De snelle reactie, hoop dat u een voorstelling kan maken wat het doet met iemand die van zijn welverdiende wil genieten. Ik wist niet dat ik bij jullie moest zijn voor een geannuleerde vlucht. Spicej... Toon meer

Voorheen bestelde ik altijd cadeaubonnen bij Ryanair maar dat is veel te omslachtig met credit cards en gedoe. Transavia bonnen zijn snel te bestellen en bovendien vlieg ik liever en meer comfortabel... Toon meer
Eenvoudig en efficient. De eenvoud om langs deze weg te bestellen is fantastisch. Ik heb even contact gehad met de helpdesk omdat de vouchers niet door onze firewall geraakten, en ook daar snel en... Toon meer
Over het algemeen een zeer positieve ervaring. De bons zien er professioneel en kwalitatief uit. Er zijn meerdere opties beschikbaar en een groot pluspunt is dat alles sterk te personaliseren is m... Toon meer
Personalize your gift with a photo and message
Concertgebouwplein 7, 1071 LL, Amsterdam, Nederland

Betaling ging heel gemakkelijk. Keuze voor last-minutes was niet reuze en erg hoge prijzen. Het gemak van het boeken van de vlucht was fantastisch!

Antwoord van Flightgift
Eerste keer bestellen voor mijn groot ouders, is een heel leuke cadeau voor mensen die veel op reis gaan!

Antwoord van Flightgift
Ik heb al vaker besteld en het is zo makkelijk.
Maak er iemand steeds heel blij mee!

Antwoord van Flightgift
Bestelling ging vlot. Fijn dat er meerder mogelijkheden zijn om de bon te ontvangen. Je kan ook het bedrag zelf kiezen.

Antwoord van Flightgift
Fijne en duidelijke website met veel keuze voor verschillende luchtvaartmaatschappijen!

Antwoord van Flightgift
Voor de eerste keer een reisvoucher aangekocht en was een heel fijne ervaring: snel, gebruiksvriendelijk en de voucher zag er nog goed uit ook. Leuk kadootje om te geven. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van Flightgift
Ik heb deze cadeaukaart gekregen van mijn beste vriendin voor mijn verjaardag. Het boeken van een ticket ging erg makkelijk via de site van flightgift.com, ik zocht en selecteerde een vlucht. Vervolgens, vulde ik mijn code in en was de boeking bevestigd! Grote aanrader!

Antwoord van Flightgift
De giftcard is makkelijk te maken en wordt gratis opgestuurd. Ziet er leuk uit. Een cadeau waar je iedereen die houdt van reizen blij mee maakt!

Antwoord van Flightgift
Omdat de vluchten zoo enorm veel duurder zijn op de site van Flightgift ten opzichte van de originele luchtvaartmaatschappij, kan je beter je geld gewoon meteen weggooien dan een cadeaubon te kopen bij flightgift. Slechtste cadeau dat je kan kopen... Letterlijk geld in de prullebak. Ik contacteerde enkele weken geleden de klantendienst maar nog steeds geen respons... Dus niet alleen het concept maar ook de klantenservice zijn waardeloos. SCAM !

Antwoord van Flightgift
De cadeaubon is super makkelijk aan te kopen. Erg leuk dat je een eigen achtergrond kan kiezen.

Antwoord van Flightgift
Het was duidelijk voor mij en makkelijk om te boeken

Antwoord van Flightgift
Ik heb onlangs Flightgift gebruikt om een cadeau te geven, en ik ben heel tevreden over de ervaring. Het is een super origineel geschenk, omdat de ontvanger zelf kan kiezen wanneer en waar hij/zij naartoe wil vliegen. Dat maakt het ideaal voor mensen die graag reizen, maar nog geen concrete plannen hebben.

Antwoord van Flightgift
Vlotte en overzichtelijke site. Benieuwd naar het eindresultaat!

Antwoord van Flightgift
dit de tweede keer dat ik hier bestel. Mijn vriendinnen zijn heel blij met dit uniek cadeautje.