Een zogenaamde "Datings" site met fictieve profielen in de kleine lettertjes
Flirtoo en zijn al zijn domeinen, adverteert zich als een risque dating website. Tot in de pop ups en in de advertenties.
Ook al zegt de website dat het een chatdienst is, laten we hierbij eerlijk zijn. Online chat is een van de eerste stappen voor een date. Badoo, Tinder, etc. zijn de perfecte voorbeelden hiervan.
Zelfs een zogenaamde chatdienst kan gebruiken worden voor afspraakjes. Je gaat mij niet wijs maken dat buiten chat er geen fysieke afspraken gebeuren tussen twee mensen.
Maar diep onderaan de website staat er dit:
"Op Flirtoo worden fictieve profielen aangeboden. Met fictieve profielen kunnen geen fysieke afspraken worden gemaakt."
Dit staat helemaal onderaan in de kleine lettertjes vermeld en alleen in artikkel 3 van de algemene gebruiksvoorwaarden:
"Artikel 3. Chatoos
De gebruiker dient er rekening mee te houden dat MEDIALIX LIMITED fictieve profielen (genaamd Chatoos) op website presenteert. De gebruiker is hier ook over geïnformeerd bij zijn eerste bezoek aan de website."
Hoe kan iemand hier over geïnformeerd zijn als dit ONDERAAN de website staat in kleine lettertjes, waar je het niet de EERSTE keer ziet? Zoiets zou in hoofdletters moeten staan. Want een "gewone" gebruiker, die meestal niet de mentale energie en capaciteit heeft om eerst alles door te lezen. Gaat dit niet zien. Hoe legaal het ook is omdat we zogezegd niet alles hebben gelezen. In plaats van 1 ster zou dit 0 sterren moeten krijgen.