Ik heb nog nooit zo’n handige en makkelijke app gezien. Alles werkt gewoon top! : Ik heb ook telefonisch met een van hun collega’s gesproken. Hij was heel vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen... Toon meer
Geachte ik wacht nog altijd op een aangepaste versie (adres staat nog op vorige woonplaats(huidig adres is Maalderijstraat 34 01/01 van mijn appartement,mijn huurbaas wil dit zo snel mogelijk in or... Toon meer
Hoe gemakkelijk het is om online een verzekering af te sluiten. Ik werk redelijk lange dagen en heb geen tijd om mij te verplaatsen om een.verzekering af te sluiten. En ook dat ik maandelijks kan.b... Toon meer
Ik heb voor Flora gekozen omwille van de eenvoud van het contract. Geen ingewikkelde termen en duidelijk waarvoor je verzekerd bent. Bovendien is de prijs zeer concurrentieel.
Chez Flora, nous pensons que l’assurance doit être simple, transparente, rapide et sans paperasse. Avec Flora,
Flora est la solution idéale pour chaque locataire qui considère que souscrire une assurance doit être aussi simple que de commander une pizza 🍕 et aussi fiable que n’importe quelle autre assurance 🔒.
Bij Flora geloven we dat verzekeren eenvoudig, transparant, snel en zonder papierwerk moet zijn. Met Flora:
Flora is de ideale oplossing voor elke huurder die vindt dat een verzekering afsluiten net zo eenvoudig moet zijn als een pizza bestellen 🍕 en net zo betrouwbaar als elke andere verzekering 🔒.
voie Gisèle Halimi 10, 4000, Liege, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wachten sinds november 2024 op reactie
Email en telefoon blijven onbeantwoord. Geef me binnen 7 dagen duidelijkheid over mijn schadeclaim van november 2024 (ongeval dochter, vzw ppaardehoef te Hoeselt), anders neem ik verdere stappen (Ombudsman, enz.)

Antwoord van Flora by Ethias
Ik krijg steeds een duidelijke uitleg en snel antwoord op mijn vragen.

Antwoord van Flora by Ethias
Het is snel en gemakkelijk om in te vullen en ze bieden veel dingen aan voor een lage prijs.

Antwoord van Flora by Ethias
Snel een concreet voorstel voor contract en voltooiing voor nieuw contract

Antwoord van Flora by Ethias
Snelle en eenvoudige aanmelding via internet. Ruim voldoende informatie over de polisvoorwaarden en de tarieven.

Antwoord van Flora by Ethias
In het algemeen bestuur oke
Enkel bij verhuis om adres te veranderen niet goed en is zeer moeilijk heb van alles geprobeerd hoop echter dat flora mijn probleem oplost !!!!

Antwoord van Flora by Ethias
Ik heb ook telefonisch met een van hun collega’s gesproken. Hij was heel vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen met veel geduld. Kortom, mijn hele ervaring was uitstekend.”

Ging snel en vlot
Makkelijk een offerte en makkelijk inschrijven op een contract. Opties toevoegen via app is ook heel simpel.

Antwoord van Flora by Ethias
Een hele snelle service en de verzekering was ook heel snel opgemaakt.