De snelle reactie, hoop dat u een voorstelling kan maken wat het doet met iemand die van zijn welverdiende wil genieten. Ik wist niet dat ik bij jullie moest zijn voor een geannuleerde vlucht. Spicej... Toon meer

Voorheen bestelde ik altijd cadeaubonnen bij Ryanair maar dat is veel te omslachtig met credit cards en gedoe. Transavia bonnen zijn snel te bestellen en bovendien vlieg ik liever en meer comfortabel... Toon meer
Eenvoudig en efficient. De eenvoud om langs deze weg te bestellen is fantastisch. Ik heb even contact gehad met de helpdesk omdat de vouchers niet door onze firewall geraakten, en ook daar snel en... Toon meer
Over het algemeen een zeer positieve ervaring. De bons zien er professioneel en kwalitatief uit. Er zijn meerdere opties beschikbaar en een groot pluspunt is dat alles sterk te personaliseren is m... Toon meer
Personalize your gift with a photo and message
Concertgebouwplein 7, 1071 LL, Amsterdam, Nederland

Het proces was heel makkelijk en efficiënt. Met een paar klikken was het geregeld.

Antwoord van Flightgift
Duidelijke instructies en makkelijk te gebruiken! Zeker aan te bevelen.

Antwoord van Flightgift
Het was mijn eerste aankoop van een flight gift card. De site is heel overzichtelijk. Blij dat we een persoonlijke boodschap konden toevoegen. Dit maakt het zoveel aangenamer voor de persoon die het geschenk ontvangt.

Antwoord van Flightgift
De site is makkelijk in gebruik, doorzichtig en recht voor de vuist.

Antwoord van Flightgift
Hele fijne ervaring met de giftflight! Zowel de service als de tickets. Fijne en snelwerkende site! Bedankt

Antwoord van Flightgift
Ik had deze bon cadeau gekregen. Super makkelijk boekingsproces. UX is zeer klantvriendelijk op de website.

Antwoord van Flightgift
Heel leuke verassing voor gepensioneerde . Duidelijke omschrijving van wat je mag verwachten .Interesant cadeau zo n flightgift.

Antwoord van Flightgift
Handige tool om een originele kadobon te geven , eens iets totaal anders , de ontvanger gaat hier super lij mee zijn !!

Antwoord van Flightgift
Ik heb een hele goede ervaring gehad met Flightgift. Mijn retourreis was makkelijk geselecteerd en de gegevens zo ingevuld. Ik had een cadeaukaart om te gebruiken en dit was zo geregeld. Na aankoop kreeg ik de bevestiging van zowel Flightgift als KLM direct op de mail. Top!

Antwoord van Flightgift
Wat een leuk en origineel cadeau om te krijgen. Het mooiste kerstcadeau ooit! En de herinneringen die je ermee maakt onvergetelijk. Ook was het heel makkelijk om in te wisselen.

Antwoord van Flightgift
Zeer leuk om als geschenk te krijgen en easy om nadien te gebruiken!

Antwoord van Flightgift
Online wordt aangegeven dat je de cadeaubon kan inwisselen bij vluchten online. Dit kan alleen via de bookingsite van flightgift zelf waar ze dezelfde vluchten aanbieden voor 10% duurdere prijs. Je hebt dus niks aan de cadeaubon

Antwoord van Flightgift
Het is niet zo bekend dus het was een gok.. maar het werkt gewoon prima. De prijzen en tijden en vluchtgegevens zijn gelijk aan wat er wordt aangeboden elders. En de voucher gaat van de prijs erna af. De geldigheid is lang. En werd zonder moeite verwerkt.
Ik had een voucher uitgeprint. Kan er mooier uitzien, maar geloof dat je ze ook kan laten opsturen? En ik had het overzichtelijker gevonden als je eerste de code kon checken en dan de prijzen naast elkaar kon zien ofzo. De originele prijs en wat het met de voucher wordt. Nu eerst alle gegevens invullen en hopen dat het bij de betaling invullen inderdaad werkt. Vooraf checken en zien lijkt mij prettiger.
Verder snel gekocht en ingewisseld. Dus top.

Antwoord van Flightgift
Zeer duidelijke en vlotte kijk op gevraagde vluchten. Cadeaukaart gemakkelijk te verzilveren bij afrekening. Gewoon top!

Antwoord van Flightgift
Heel duidelijke, overzichtelijke en fijne website. Veel keuzes over hoe je de cadeaubon wil ontvangen. Duidelijk informatie over de maatschappijen waarvoor je hem kan gebruiken. Mooie look en veel keuze mogelijkheden voor een fysieke cadeaubon

Antwoord van Flightgift
Verjaardag geschenk gemakkelijk omgezet in een vlucht. boekingsprocess was gemakkelijk en uitstekende customerservice

Antwoord van Flightgift
Fijne site, ik had een cadeaubon voor kerst gekregen van Flight Gift. Alle informatie is duidelijk, je kan filteren op luchtvaartmaatschappij en het boekingsproces is heel duidelijk! Ik kende het nog niet, maar ik hou het nu zeker ook zelf in gedachte als ik een mooi cadeau wil geven.

Antwoord van Flightgift
Zeer gebruiksvriendelijke website, en mooi aanbod! Tevreden klant.