1. Prints en uithangbordenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Je bent op zoek naar een drukkerij die op efficiënte en professionele wijze jouw drukwerk kan verzorgen? Dan ben je bij Flyer.nl aan het juiste adres! Alles gebeurt online en is zeer eenvoudig. Flyer.nl is een online drukkerij gespecialiseerd in zowel gestandaardiseerd offset als digitaal drukwerk (standaard formaat, hoeveelheden, papier).

2,6

Slecht

Niet geleverd en onbereikbaar

Onbereikbaar en komen afspraken niet na. Een kleine maand geleden hebben we meerdere visitekaartjes hier besteld t.w.v. €350,-. Deze zijn tot op heden nog steeds niet geleverd. Nu heb ik al meerdere keren enkele tientallen minuten aan de lijn gehangen zonder iemand te spreken, meerdere keren hun via hun eigen contactformulier proberen te benaderen of gewoon via e-mail, maar niks. Slechts één keer een antwoord dat ze het voor me gingen uitzoeken en sindsdien niks meer gehoord (2 weken geleden). Ik raad dan ook niemand deze partij aan, want dit is echt te bizar voor woorden.

18 januari 2022

In het verleden al met Flyer.be …

In het verleden al met Flyer.be gewerkt.
Nu opnieuw een kleine bestelling geplaatst, ons bestand bleek niet druk klaar te zijn maar de medewerker van Flyer heeft ons zeer goed geholpen en de bestelling is vlot verlopen.
Goed drukwerk voor een scherpe prijs!

23 september 2017

Flyer Brugge

Flyer Brugge: zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor mensen als wij die geen photoshop-experten zijn, kregen we prima (en gratis) advies, steeds met de glimlach. Zowel voor het geboorte- (?) als bedankkaartje (Giordano Dewit). Leuk dat ze ook moeite doen om het geboortekaartje zo snel mogelijk (sneller dan voorzien) gedrukt te hebben, zodat familie en vrienden snel op de hoogte waren. Scherpe prijs voor een goede kwaliteit. Een pluim voor het personeel in Brugge. Een aanrader, wij komen zeker terug!

26 juli 2017

Perfecte opvolging

De afwerking van mijn rollup was niet perfect maar de klantendienst heeft me heel goed geholpen waardoor ik nu een perfect rollup in mijn bezit heb.

4 april 2016