Flipcart

Niet betrouwbaar- niets bestellen mensen! Telefonisch onbereikbaar! Flip Cart geen bedrijf, zou een merk zijn. En Flipkart bestaat ook. Vaag. Geen bezoekadres. Bedrijf Medermedia zit hier achter. Alle... Toon meer

Na het bestellen van onze tuinset via flipcart.nl onderstaande recensies gelezen. Hierdoor is toch was stress ontstaan. Achteraf gezien geheel onterecht. Wij kregen de set namelijk binnen een week bi... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tot zeer slecht

Zeer tot zeer slecht, koop hier niets. Wacht al maanden op mijn geld van een kapotte vidaXL Kast met 5 lades en 2 planken wit. Je krijgt ze niet te pakken en reageren ook niet op je schrijven. Koop hier niets, zijn grote oplichters

31 maart 2021

😡😡😡😡😡😡 Ik ben volledig opgelicht…

😡😡😡😡😡😡 Ik ben volledig opgelicht ik heb afzuigkap besteld met bestelnummer: 400384 en ontvangen blijkt dat er veel schade aan zit veel deuken en krassen daarom heb ik die afzuigkap gewoon in de doos gelaten en de glas hangt scheef ik heb meer dan 38 keer een bericht gestuurd dat ik mijn geld terug eis er staat altijd op je wordt binnen 24 uur terug gebeld en ik heb nog steeds geen antwoord het zijn echt oplichters ik raad niemand aan om bij deze bedrijf te bestellen en je kunt het ook zien bij andere reviews 😡😡😡😡😡😡

9 december 2020

Oplichters

Defect product geleverd. Bij nader onderzoek ook gebruikt..geen beschrijving erbij, niks. Direct gemeld. Geen reactie ontvangen behalve een automatische reply waarna niets volgde. Ondanks herinnering na herinnering van mijn kant. OPLICHTERS?!

5 oktober 2020

FLIPcart is SOFcart

Heb een kast besteld die een week later onaangekondigd als bouwpakket werd afgeleverd.
De onderdeuren zijn als gevolg van transportschade gebroken. Ondanks invullen schadeformulieren en diverse mails NUL reactie.
Niet hier kopen dus. Consumentenbond wordt op de hoogte gesteld.

28 september 2020

Bestelnummer 399161

Bestelnummer 399161

Het bedrijf is zeer moeilijk te bereiken en reageert niet op email.
Uiteindelijk werd m'n bestelling opgehaald na enkele weken. Deze bestelling was niet naar wens. Een gft ombouw zonder beschrijving of spijkers of schroeven....:een pakket losse planken....

Tot op heden heb ik nog steeds m'n geld niet terug. Iets meer dan 100 euro... Flipcard is niet te bereiken en reageert niet op emails.
Flipcard ik wil m'n geld terug! Ik overweeg verdere stappen te ondernemen.
Ik raad het af om hier te kopen.

14 augustus 2020

koop hier niets het zijn oplichters net…

koop hier niets het zijn oplichters net als vidaxl. Kapotte ventilator en reageren niet op email, telefoon of wat dan ook. Dag geld en ventilator kan de prullenbak in. Vidaxl gecontact en die zeggen niets te willen doen. Ongelooflijk dit soort bedrijven, ik ga ook aangifte doen.

11 augustus 2020

Slechte service

Slechte service. Er wordt niet gecommuniceerd, verkoper is erg nalatig in zijn handelen. Geen contact mee te krijgen. Bed van 187 euro is al betaald, maar geen hoop dat deze nog aankomt. Wij gaan ook aangifte doen

10 augustus 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Reageert nergens op. Doen zaken met vidaxl, net zo waardeloos. Service van niks. Mensen bestel aub niet bij vidaxl of flipcart! Ze beloven binnen 24 uur te reageren maar halen de 4 dagen nog niet eens. Mijn moeder heeft 2 maanden moeten wachten en nog niet opgelost. Malafide bedrijf. Melding bij KvK gaat vandaag nog de deur uit.

