Flinke Hond Reviews

4,7

Onze teckel is zot van de producten van Flinke hond! Normaal heeft hij gevoeligen darmen, maar door dat de producten natuurlijk zijn totaal niet. Prijs kwaliteit zeker je geld waard en het aanbod... Toon meer

Ik was al lang op zoek naar botten van kwaliteit en bij Flinke hond heb ik deze gevonden. Mijn honden, Rottweilers zijn er dolblij mee. En een zeer goede service kwa leveringstijd en verpakkingen.

Flinkehond is zeker een aanrader! Mijn hond vind de snacks erg lekker en ze hebben een fijn formaat. Er is volop keuze tussen grotere/kleinere snacks of trainingssnoepjes. Alles word super leuk en mak... Toon meer

1. Hondentrainer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Flinke Hond helpt jou om je hond te begrijpen en samen een harmonieuze relatie op te bouwen. De privé-begeleiding wordt op een natuurlijke manier aangepakt. We houden rekening met de emoties en gevoelens van de hond. De nadruk ligt op het natuurlijk communiceren met je hond! Dit voor zowel puppy's als oudere honden... Daarnaast biedt onze webshop een assortiment heerlijke en natuurlijke snacks aan voor uw trouwe hond. Van beloningssnoepjes tot heerlijke gedroogde snacks waar ze even hun tanden kunnen in zetten. Deze snacks zijn stuk voor stuk 100% vlees. Geen opvullers of bijproducten die uw hond niet nodig heeft, maar uitsluitend gezonde en natuurlijke tussendoortjes.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hondje blij is baasje blij..

Ik heb al meermaals besteld bij flinkehond en nooit iets op aan te merken. Stipt op tijd, heel vakkundig verpakt met duidelijke etiketten waar inhoud op vermeld staat. De smaak zit ook goed want mijn hond heeft nog nooit iets geweigerd..

13 juli 2021

Super en excellent kwaliteit

5 juli 2021

Antwoord van Flinke Hond

Wow! Dankjewel voor deze lovende review. :)

Flinke hond, elke keer opnieuw!

Prijs kwaliteit zeker je geld waard en het aanbod is enorm groot. Normaal zijn speeltjes niet echt teckel proof en zijn deze kapot binnen de week. Maar al meermaals ook speeltje mee aangekocht, en pas na 3-4maanden zijn deze echt einde leven.
Altijd tevreden van de verpakking, levering en ook de communicaties die worden uitgestuurd.

Echt een bedrijf waar wij regelmatig bestellen en vertrouwen hebben in de kwaliteit van de producten.

25 juni 2021

Antwoord van Flinke Hond

Dankjewel voor de heel mooie en positieve review!! 😍

Top!!

Mijn teckel Mila en al haar vriendjes zijn dol op de snacks van Flinke Hond! Een ruime keuze aan snacks, zelf de grootste lekkerbekken vinden iets om lekker te smullen. Steeds snelle levering ook.

31 mei 2021

Antwoord van Flinke Hond

Dankjewel voor deze (h)eerlijke review! :)

Aanrader!!!

Super! Langdurige kauwsnacks waar we al een halfjaar naar op zoek waren! Perfect!!
Daarnaast is de bestelling enorm mooi verpakt! Zeker een aanrader. Onze teckel is er dol op!

28 december 2020

Dankjewel!! :)

Gewoon top!

Hond is dol op de snacks en ik ben dol op de service + verpakking is ecologisch! Geschenkboxen zijn altijd leuk als iemand in vriendenkring een puppy heeft geadopteerd of gewoon als cadeau voor de eigen hond! Lessen hebben we nog niet geprobeerd, maar als het ooit nodig is, weten we waar we moeten zijn!

12 augustus 2020

Flinke hond is echt een aanrader

Flinke hond is echt een aanrader! Mijn honden zijn verzot op de snoepjes, je krijgt waar voor je geld. Je honden gelukkig zien is mega belangrijk en met de koekjes bvb van flinke hond lukt dat helemaal!

13 juli 2020

We love Flinkehond

Super tevreden van deze snacks,... Allemaal natuurlijk, leuk verpakt ook,allemaal ecologisch! Fonz is gek van jullie lekkernijen en speeltjes zijn ook van goeie kwaliteit!!! Uitstekende service ook!!!
Wij zijn fan,...

7 juli 2020

Dankjewel voor de leuke review!

Iris is "zot" van de snoepjes en…

Iris is "zot" van de snoepjes en beentjes, één klein nadeelke is de geur maar voor gezonde snacks voor de hond moet een mens wat over hebben :)

18 juni 2020

Antwoord van Flinke Hond

Haha! De geur maakt het net beter (voor onze honden dan toch). Het kan soms wat overweldeigend zijn. Een goeie plastiek pot of weckpot doet soms wonderen voor de geur. ;) Bedankt voor de leuke review!

Top kwaliteit!

Super producten! Alles is 100% natuurlijk en dus perfect voor mijn hond! De verpakking is heel ecologisch en allemaal in papier ingepakt. Geen plastiek te bespeuren. Super dus! :)
Lucy is dol op de snacks. Ook een geweldige service en heel snelle levering. Zeker aan te raden.

17 juni 2020

topprodukten

Zeer tevreden over de snacks. Natuurlijk en gezond.

11 juni 2020

Dankjewel voor de leuke review!

De producten zijn super en snelle…

De producten zijn super en snelle levering! Onze hond vindt de knabbelstokjes en konijnenoren heel lekker! Ook Stella de olifant is een dikke hit!

3 juni 2020

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit! De hond is gek op bijna alle snacks. Steeds goed verpakt en een verrassing zit er ook steeds bij. Wij zijn grote fan van Flinke Hond🏆

14 mei 2020

Antwoord van Flinke Hond

Bedankt voor de leuke review! :)