Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Da jeg bookede min billet stod der helt klart og tydeligt at det var inkluderet den normale standard bagage- Håndbagage 8 kg/ Stor bagage 23 kg Da jeg Så stod i Hamburg lufthavn skulle jeg så lige... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om du inte vill gå huvudvärk, snälla KÖP INTE dina flygbiljetter from dom. Deras service är SÅ värdelöst. De har inget nummer du kan nå dom på, de försöker lura en på pengar och de slutar svara på di... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik aflyst vores billetter den 11.juni pr. Mail fra Flighttix, vi skulle have været til USA. den 6.juli, vi fik en Voucher på beløbet, vi skrev vi hellere ville have vores penge retur. De er netop... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan slet ikke genkende noget i nærheden af det, andre skriver, at de har oplevet. Tværtimod. Egentlig holdte jeg lidt tilbage pga. anmeldelserne, men tog alligevel chancen. Jeg bookede en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vliegticketmaatschappij
  2. Reisbureau
  3. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hvad enten du leder efter en flybillet, hotel eller udlejningsbil; Flighttix.dk sørger for at du hurtigt og nemt kan finde dét der passer dig! Hvad gør Flighttix.dk så unik? Hos Flighttix.dk ser vi frem ad. Vi stræber på, at give dig så meget mulig information vedrørende vores udbud, så du selv kan beslutte hvad er bedst for dig!

3,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg endte med at betale 100 euro ekstra…

Jeg endte med at betale 100 euro ekstra for at reservere en billet som flyselskabet kan ikke bekræft den men Flighttix.dk kan hvis jeg betaler for det... Nu står jeg og venter på at modtage dem. Jeg håber virkeligt at det er ikke noget som tage flere dage i ventetiden.
Rigtig dårlig køb oplevelse

27 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I bought a fly ticket today to Tel…

I bought a fly ticket today to Tel Aviv, Israel without knowing there is a war. And I wanted a refund and they’re taking 55 euros for a refund?? How can this even be possible? It’s not our fault there is war? And you take a fine for a cancellation ticket because I don’t want to die or getting attacks by the war? This is absurd. It’s should not be Okay to take a fine and only gets some of my money back. What a shut company.

7 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bookede en flyafgang der ikke fandes

Kan på det kraftigeste fraråde brug af flighttix. Bookede en returbillet fra Kbh til Milano i november 2023. Returafgangen findes ikke hos Easyjet, som har bekræftet en morgenafgang, jeg bookede et eftermiddagsfly. Bekræftelsen fra Flighttix var på en eftermiddagsafgang som Easyjet siger at de slet ikke har, bekræftet det fly jeg har booket. Den viden giver fligttix ikke mig. Jeg tror alt er godt til jeg samme dag opdager at afgangen ikke er på Easyjets hjemmeside.

Easyjet kan ikke sige hvad der er sket hos Flighttix, hvorfor de har bekræftet en afgang som ikke findes. De tilbyder at ændre til anden dag for et gebyr. Og Flighttix kan man ikke få fat i. Tlf i england er nedlagt, og ved indsendelse af formular har jeg ved 2 forskellige spørgsmål til dem fået samme robotsvar at man skal kontakte flyselskabet. Sagen er nu endt mellem 2 stole. Jeg har en bekræftelse på en flyafgang fra Flighttix der ikke findes. Og en flybillet hos Easyjet som ikke matcher mit ærinde i Milano.

Nu må jeg satse på at banken kan tilbageholde pengene, ellers har jeg 2 flybilletter til en afgang som ikke findes. Easyjet har en anden afgang bekræftet som jeg ikke kan bruge. Så reelt 2 ubrugelige flybilletter, og muligvis 2500 kr tabt.

Jeg vil aldrig booke hos flighttix igen, men kun direkte ved et selskab hvor jeg er sikker på at man kan få fysisk kontakt med et menneske og ikke kun autosvar fra en robot som ikke svarer på de spørgsmål jeg har stillet.

Mega øv og tidskrævende oplevelse. Og en problemstilling som stadig ikke er løst.

10 september 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke bedre end andre billetsælgere

Ikke bedre end andre billetsælgere. Deres infiniscroll for liste af fly gjorde det umuligt at klikke på tingene på bunden af siden. Et utal af ekstrating de prøver at sælge - selv på business class, hvor det er vigtigere at det er nemt at få det gjort. Stort gebyr på alt andet end Dankort.

19 augustus 2023

Aldrig flyv med dem

Værste flyselskab har bestilt forsinket bagage har mistet min kuffert ikke set skyggen af pengene og så de ikke til og komme i kontakt med!

13 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vores første flyafgang blev aflyst uden…

Vores første flyafgang blev aflyst uden nogen som helst form for forklaring og der var intet nummer at kontakte dem på. Alligevel er vi så snot dumme at vi booker med dem igen for vi er desperate og magter ikke det danske vejr. De tilføjer også et ekstra gebyr (som varierer) til sidst på alle billetter som varierer.

19 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.