29 juli 2020

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, mensen wees gewaarschuwd je wordt hier opgelicht. Heb mijn product na 1 week ontvangen, ben er niet tevreden over en wil het retour doen ( binnen de 14 dagen bedenktijd ) maar wacht inmiddels al langer dan 2 weken op de retourbon. Mails en telefoontjes worden niet beantwoord, je wordt gewoon afgewimpeld. Dit bedrijf is absoluut geen ster waard. Stelletje oplichters met een nep bedrijf op een nep locatie

14 juli 2020

Had een afzuigkap besteld van rvs na…

Had een afzuigkap besteld van rvs na levering opende ik de doos haalde de afzuigkap eruit om hem te bekijken er zaten allerlei beschadigingen op dus heb geprobeerd om contact te krijgen met flipcart via de mail meer dan 2x andere opties heb je niet want ze hebben geen telefoon nummer die kan bellen tot heden nog steeds geen contact dus ook geen vergoeding of vervanging van het verkregen product ik raad iedereen af om bij flipcart iets te kopen ben zeer ontevreden of dit bedrijf

5 juli 2020

Loungebank

Vorige week bestelde ik een loungebank voor op het balkon. Na een paar dagen kreeg ik de bevestiging dat hij vandaag afgeleverd zou worden, echter werd hij eerder deze week al bezorgd, dus helemaal blij! Hij ziet er echt heel netjes uit, staat leuk en was goed te doen om hem zelf in elkaar te zetten. Het enige wat jammer was is dat de schroeven los in de doos zaten, waarschijnlijk omdat het zakje waar ze in zaten open is gegaan tijdens transport, hierdoor moest ik nog even naar de bouwmarkt om ze bij te gaan halen. Maar verder niets op aan te merken.

4 juli 2020

Alles goed ontvangen

Vrij snel na bestelling ontving ik zonder aankondiging een doos. Levering was echter niet compleet. Ik las de recensies en was bang dat dit het dan was. Maar 3 dagen later kwam de rest alsnog binnen.
Misschien handig om volgende keer een verzendbevestiging te sturen.

23 juni 2020

Waardeloze afhandeling

Heb een paviljoen aangeschaft zaten er verkeerde hoekstukken in moest 4 a hoeken hebben zat er maar 1 in bleek er 3 b middenstukken teveel in het pakket te zitten. Kortom diverse mailtjes gestuurd 2 x antwoord gekregen tot vandaag nog geen enkele reactie. Ik heb zelf van de 3 midden stukken hoeken gemaakt en na 4 weken staat hij. Zal ook nimmer meer hier bestellen.

21 juni 2020

Positief ervaren

Voor het eerst besteld en binnen een week heb ik mijn garagedeuropener ontvangen, netjes verpakt en niks mis mee. Ik zie heel veel negatieve berichten staan, enige opmerking die ik kan geven is, dat ik geen aankondiging kreeg voor het levering. Ik kan het wel aanraden.

15 juni 2020

Aankoop ligbed vida xl

Ligbed Vida xl besteld waarvan ik wist dat bol.com hem niet meer kon leveren. Aflevering duurde langer voor iets in voorraad. Contact klantenservice, ligbed zou een week na datumgeleverd worden.
Er werd die dag niets bezorgd, contact klantenservice en kreeg direct antwoord over de fout en zij contact met mij zouden opnemen. Na vier dagen nog niets gehoord te hebben weer contact met klantenservice waarop ik na een paar uur antwoord kreeg dat het geld inmiddels was teruggestort.
Na checken bankrekening klopte dit inderdaad.
Er gaat wat mis in communicatie maar ik ben zeer tevreden dat zij binnen 12 dagen het bedrag hebben terug gestort op mijn rekening voor een product dat ook zij niet konden leveren.

15 juni 2020

Geen ster waard.

Geen ster waard.. na bestellen vrijwel direct geannuleerd ivm geen reacties op mail en daarna na onderzoek de recensies gelezen te hebben wilde ik zeker geen producten van hen meer. Na verschillende mails geen reactie, op automatische antwoorden na. Uiteindelijk werd het geleverd en kreeg ik reactie van flipcard dat ik het aan de deur moest weiger. Dit gedaan. De wet geeft aan dat je moet terugbetalen binnen 14 dagen nadat een consument aangegeven heeft te willen retourneren, NIET 14 dagen nadat je het product daadwerkelijk retour hebt ontvangen. De 14 dagen na het mail contact dat ik het aan de deur zou weigeren nog geen geld terug. Nu totaal geen reactie meer wanneer ik mijn geld terug krijg. Vraag me af of ik ooit mijn geld nog terug ga zien.

13 juni 2020