. Efter et par dage fik vi besked om at vores hjemrejse ikke kunne gå via Doha, men vi måtte tage 3 ekstra dage i Saigon, og hjemrejser via Beijing. Ekstra flyrejser, ophold transfer osv gik problemfrit. Stor ros til Flamingo.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi havde en dejlig rejse som var godt arrangeret. Vi kom meget sent til Flamingotours som gav dem lidt tid, men de var hurtige og fleksible og rejsen blev bestilt. Kommunikationen har været fin og vores lokale guide i Sri Lanka var super professionel.

REJSE TIL BALIE
Rigtig positiv oplevelse, fra første henvendelse. God respons på forlængelse af ferien, med rådgivning og hurtig svar på fly afgange fra andre byer.
Alt klappede på rejsen, gode Hoteller, top service med guide på forskellige destinationer.
De bedste anbefalinger herfra, og til en fornuftig pris 🙏

Antwoord van Flamingotours.dk
Kan godt anbefale hotellet Amaya i Sigiriya og 98 acres i Ella. Toget tur er overvurderet, synes vi men besøg gerne: Dambulla tempel, Sigiriya rock, Lille Adams peak of 9 arch bridge I Ella, The tempel of the tooth I Kandy og Yala Safari National park.
Flamingo samarbejder med Mahaweli Tours i Sri Lanka og vi har haft en rigtig god oplevelse med vores chauffør- guide.
Sri Lanka er fantastisk.
På Maldiverne har vi været i Sun Siyam Olhuveli resort. Amazing....
Et drømt opfult🥰

Antwoord van Flamingotours.dk
vi var i feb på safari i tanzania og på badeferie på zanzibar.
En super tur især første del. dejlig lodge med pool med fantastisk sødt personale som tog sig godt af vores 3 generationers familie. Vores driver Frank skal have meget ros for at være behagelig, hyggelig og meget vidende om de dyr vi så, han var lydhøre over for vores ønsker , så 3 fantastiske oplevelser i de nationalparker vi var i.
2 del levede ikke op til vores forventninger
der var meget langt til resortet og det var meget stort og
når der ikke er andre muligheder for at spise middag end på resortet, så er det en dårlig ide med 1/2 pension.
udvalget i 2 restauranter var lille og dårligt.
Det havde været rart at vide om tidevandet, for
meget af dagen lignede stranden klipper og fyldt med søpindsvin og ikke til at gå på.Der var lavet en betonrampe meget lang som man kunne gå på når man skulle i vandet, og det var nødvendigt med badesko, men inden skulle man forbi et helt hold af sælgende, ret irriterende .De dårlige veje og afstanden gjorde at vi ikke kom på andre tur end en krydderitur som var ca 3 kvarter væk, det var en fin oplevelse.
men Karafuu beach resort og spa er ikke et sted vi kan anbefale , hvorimod vores Marera valley lodge får mange stjerner

Antwoord van Flamingotours.dk
Alt var arrangeret og var en fantastisk tur, vi vil bruge jeres igen næste gang, vi skal på en større rejse.
Rigtig god info inden afrejse, måske lidt forbedring at hente angående valuta,men ellers perfekt

Antwoord van Flamingotours.dk
Efter vores tur til sri lanka blev aflyst på grund af uroligheder i Mellemøsten var vi hurtig i trygge hænder, og Efter en behagelig samtale fik vi overført vores betaling for rejsen, så vi havde dem næste dag, vi rejser meget gerne med dem næste gang

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi var to der rejste 20 dage i Vietnam. Kom hjem 18/2 efter en god og velplanlagt tur. Alting klappede. Gode hoteller og guider. Tak fra Kolding.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka, to voksne og vores datter på 8 år. Februar 2026
Vi kan kun komme med de bedste anbefalinger til Flamingo Tours. Helt fra den første kontakt, hvor de var utrolig imødekommende, professionelle og hjælpsomme til de sidste informationer inden afrejse har der været et højt service og informationsniveau.
Der blev taget godt imod vores ønske om flyrejse samt forlængelse af rejsen, så rejsen blev skræddersyet efter vores ønsker.
Deres samarbejdspartner, Mahaweli Tours er der heller ikke en finger at sætte på.
Vi blev mødt af vores chauffør/guide i lufthavne, som gav os en fantastisk og uforglemmelig ferie. Han var utrolig sød og hjælpsom og kendte sit land godt. Det var et stort privilegium at have sin egen chauffør, hvilket betød stor fleksibilitet og vi fik en masse gode oplevelser og mødte mange spændende mennesker på vores rejse.
Hotellerne var også alle rigtig fine med pools og god morgenmad.
Vi vil helt sikkert rejse med Flamingo Tours igen :-)

Antwoord van Flamingotours.dk
Super oplevelse at rejse med Flamingo Tours til Sri Lanka. Alt tilrettelagt i til mindste detalje. At rejse med egen chauffør/guide gjorde turen meget fleksibel og udbytterig. Det gav os et godt indblik i både land og kultur.

Antwoord van Flamingotours.dk
God dialog med Flamingotours og deres lokale repræsentanter. Fantastisk rejse med alle forventninger indfriet.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi har i januar været på Safari i Tanzania og på badeferie på Zanzibar. En fantastisk tur, skønne hoteller, lækker mad og madpakker, endda koldt vand var hele tiden tilgængelig - gratis! Men vi synes også det var en anstrengende og lang køretur, både til hotellet og også på Safari turen … ved godt, vi ikke kan forlange asfalteret veje, men det var larmende i jeepen og meget ujævne strækninger. Og på Zanzibar var det også smukke strande, hvis man ellers kunne komme til vandet uden at først skulle møde en del Masaier, som blev meget påtrængende og ikke kunne forstå et NEJ TAK og man skulle blive lidt uforskammet for at slippe af med dem igen ! Lidt øv, da alle andre var så søde, hjælpsomme og bare ønskede, at man havde det godt 🙏
Tak for turen Flamingo Tours 💪
Lone og Wolfgang Schubert

Antwoord van Flamingotours.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.