Nu 2 keer besteld en super tevreden! Ben ontzettend goed geholpen toen ik de 2e keer een armbandje bestelde die bij aankomst kapot bleek te zijn gegaan (vermoedelijk tijdens het vervoer). Ik mocht... Toon meer
De sieraden van Biba zijn zowel trendy en klassiek kijk op de website!
Burcht, 34, 5509NP, Veldhoven, Nederland
- 0655752327
- florrysieraden@gmail.com
- florryssieraden.nl
Geweldige klantvriendelijkheid!
Geweldige klantvriendelijkheid!!
Toppers!
Top! Super lief.
Ik informeerde of een bepaald paar oorringen nog terug voorradig zou komen, omdat ik een oorring was verloren na 2de keer dragen (stoppertje spande niet genoeg). Ik kreeg snel antwoord dat dit jammer genoeg niet het geval was. Maar ze stuurde me gratis een zelfde soort paar oorringen op voor mijn ongemak. Super lief, Super service.
Prachtige sieraden goede service en snel geleverd
Als ik iets specifieks zoek en ik dat niet op de site kan vinden, neem ik contact op.
krijg snel een reactie op mijn vraag.
Prachtige sieraden, goede service en snel geleverd.
Wendy
Prachtige sierraden en top service!
Als ik een 10+ kon geven zou ik het doen. Florry heeft prachtige sierraden; echt mooie kwaliteit en goed geprijsd! En niet alleen de producten zijn mooi, maar ook haar klantgerichtheid en service zijn fantastisch en de levering is snel. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe sierraden en kom de volgende keer zeker terug.
Vriendelijke persoonlijke service
Vriendelijke, persoonlijke goede service. Alles netjes verpakt snel binnen! Aanrader!
Ik ben zeer goed geholpen door Florry
Ik ben zeer goed geholpen door Florry, ze heeft me mij mee gedacht en zich heel goed aan de afspraken met mij gehouden. Bijzonder klantvriendelijk!
Mvg
Angelique Richmond
Prima service!
Prima service! Mooie sieraden voor een betaalbare prijs.
Super service
Nu 2 keer besteld en super tevreden!
Ik mocht het armbandje houden en kreeg een andere opgestuurd. Precies dezelfde was er niet meer, maar Florry heeft haar best gedaan om er eentje te vinden die er op lijkt. Hele fijne service en ook een snelle verzending.
Ik ga hier vast en zeker vaker sieraden bestellen!
Mooie sieraden voor een prima prijs
Mooie sieraden voor een prima prijs. Goede service en snelle levering. Ga zeker nog eens terug. Aanrader
Altijd een goed en mooi assortiment…
Altijd een goed en mooi assortiment voor een acceptabele prijs!!!
Het is Forry nooit te veel om de sieraden op dezelfde dag nog aan je af te leveren!!
Top!!!!
Florry heeft erge mooie sieraden an…
Florry heeft erge mooie sieraden van biba voor een leuke betaalbare prijs en de kwaliteit is goed, ik ben altijd erg blij als ik weer nieuwe sieraden kan uitzoeken. Ze adviseert me altijd erg goed en is heel erg vriendelijk
Topservice
Florry heeft een groot assortiment van mooie sieraden voor een mooie prijs. Superservice en heel vriendelijk. Antwoord snel als je vragen hebt.
Cadeautje, Florry pakt het mooi voor je in.
Top service!
Door de gevarieerde producten vindt je altijd wel iets wat bij je past! Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel bij Florry's, waardoor je heel makkelijk even een berichtje stuurt wanneer je een vraag hebt. Belangrijk is ook; je krijgt snel antwoord!
Levering altijd top!
Betrouwbaar en producten zijn van goede kwaliteit!
Top website en service!
Mooie sieraden v Biba. Goede kwaliteit . Perfecte service 👍🏻
Biba sieraden zijn van een mooie…
Biba sieraden zijn van een mooie kwaliteit. Ik word er een beetje hebberig van. Verzending is snel en netjes. Leuke site, de moeite waard om even te kijken en te kopen natuurlijk.
Fijne webshop
Mooie sieraden van goede kwaliteit. Veel keuze en goed advies.
Ontzettend leuke sieraden!!
Ontzettend leuke sieraden!!
Met heel veel keuze,en voor ieder zit er wel wat moois bij!!
Aanrader
Snelle ,correcte service, mooie kwaliteit sieraden.Ik heb al vaak besteld en ben zeer tevreden.
Een aanrader!
Hier kan je superleuke sieraden vinden voor een leuke prijs! Florry geeft ook fijne service, kortom een aanrader!!