Banner for Flightright

Flightright Reviews 572

TrustScore 5 uit 5

4,8

Tog vårt ärende hela vägen till domstol. Kan varmt rekommendera denna tjänst. Efter avgörandet kom utbetalningen omgående till kontot efter avdrag för provisionen enligt avtal. Kommer definitivt anlit... Toon meer

Flightright har funkat jättebra. Jag har fått löpande information om läget hela tiden och utbetalningen gick snabbt när fallet väl var klart (det tog lång tid, flera månader, men Flightright gav inte... Toon meer

Mycket bra. Dom ger alltid uppdateringar och återkopplingar när något sker i ärendet. Och vi fick ut våra pengar pga försening. Allt gick smidigt och snabbt. Supernöjd . Rekommenderar verkligen 😍

Tack. Jag har fått pengarna och ni är värda allt beröm. Jag försökte på egen hand få pengar från flygbolaget men fick tji. Ni lyckades men inte bara det. Ni har skött informatipnen om vad som händer p... Toon meer

1. Juridische dienstverlening

Flightright

Vårt löfte till dig
✓ Ingen ekonomisk risk Vår provision tas endast ut vid framgång – du betalar bara om du får din ersättning I ✓ Hög framgångsfrekvens 99 % framgång i domstol – vi driver dina rättigheter med kraft I ✓ Experter på flygpassagerares rättigheter Över 600 miljoner euro i ersättning har redan betalats ut till våra kunder.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Snabb och bra service

Snabb och bra service och det blev en bra summa tillbaka, även om Flightright tar en stor avgift för att utföra jobbet. Jag slipper all korrespondens och jobb med flygbolaget.

8 mei 2025

Ingen vidare återkoppling

De tog hand om ärendet men sen blev det helt tyst. Uppdateringen stannade av. Parkerad. Jag har mejlat men inte fått något svar. Vi fick ingen ersättning.

17 december 2024

Flightright gjorde ett bra jobb.

Jag förväntade mig inte att få kompensation för en 13 timmars flygförsening. Flightright gjorde ett bra jobb.
Fullständig information om ersättningsprocessens framsteg.
Jag rekommenderar dessa yrkespersoner.

15 mei 2025

Så nöjda!!

Alltså! Vilken snabb service, mindre än 10 veckor så satt pengarna på kontot.
Och under tiden vi väntade, så kom uppdatering om ärendet.
Så nöjda!!

25 april 2025

Efter 2.5 år: Rätt mot Norwegian med hjälp av Flightright

Vi skulle flyga från Umeå till Köpenhamn för en förlängd weekend inför julen 2022. Jag bokade med Norwegian hela vägen i en bokning. Flygbolaget bokade dock om oss till ett senare flyg. Det flyget blev en timme försenat och vi missade med enstaka minut anslutningen, planet stod fortfarande i den stängda gaten bredvid. Norwegian vägrade boka om oss till ett senare SAS-plan utan vi fick ta Norwegians första flyg dagen därpå. Flygbolaget betalade extraomkostnaderna men nekade den lagstadgade ersättningen för att vi hade missat nästan ett dygn av vistelsen. med hänvisning till force majeure, trots att det på vägen fanns flera möjligheter att rätta till problemet. Efter 3 månader kontaktade jag Flightright som efter övervägande tog sig an ärendet. Norwegian vägrade fortfarande och Flightright drev ärendet till domstol där Norwegian förlorade. Det dröjde ytterligare 2 månader och krävde en påminnelse innan Norwegian betalade. Tack, Flightright; själv hade jag inte en chans mot flygbolaget.

4 april 2025

Got my compensation!

The got my money, even after two years of fighting the airline! I had kinda given up, but was happily surprised! Well worth the fee to not have to put up the effort of two years of fighting. Thank you Flightright! :D

14 maart 2025

Ersättning vid inställt flyg.

Jag var uppgiven när flygbolaget Lufthansa vägrade ersätta oss för att de ställde in vår flygning. Som en sista möjlighet så vände jag mig till Flightright utan några förhoppningar om att få rätt.
Flightright tog hand om allt och arbetade för min sak, de informerade hela tiden om vad som hände och efter 1år så fick vi ersättningen som vi hade rätt till. Jag är mycket nöjd med det arbete Flightright gjorde för mig när Lufthansa inte ville ersätt mig.

14 maart 2025

Väl värt

Höll mig konstant uppdaterad genom hela processen. De fick driva det till rätten för att få ersättningen utbetald så det tog två år att få pengarna men det var det värt. Wizz kan dra.

10 maart 2025