Oplichtster en dropshop! BESTEL HIER NIET!!!! Artikel maand later ontvangen, regelrecht uit China in aliexpres verpakking. Retourneren moet voor ruim 20 euro aan China! Waarna je niets meer hoort..... Toon meer
Verkeerd artikel ontvangen. Retourformulier ontvangen, zending mag op onze eigen kosten naar China worden geretourneerd...! Belachelijk! Na herhaalde mailing toezegging gekregen dat 20% van het bed... Toon meer
In september bij ByFliski 2 fietszadels Comfort Pro Ultrazacht bestelt. Bleken keiharde zadels te zijn. Mochten het van ByFliski retour sturen. Moest naar China naar het adres; WEI XINHONG Lane... Toon meer
Ben er weer ingestonken, dacht Groningen...naar komt rechtstreeks uit China. 23 mei besteld, 14 juni geleverd. Sandalen waarvan de hielbandjes erg aan de korte kant zijn. Verder ok, eens maar nooit we... Toon meer
Welkom bij onze kleding webshop Fliski! Wij zijn een team van gepassioneerde fashion liefhebbers die ervan genieten om vrouwen te helpen zich goed te voelen en er geweldig uit te zien. Onze webshop biedt een uitgebreide collectie van trendy, comfortabele en betaalbare kledingstukken. Van casual outfits tot formele jurken, wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte outfit. Wij selecteren onze kledingstukken met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat we alleen de mooiste en meest stijlvolle kledingstukken aanbieden.
Idastraat 36, 9716 HD, Groningen, Nederland
- 06-57122813
- info@fliski.nl
- fliski.nl
Mensen keken ook naar
Fliskie een website met een naar luchtje.
De sclechtste feedback is voor Fliski. Gabor slippers groen besteld en betaald. Maar zijn niet verzonden.Telefonisch blijvend in gesprek.
De beste feedback behulpzaam en constructief is op dit bedrijf niet van toepassing.Het enige wat voor Fliski gedaan kan worden is dat evt. kopers gewaarschuwd worden in een consumenten programma. Wat verbetering betreft? Dat Fliski nergens meer terecht kan. Opheffen en snel.
Verstappen jas besteld voor mijn 86…
Verstappen jas besteld voor mijn 86 jarige vader. Geen antwoord op mail , mailadressen blijken opeens niet meer te bestaan. Weg 90 euro. Wens ze eeuwige jeuk en korte armpjes.
31 mei een bestelling gedaan van…
31 mei een bestelling gedaan van sneakers 39.95
Gabour Sneakers | Comfortabele orthopedische sneakers voor pijnlijke voeten × 1
Goud / 37
BESTEL #FLISKI1229
Ik dacht wat duurt het land; hele site niet meer te vinden.
Opgelicht dus
Niks Groningen, China!
Ben er weer ingestonken, dacht Groningen...naar komt rechtstreeks uit China. 23 mei besteld, 14 juni geleverd. Sandalen waarvan de hielbandjes erg aan de korte kant zijn. Verder ok, eens maar nooit weer
OPLICHTERS!!!!!
24-05-'23 wat besteld bij Fliski.
26-05'23 een bevestiging en een code ontvangen, toen ik zag dat dit vanuit China kwam, heb ik een e-mail verstuurd en 2 dagen later geprobeerd te bellen, helaas geen gehoor. Uiteindelijk naar de Idastraat 36 te groningen gereden en wat blijkt, het zit daar niet. Dus let op, dit zijn fraudeurs... Check ook insta en fb, dan zie je meteen dat het oplichters zijn, was ik helaas vergeten te doen... Daag €200!!!!
Koop niets bij Fliski dat bedrijf laat…
Koop niets bij Fliski dat bedrijf laat niks meer van zich horen.
Ik heb 3 weken geleden iets besteld en bet. Maar tot nu toe helemaal niks meer gehoord.
Trap er niet in.
Gr. I.Essers