Flora by Ethias Reviews 335

4,6

Ik heb nog nooit zo’n handige en makkelijke app gezien. Alles werkt gewoon top! : Ik heb ook telefonisch met een van hun collega’s gesproken. Hij was heel vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen... Toon meer

Geachte ik wacht nog altijd op een aangepaste versie (adres staat nog op vorige woonplaats(huidig adres is Maalderijstraat 34 01/01 van mijn appartement,mijn huurbaas wil dit zo snel mogelijk in or... Toon meer

Hoe gemakkelijk het is om online een verzekering af te sluiten. Ik werk redelijk lange dagen en heb geen tijd om mij te verplaatsen om een.verzekering af te sluiten. En ook dat ik maandelijks kan.b... Toon meer

Ik heb voor Flora gekozen omwille van de eenvoud van het contract. Geen ingewikkelde termen en duidelijk waarvoor je verzekerd bent. Bovendien is de prijs zeer concurrentieel.

1. Verzekeringsmaatschappij
  2. Tussenpersoon voor woningverzekering

Info over Flora by Ethias

🇧🇪 FR 👇

Flora est la première marque d’assurance 100 % en ligne en Belgique.

Chez Flora, nous pensons que l’assurance doit être simple, transparente, rapide et sans paperasse. Avec Flora,

• tu souscris en ligne en 2 minutes ⏱
  • tu gères ton assurance depuis ton app mobile 😎
  • tu es remboursé en une semaine en cas de sinistre 💶

Flora est la solution idéale pour chaque locataire qui considère que souscrire une assurance doit être aussi simple que de commander une pizza 🍕 et aussi fiable que n’importe quelle autre assurance 🔒.

Simple , transparente et synonyme de tranquillité d'esprit , voilà ce que l’assurance devrait être.

Flora a été imaginée au sein du leader belge de l’assurance, Ethias, mais fonctionne de manière totalement indépendante. Oui, on pourrait dire que Flora est la « petite sœur rebelle » d’Ethias 🤘🏻 Découvre notre Assurance locataire Découvre notre Assurance colocataire 🇧🇪 NL 👇

Flora is het eerste 100% online verzekeringsmerk in België.

Bij Flora geloven we dat verzekeren eenvoudig, transparant, snel en zonder papierwerk moet zijn. Met Flora:

• sluit je online een verzekering af in slechts 2 minuten ⏱
  • beheer je je verzekering via je mobiele app 😎
  • word je binnen een week uitbetaald bij schade 💶

Flora is de ideale oplossing voor elke huurder die vindt dat een verzekering afsluiten net zo eenvoudig moet zijn als een pizza bestellen 🍕 en net zo betrouwbaar als elke andere verzekering 🔒.

Eenvoudig , transparant en synoniem met gemoedsrust , dát is hoe een verzekering hoort te zijn.

Flora werd bedacht binnen de Belgische verzekeringsleider Ethias, maar werkt volledig onafhankelijk. Ja, je zou kunnen zeggen dat Flora het "rebelse kleine zusje" van Ethias is 🤘🏻. Ontdek onze Huurdersverzekering Ontdek onze medehuurdersverzekering

Flora by Ethias, the First 100% Digital Insurance in Belgium

Insurance as it should be: simple, fast, transparent
Get a quote in seconds, subscribe in 2 minutes, manage everything from our app

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Verliep soepel.

17 november 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je beoordeling! 🤩 We zijn blij dat alles zonder gedoe verliep. Laat het ons weten als we je weer kunnen helpen.

Snel en duidelijk

11 november 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je feedback! 💪 We zijn blij dat je onze snelle en duidelijke aanpak prettig vond. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag.

vriendelijk en goed geholpen

vriendelijk en goed geholpen

29 september 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je feedback! 🤩 Geweldig om te horen dat onze service vriendelijk en behulpzaam voor je was. Mocht je ons opnieuw nodig hebben, staan we klaar. 💪

Wachten sinds november 2024 op reactie

Wachten sinds november 2024 op reactie
Email en telefoon blijven onbeantwoord. Geef me binnen 7 dagen duidelijkheid over mijn schadeclaim van november 2024 (ongeval dochter, vzw ppaardehoef te Hoeselt), anders neem ik verdere stappen (Ombudsman, enz.)

26 augustus 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Wij begrijpen uw bezorgdheid en willen u geruststellen: uw schadegeval van november 2024 werd correct in behandeling genomen.

Zoals vermeld in onze e-mail van april 2025, werd er een ingebrekestelling verstuurd naar de tegenpartij. Tot op heden hebben wij hierop helaas nog geen reactie ontvangen.
Wij hebben reeds een herinnering gestuurd en zullen deze stap zonder uitstel opnieuw ondernemen om uw dossier zo snel mogelijk verder te laten evolueren.

