Går aldrig tilbage til alm. bind/tamponer igen efter at have prøvet Flow. Den rareste følelse ikke at gå med bind, der glider rundt, og et meget flatterende og flot design. Selve vaske-delen vender ma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Menstruationstrusserne er skønne at have på, og jeg mærker meget lidt til at jeg faktisk bløder. Man kan mærke at det er lavet i god kvalitet og der er tænkt over materiale og design
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var en af dem, der tænkte at det lidt vildt, at sådan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sågar være en behagelig oplevelse. Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ud over Flow har jeg prøvet menstruationstrusser både fra Libresse, AllMatter og Victoria’s Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mærke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertøj til din menstruation. Menstruationsundertøj er en *game changer* - det blødeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krøller sig sammen i trusserne. Undertøjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du føler dig godt tilpas, at du kan være den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil føles som et lille kærligt kram om underlivet. Du bløder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tøj, hænger dem til tørre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i København og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhøjeste krav hvad angår arbejdsmiljø, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljøet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gærdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mærke.
Sankt Knuds Vej 50, st, 1903, Frederiksberg C, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfekt pasform, gode rabat tilbud og rigtig hurtig levering
Bedste produkt på markedet. Uden sammenligning. Bløde, behagelige, flotte! 🙏🏻
Alt spillede. Jeg har haft min bedste menstruation nogensinde og kunne holde fokus på alle de gode ting den del af min cyklus rummer.
Flow er livsændrende og en gave til den menstruerende kvinde! Jeg har ikke ord for min begejstring og kun rosende ord at sende i deres retning. Du vil ikke fortryde, du har købt dem! Og desuden er levering for vild. Jeg bestilte torsdag morgen, de blev pakket torsdag formiddag og var i min GLS-shop fredag kl. 12!
Fantastisk opfindelse. Jeg var lidt skeptisk inden jeg prøvede dem, men nu bruger jeg ikke andet, og hvilken befrielse. Jeg føler mig mere fri og tilpas :-)

Antwoord van flowintimates.com
Excellent experience during period. Due to endometriosis its a horrific time each month, but with Flow, I am almost looking forward to it.
Also, with a pretty high flow the first couple of days, I need to be leakproof, and Flow is! No less than incredible!
Bestilte to trusser i forgårs, modtog i går, og kan allerede mærke de bliver et kæmpe hit.
Love this product!!
As a pcos girl my period has always been such a joker, pms for weeks and having that “oh it’s probably today”-feeling day after day, you go through a lot of “just in case”-pads. Such a gamechanger to just put on a pair of undies and be on my way…flow or no ;)
Blev nød til at købe flere.
Bedst investering i mit velbefindende.
En god oplevelse hele vejen igennem: fra hjemmeside bestilling til fin pakke med chokolade og kort og til fantastisk trusse i hænderne (og på) 🩷

Antwoord van flowintimates.com
Rigtig god og hurtig kundeservice. Produktet lever helt op til forventet. Sidder rigtig godt og føles trygt at have på.
The best way to be me during my period! I have to urge to use tampons anymore and I have always hated pads. I tried using a cup for some time but never felt totally comfortable with it. That is why it is a relief to try and use Flow! I started out buying two and have now bought two more - it is easy, I feel safe and I have no discomfort or anything when I use them. I have not tried any other brands, Flow feels like the better choice for me. So thank you for changing how I am me during my period 🙏❤️
I sandhed en fornøjelse at bruge trusserne! Jeg kan ikke anbefale dem nok.
Jeg ved det er et godt produkt, da jeg har handlet hos Flow før. Det er dog lidt grineren, at de skriver i deres bekræftelsesmail, at det kommer en chokolade med som sædvanligt, når der rent faktisk ikke gør. Det havde jeg ikke en forventning om, før de skrev det og så er det bare lidt komisk, ikke at få en vedlagt, når man gør sig umage med at skrive det i en følgemail 😂 Men chokolade eller ej, det skal ikke skilles os ad 😀👌🏼

Antwoord van flowintimates.com
Lees meer over geverifieerde reviews.