In het kader van een schadegeval onder Rechtsbijstand is het voor ons echter onmogelijk om een exacte termijn voor de afhandeling te geven, aangezien dit rechtstreeks afhangt van de medewerking van de tegenpartij.

Uiteraard blijven wij volledig tot uw beschikking voor bijkomende toelichting en zullen wij u op de hoogte houden van de volgende stappen.

Snelle en goede hulp

Ik krijg steeds een duidelijke uitleg en snel antwoord op mijn vragen.

15 augustus 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je fijne review! 🤩
We vinden het heel belangrijk dat je altijd snel en duidelijk geholpen wordt. Goed om te horen dat dit zo ervaren wordt!

Ik kan het iedereen aanbevelen.

Het is snel en gemakkelijk om in te vullen en ze bieden veel dingen aan voor een lage prijs.

11 augustus 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Dankjewel voor je mooie review 🙏
Super dat je onze service snel en gemakkelijk vond, en dat je tevreden bent met onze prijzen en aanbod. Daar doen we het voor! 💚

Vlot

Alles verloopt heel vlot en duidelijk

5 augustus 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je feedback 🙏 Fijn dat alles vlot en duidelijk verliep!

Snel een concreet voorstel voor…

Snel een concreet voorstel voor contract en voltooiing voor nieuw contract

31 juli 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je bericht, Frank! We zijn blij dat we je snel en duidelijk een verzekeringsvoorstel konden geven.
Zo zien wij verzekeren: eenvoudig, efficiënt en zonder gedoe 👌

Zeer helder

Zeer helder, vlot, duidelijk, volledig en scherp van prijs.

1 augustus 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Flora met ons te delen, Rutgert 🌸

Handig verzekering

Het was makkelijk, duidelijk en snel!

13 juli 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je de verzekering makkelijk, duidelijk en snel kon afsluiten. Daar doen we het voor! Als je nog vragen hebt in de toekomst, staan we altijd voor je klaar. 😊

Snelle en eenvoudige aanmelding via…Internet

Snelle en eenvoudige aanmelding via internet. Ruim voldoende informatie over de polisvoorwaarden en de tarieven.

7 juli 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je positieve review!
Top dat je de aanmelding vlot vond verlopen en dat de info duidelijk was. Transparantie en gebruiksgemak zijn voor ons erg belangrijk. Bedankt voor je vertrouwen! 💪

In het algemeen bestuur oke

In het algemeen bestuur oke
Enkel bij verhuis om adres te veranderen niet goed en is zeer moeilijk heb van alles geprobeerd hoop echter dat flora mijn probleem oplost !!!!

27 juni 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je feedback Veerle! Zoals beloofd zijn we meteen aan de slag gegaan met je melding, en we zijn blij te kunnen bevestigen dat het probleem inmiddels volledig is opgelost😊. We hopen dat je tevreden bent met de geboden oplossing.
Aarzel zeker niet om ons opnieuw te contacteren mocht je nog vragen of opmerkingen hebben — we helpen je graag verder! 💪

Top App

Ik heb ook telefonisch met een van hun collega’s gesproken. Hij was heel vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen met veel geduld. Kortom, mijn hele ervaring was uitstekend.”

17 juni 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Wat een prachtige review, bedankt! 😊
We vinden het geweldig om te horen dat alles zo vlot voor je werkt en dat je ook telefonisch goed geholpen bent. We geven je compliment zeker door aan onze collega!
Bedankt voor je vertrouwen in Flora – we blijven ons best doen om je elke keer weer even goed te helpen.

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je mooie beoordeling! ⭐
We zijn blij dat je tevreden bent over onze hulp en uitleg.
We blijven ons inzetten om je zo goed mogelijk te helpen. 💪

Zo makkelijk en snel

Zo makkelijk en snel. Geen wachten op emails en verkopers!

24 mei 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review! 🙌
We zijn blij dat je onze service als makkelijk en snel hebt ervaren — precies waar we voor gaan!
We blijven ons best doen om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken. 😊

Flora

Zeer tevreden van app is ook makkelijk bereikbaar

3 januari 2025

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je positieve review! ⭐ We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze huurdersverzekering en dat je onze app makkelijk toegankelijk vindt. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, laat het ons gerust weten! 💪

Ging snel en vlot

Ging snel en vlot
Makkelijk een offerte en makkelijk inschrijven op een contract. Opties toevoegen via app is ook heel simpel.

14 december 2024

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je positieve feedback!
We zijn blij dat we jouw ervaring met onze huurdersverzekering zo eenvoudig en prettig mogelijk hebben kunnen maken.
Mocht je nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Een hele snelle service en de…

Een hele snelle service en de verzekering was ook heel snel opgemaakt.

15 december 2024

Antwoord van Flora by Ethias

Bedankt voor je review! We zijn verheugd dat je onze snelle service en het vlot afsluiten van de verzekering waardeert. We blijven ons inzetten om je een soepele en efficiënte ervaring te bieden!